11/06/2012
Havva aniden bayılmıştır, herkes şaşkın bakarken, Yusuf panik olur. Hamiyetse Havva’nın yine oyun oynadığını düşünür, ama gerçek bambaşkadır. Mehmet ne olursa olsun doğacak çocuğuna sahip çıkmaya kararlıdır. Dr. Asım’a gider, ancak hiç ummadığı bir gerçekle daha karşılaşır. Havva hamiledir, bunu öğrenince şoke olur ama Yusuf’un bebeğini taşımak ona bir hediyedir, artık zafere çok yakındır. Konaktaki gerginlik devam etmektedir. Küçük Yılmaz hakaretlere dayanamaz artık ve çok önemli bir karar alır. Şeref kızı için küçük bir bahçe düğünü hayal ederken, Havva görkemli bir düğün planlamaktadır. Bütün Ürgüp düğüne davet edilecek, herkes her şeyi öğrenecektir. Bade, Havva’nın hamile olduğunu öğrenir, yıkılır. Mehmet de onun yaptığı bütün oyunları öğrenmiştir. Bade için bu, sonun başlangıcıdır. Havva, intikamını yavaş yavaş almaktadır. Hamiyet ya Havva’nın her istediğini yapacak, ya da Havva Yusuf’a hamile olduğunu söyleyecektir.
Bade çocuğunu düşürdü ikinciye hamile kaldı ee havva şimdiye kadar karnın büyümesi lazımdı :44::44: bu dizide bir şeyler ters gidiyor
Bu senaristler öyle ki Badeyle Havvanın doğumunu aynı ana denk getirirler.Bade Havvanın çocuğuyla kendininkini değiştirir.Tabi Badenin çocuğu saçlı ve dişli doğmazsa
Bu senaristler öyle ki Badeyle Havvanın doğumunu aynı ana denk getirirler.Bade Havvanın çocuğuyla kendininkini değiştirir.Tabi Badenin çocuğu saçlı ve dişli doğmazsa
çok güldüm allah iyiliğini versin.kesin denk gelir doğumları,aynı hastanede olur,yusufun kimin yanında olduğu,diğerinin ne hissettiği falan gibi ayrıntılar bi1 8,lümün konusu olur.
Ya benim anlamadığım bu yusuf badeye demeyecekmi ben havvanın yaşadığını öğrendikten sonra sana dokunmadım,aylar yıllar oldu sen taa o zaman hamile kaldıysan daha niye doğurmuyon diye sormıycakmı.
Harbi bi de toprak meselesi var,o kadar iş geldi başına,ailesinin hiç haberi yok.
Bu arada gündüzleri eski bölümleri veriyorlar,ben gözlerime inanamadım,havva ne kadar güzelmiş,ne olmuş bu kıza bu kadar mı çirkinleşir insan,çok kilo vermiş ama kilo işi değil,yüzündeki ışık kaybolmuş,yusuf mahvetmiş güzelim kızı yazık
çok güldüm allah iyiliğini versin.kesin denk gelir doğumları,aynı hastanede olur,yusufun kimin yanında olduğu,diğerinin ne hissettiği falan gibi ayrıntılar bi1 8,lümün konusu olur.
Ya benim anlamadığım bu yusuf badeye demeyecekmi ben havvanın yaşadığını öğrendikten sonra sana dokunmadım,aylar yıllar oldu sen taa o zaman hamile kaldıysan daha niye doğurmuyon diye sormıycakmı.
Harbi bi de toprak meselesi var,o kadar iş geldi başına,ailesinin hiç haberi yok.
Bu arada gündüzleri eski bölümleri veriyorlar,ben gözlerime inanamadım,havva ne kadar güzelmiş,ne olmuş bu kıza bu kadar mı çirkinleşir insan,çok kilo vermiş ama kilo işi değil,yüzündeki ışık kaybolmuş,yusuf mahvetmiş güzelim kızı yazık
yaa 4 aylık bebeği nasıl farketmez ya 4 ay regli olmamak ne demek 2gün geçse ben niye olmadım diyo insan çok saçmalamışlar
kızlar en son bade havvanın odasında dolaba saklanmıştı sonra yakalanmadan çıkabildimi?
havva bebeği yılmazdan neden saklıyorki sanki...
bu oyundan evlilik sadece havvaya yarıyor, yılmaz garibim ne çıkarı oldu bu evlilikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?