Yer Gök Aşk Fox Tv

insan tek ultrason resmini hamoşun eline verip çıkarmı hiç? ya yırtıp atarsa ben olsam saklardım.

ayrıca gelecek bölüm bade herkesi yakacak şimdi gördüm

Havva nın hamileliği dışında bu bölüm çok vasattı...

Sezon finalinde de sadece Bade ortalığı yakıp geçecek

Son düzenleme:
İşte sezon finali

[video=youtube;wJq3657R728]http://www.youtube.com/watch?v=wJq3657R728[/video]

hani havva çok güzel bir düğün yapalım diyodu yılmaza güzel düğün bu mu kömürlükte nikah kıyıyolar evlerinin bahçesi daha güzeldi valla

hiiiii olabilir

onlar niyahı kıydı evet dediler tekrar niye nikah memuru getirmişler nikah kıyıyo saçma sadece düğün yapsalarmış

birce ile murat diziden ayrilma karari almis onlar ayrilirsa bu dizi final yapmadan kalkar yayindan,sade badeyi yada mehmeti kimse cekemez zaten havva bile varken zor katlaniyorum su badeye

birce ile murat diziden ayrilma karari almis onlar ayrilirsa bu dizi final yapmadan kalkar yayindan,sade badeyi yada mehmeti kimse cekemez zaten havva bile varken zor katlaniyorum su badeye

istemisler ama izin verilmemis sozlesmeleri varmis diye duydum....

istemisler ama izin verilmemis sozlesmeleri varmis diye duydum....

2.sezonluk anlasmalari var zaten 3.zesonu sonradan cikartillar ve bugün kesinlesmis ayrilcaklari yeni sürprizleri bekleyin denmis, naparlarsa yapsinlar birceyle muratin yerini dolduramazlar

2.sezonluk anlasmalari var zaten 3.zesonu sonradan cikartillar ve bugün kesinlesmis ayrilcaklari yeni sürprizleri bekleyin denmis, naparlarsa yapsinlar birceyle muratin yerini dolduramazlar

Onlarsız dizi mi yürürmüş, Havva nın fazla sahnesinin olmadığı zamanlarda izlemeyi bırakmıştım.. İzlemem galiba onlar cıkınca.

hadi yaaa izlenmezz artik... acaba yanginda oleceklermi? kari koca baska projelerde olmak istiyolardir belki surekli beraber olmak SIKMIS olabilir..

simdi bir baska sitede birsey okudum dogrumu bilmem onlarin yalancisiyim kizlar..
birce gercektede hamileymis murat unalmis esinin calismasini istemiyormus...
birde bu sezon havva cok kotu giyiniyordu saci basi filan guya Murat Unalmis kiskancmis esinin kapanmasini istiyormus o sekilde
yazan kisinin kuzenleri murat ve birceyle tanisiyorlarmis onlar anlatmis..
bende onlarin yalancisiyim....:44:

Son düzenleme:
Onlarsız dizi mi yürürmüş, Havva nın fazla sahnesinin olmadığı zamanlarda izlemeyi bırakmıştım.. İzlemem galiba onlar cıkınca.

kimse izlemezki final bile yapilmadan kalkar reytingler dibe düser cünkü

hadi yaaa izlenmezz artik... acaba yanginda oleceklermi? kari koca baska projelerde olmak istiyolardir belki surekli beraber olmak SIKMIS olabilir..

yanginda ölceklermi bilmiyorum belki kacti gitti göstercekler yada yerlerine birilerini bulcaklar

murat ile birceyle konusma yapiyorlarmis ikna edememisler belki tatilde ederler INSALLAH yoksa gercekten bu dizi biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…