Yer Gök Aşk Fox Tv

Murat Ünalmış diziden çıkıyor deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekse eğer yapımcı büyük bir yanlış yapıyor demektir
ne yapıp edilip dizide kalmaya ikna edilmeli Murat Ünalmış olmadan Yusuf olmaz Yusuf olmadan Yer Gök Aşk olmaz

Aynen katılıyorum giyimini hiç beğenmiyorum daha güzel olabilirdi.

evet bende hiç beğenmiyorum ama şu anda çarşıda pazarda heryerde havvanın kıyafetleri revaçta

evlatlar ve oğulları dizisi baştan eksi puan aldı benden, çünkü en sevdiğim dizinin başrol oyuncusunu aldı ve beni sinir etti
yer gök aşk öksüz kaldı..biz şimdi şizofren badeyimi izlicez

Hiç kimse Havva'nın kıyafetlerini beğenmiyor bende mi bi anormallik var acaba diye düşünmeye başladım artık :) Açıkcası ben çok beğeniyorum kıyafetlerini özellikle son zamanlarda giydiği gömlekleri etekleri falan asil bir hava veriyor bence. Bade gibi giyindirilmesini istemem açıkcası

kizlar yusuf artik tamamen cikmis diziden babalar ve ogullar di sanirim o dizide oynayacakmis......
havva ne yapacak merak ettim..... sanirim diziye devam ediyor:44: ......

yusuf olmadan yer gök aşk olmaz şizofren badeyide izlemeyecegime göre benim için bitmiştir bu dizi....offfffff yaaaaaaaaa......

Ben de çok beğeniyorum :)

bu dizi bitsede kurtulsak artık.sürekli kısır döngü içinde bir dizi oldu ilk başlarda asla kaırmıyordum ama giderek kabak tadı verdi asla bakmıyorum bile saçmalık saçmalık başkada bişe yok yani.kimin kiminle yaptığı belli deil evin hanımı hizmetçi.hizmetçide evin hanımı olmuş bir dizi saçma sapan yani

keşke diziden ayrılmasalardı ne bileyim yada ayrıldıklarına göre sezon finali olsaydıı sürdürmeleri hata oldu bencee

ayrıca yeni sezondaki fikirlerimde şöylemehmetin nişanlısı .çekip gidiyor mehmet yaralı bereli kurtuluyor hamiyette orda felç oldu zaten yakurtulamıyo yada kurtuluyo ama felç olduğu için konuşamıyo yinede yani badenin adilikleri ortaya çıkmıyo ayriyettende yusuff olmadandaa bade tek başına naparr bilemedim yaaaaaaa ben çok seviyodum bu diziyii dizi belkide sultanın aşkı olurr ahahahhah

"Yer Gök Aşk"ta şok ayrılık!

Birce Akalay, eşi Murat Ünalmış’la birlikte kamera karşısına geçtiği “Yer Gök Aşk”a veda ediyor...

İki sezondur Havva karakterini canlandırdığı diziyi bırakma kararı alan oyuncu, yeni sezonun ilk 10 bölüm tamamlandıktan sonra ekipten ayrılacak.

bu sezon doğru dürüst izlemedim ama havvanın kıyafetleri nasıl beğenilmez o kızın zarfliği nasıl meydana çıkıyor çok doğal bade gibi olsa beğenmezdik eminim çok güzel yaaaaaaaaaa en güzel kız bence o

Evet fragman yayınlanmış, Yusuf ölüyor.

[video=youtube;JzUGPNSe65Q]http://www.youtube.com/watch?v=JzUGPNSe65Q[/video]

yeni fragmanı gördüm ama artık izlemiyorum offfff iyice sıktılar ama kabak gibi oldu bu dizi ya bence bitsin artık

yusuf ölüyo,havva 2 3 bölüm oynayıp çıkacak ne yani biz şimdi badeyi mi izlicez :19
bu da yeni moda oldu başrol oyuncuları ölüyo dizi kalanlarla idare ediliyo...madem başroller çıkacak diziden final yapın sezon sonunda bu ne ya...
bu da emirin yolu gibi badenin yolu olur artık

ben sürekli izlemedim ara ara izledim.......en son havva hamileydiii

senaristlerrr öyle bir yazarlarki, biz unuturuz iki başrol oyuncuların öldüğünü....

eğer havvanın bebeğe bişey olmadıysaa o bebek üzerinden ne entrikalar çevirirlerrr

ayhh fragman cok acikli degilmi yaa
Havva kilo almis bu arada.... Mehmet Badeyi hayatta birakmaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…