Yer Gök Aşk Fox Tv

çok garipsedim yahu.
kıskançlık yüzünden kapanmasını istemesi falan.
kız oyuncu en nihayetinde.
acaba bundan dolayı mı boşanacaklardı.
sanki evlenirken bilmiyordu kızın açık olduğunu.
gıcık oldum şimdi ben bu adama.
inşallah gerçek değil dedikodudur.
havvanın çok kapalı giyindiği farketmiştim.
garip bir etek boyu var zaten ne uzun ne kısa böyle ortada kalmış. kızın boyunu kısa gösteren.

öyle aman aman heyecanlı bir final değildi bence yine sakız gibi uzattılar sahneleri ama hamiyet hanıma üzüldüm yazık yaa oğlu bitane düzgün kız bulamadı kendine,gelin diye getirdiklerinin hepsi birbirinden cadı, olacağı buydu..

bence kimse ölmeyecek yangında; pencereler kapılar ahşap bi omuz vursalar açılır o yangında nasıl olacak demeyin o kadar saçma şeyler olabiliyor bu da olabilir..:)

Havva normal hayatta da kapalı giyiniyor daha önceki mesajlarımda kapadokyada gördüm demiştim ya orda da çekim bittikten sonra giydiği kıyafeti uzundu, ben çok zayıf olduğu için bacaklarını beğenmiyordur ondan kapalı giyiniyordur diye düşünmüştüm :26:

Ben havvanın giyim tarzının murat ünalmışla ilgili değil de diziyle alakalı olduğunu düşünüyorum,çünkü toprakta havva gibi giyiniyordu.

vay be badenin icinden canavar cikti, gözünü kirpmadan onca kisiyi cayir cayir yakiyor...

Bence Hamiyet felç geçirir konuşamaz.Yangında da Mehmet ölür.Badenin yalanları yine açığa çıkmaz.Doğurur o çocuğu Yusufunmuş gibi.Bir tek Hamiyet bilir Mehmetten olduğunu ama birşey gelmez elinden.Bi de Mehmetin nişanlısı biliyor ama o da ispatlayamaz heralde.Yangının Badenin yüzünden çıktığını da nasıl örtbas ederler bilemem artık.

Ben yangında Mehmetin.Reşit efendinin,Yılmaz Hancıoğlunun ve Havvanın annesi Şerefin öleceğini düşünüyorum.Kimseyi öldürmeden herkesi kurtarırlarsa o yangından saçma olur.

Havvayla Yusuf diziden çıkacaklarsa onlar da ölebilir...

tomurcuk, iyi diyorsun güzel diyorsun da diziler sayesinde artık reenkarnasyona inanmaya başladım :))

havva ile yusuf kesin cikmislar urgupten ayrilmislar hatta urgupluler cok uzulmus diye okudum..
urgup ten bir kac kisi yazmis bunu...
Mehmet olmez bence kesin sonradan cikar piyasaya biraz yanik sekilde falan

Hava ve yusuf diziden çıkıyorsa diziyide bitirselermiş ya,, sultanımı izliyecez.

Gelecek sezon'un en iddiali dizi projesi olarak gösterilen ve Fatma Girik, Serdar Gökhan ve Murat Ünalmış gibi tecrübeli oyuncuların yer alacagı "Babalar ve Evlatları" Star Tv'de ekrana gelecek.

Yusuf, diziden ayrılmıs demek ki. Mahsun Kırmızıgül'ün dizisinde rol alacakmış.

murat unalmıs dızıden ayrılıyormus. bırce akalay kalacakmıs dızıde.
yanı sadece yusuf cıkıyor. ayrılmadan once 1-2 bolum daha oynaması ıcın yapım sırketı murat unalmısı ıkna etmeye calısıyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…