Yer Gök Aşk Fox Tv

Bende izliyorum önceden daha çok yorum vardı okuyordum artık okumak yetmiyor yoksa çok gerilerde kalıyor dizimiz

Ben hiç bir şey anlamadım...Geçen haftaki bölüm daha iyiydi,İki hafta sonrada bu dizide sezon finali yapacak....

Bade eve döndü,
Havva,Yılmaz düğün yapacak.
Mehmet iyice kinlendi (kıza yazık yavv arada kaynayacak)
Hiç kimse anlamadı Havvanın bayılacağını bir tek Yusuf anladı...
Bir ton da reklam izlettiler pehhh.

Bir şeyi merak ettim Havvanın annesi Toprağın yanına gidecekti Toprağın hapse girip çıktığından,hamile olduğundan ,boşandığından başka biri ile evleneceğinden haberleri yok mu bunların :44::44:

11/06/2012

Havva aniden bayılmıştır, herkes şaşkın bakarken, Yusuf panik olur. Hamiyetse Havva’nın yine oyun oynadığını düşünür, ama gerçek bambaşkadır. Mehmet ne olursa olsun doğacak çocuğuna sahip çıkmaya kararlıdır. Dr. Asım’a gider, ancak hiç ummadığı bir gerçekle daha karşılaşır. Havva hamiledir, bunu öğrenince şoke olur ama Yusuf’un bebeğini taşımak ona bir hediyedir, artık zafere çok yakındır. Konaktaki gerginlik devam etmektedir. Küçük Yılmaz hakaretlere dayanamaz artık ve çok önemli bir karar alır. Şeref kızı için küçük bir bahçe düğünü hayal ederken, Havva görkemli bir düğün planlamaktadır. Bütün Ürgüp düğüne davet edilecek, herkes her şeyi öğrenecektir. Bade, Havva’nın hamile olduğunu öğrenir, yıkılır. Mehmet de onun yaptığı bütün oyunları öğrenmiştir. Bade için bu, sonun başlangıcıdır. Havva, intikamını yavaş yavaş almaktadır. Hamiyet ya Havva’nın her istediğini yapacak, ya da Havva Yusuf’a hamile olduğunu söyleyecektir.

Bade çocuğunu düşürdü ikinciye hamile kaldı ee havva şimdiye kadar karnın büyümesi lazımdı :44::44: bu dizide bir şeyler ters gidiyor

ahaha ortaama sesli güldüm
adamı küstürmeden çokta hevesli görünmeden mesaj atma çabaları beni bende aldı
bölüm geçişlerinde sıkıntı vardı ortaamın saçlarından takip edilebiliyordu.
bir bakıyorsun saç dağınık bir yapılı bir dağınık yönetmen dikkat etmemiş sanırım.
havvanın hamile olmasını çok garipsedim.
kız vuruldu yani ne bileyim öldürmeyen Allah öldürmüyor mu diyelim.
havva zamanla yılmaza ısınır diyordum ama bebek olayı değiştirdi.
yılmazın da zaten havvanın bir elini tutmasıyla ateş bacayı sardı.
yusufa acısamda havvayı yarı yolda bırakması nedeniyle havva yılmazla olsa diyorum.

birde havva ve yusuf karakterlerinin gerçek hayatta boşanmamalarına çok sevindim bana ne oluyorsa

Bu senaristler öyle ki Badeyle Havvanın doğumunu aynı ana denk getirirler.Bade Havvanın çocuğuyla kendininkini değiştirir.Tabi Badenin çocuğu saçlı ve dişli doğmazsa

Bu senaristler öyle ki Badeyle Havvanın doğumunu aynı ana denk getirirler.Bade Havvanın çocuğuyla kendininkini değiştirir.Tabi Badenin çocuğu saçlı ve dişli doğmazsa

Bak bunu hiç düşünmemiştim bu dizide her şey olabilir bade değiştire bilir Havvanın bebeği

çok güldüm allah iyiliğini versin.kesin denk gelir doğumları,aynı hastanede olur,yusufun kimin yanında olduğu,diğerinin ne hissettiği falan gibi ayrıntılar bi1 8,lümün konusu olur.
Ya benim anlamadığım bu yusuf badeye demeyecekmi ben havvanın yaşadığını öğrendikten sonra sana dokunmadım,aylar yıllar oldu sen taa o zaman hamile kaldıysan daha niye doğurmuyon diye sormıycakmı.
Harbi bi de toprak meselesi var,o kadar iş geldi başına,ailesinin hiç haberi yok.
Bu arada gündüzleri eski bölümleri veriyorlar,ben gözlerime inanamadım,havva ne kadar güzelmiş,ne olmuş bu kıza bu kadar mı çirkinleşir insan,çok kilo vermiş ama kilo işi değil,yüzündeki ışık kaybolmuş,yusuf mahvetmiş güzelim kızı yazık

Hafta sonu Ürgüp-Göreme'deydim. Dizinin çekildiği eve gittim. Ev dizideki kadar büyük ve heybetli değil. Tanımakta zorlandım. Havva ve Yusuf'u gördüm. İkisi de çok sempatik yakından. Havva'nın yüzü dizidekine kıyasla çok genç ve çocuksu. Havva'yı hiç sevmezdim. Yakından görünce bi sempati oluştu

ben artık mantık aramıyorum bencede eski hali çok daha güzelmiş

Bende bi bölümünde çok iyi hatırlıyorum bade takvimde bi günü yuvarlak içine almış yanına kız mı erkek mi diye azmıştı.O sırada çocuğnu düşürmüştü ağlıyosu odada falan.Yusuf takvimdeki yazıyı görünce birlikte gideriz doktora demişti.
Yani şimdi bu duruma göre cinsiyetin belli olması için bunun 4 aylık olması gerekmiyor mu.Hamiyet ne halt etmeye sorfada 2 aylık oldu değil mi diye soruyor.Şimdi de Mehmetten hamile kaldığına göre yeni 1-1,5 aylık olmalı.
Yusuf havvlayla birlikte olduğu sıralar Badede yeni hamile olduğunu öğrenmiş Yusuf bunu havvaya söyleyememişti.Bade havvanın yanına gidip ben hamileyim dediğinde havva bende hamile olabilirim demiş bade havvayı vurmuştu.
Bu durumda her halükarda badenin çocuğunun havanınkinden önce doğması gerekiyor.Tabi badenin eski bebeği hesabıyla.

Açıkçası ben kafamda toparlayamıyorum bi türlü senaristler nasıl toparlıcak bu durumu anlamadım...

[video=youtube;AWIwrTumHh0]http://www.youtube.com/watch?v=AWIwrTumHh0[/video]

Bayıldığında hayal görmüş Havva ,4 aylık bebeği nasıl fark etmedi ki acaba :44::44:

Bu dizinin sonunu acayip merak ediyorum

Son düzenleme:
yaa 4 aylık bebeği nasıl farketmez ya 4 ay regli olmamak ne demek 2gün geçse ben niye olmadım diyo insan çok saçmalamışlar

havva bebeği yılmazdan neden saklıyorki sanki...

bu oyundan evlilik sadece havvaya yarıyor, yılmaz garibim ne çıkarı oldu bu evlilikten

yaa 4 aylık bebeği nasıl farketmez ya 4 ay regli olmamak ne demek 2gün geçse ben niye olmadım diyo insan çok saçmalamışlar

Belki üstune gormustur 3 ay boyunca ustune gorme olabiliyormus
Birde uzun sure felçli yattı cok ilac verildi regli hala duzene girmemistir

kızlar en son bade havvanın odasında dolaba saklanmıştı sonra yakalanmadan çıkabildimi?

Onlar uyuduktan sonra cıktı..

havva bebeği yılmazdan neden saklıyorki sanki...

bu oyundan evlilik sadece havvaya yarıyor, yılmaz garibim ne çıkarı oldu bu evlilikten

Aynen katılıyorumm
Zavallı yılmazzz havva nereye derse oraya gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…