benimde gözlerim doldu yusufun öldüğü sahnede ama keşke yusuf çıkmasaydı diziden birde havva çıkarsa asla izlemem ben bu diziyi başrol oyuncuları giderse o zaman ne anlamı kalır izlenmezki yayından kalkar birde dikkatinizi çekti bilmem gerçek hayatta evliydiler ya yusufla havva boşanmışlardı oyüzdende dizidi hiç yanyana gelmediler fazla şimdide yusufu çıkardılar diziden....birde badenin saçları kısaydı bu kadar beline kadar değildi sırf saçlarını kestiği sahneyi kesmek için takmışlar :))
evet postiş bende fark ettim okadar uzun saclari yok nrmalde
dikkat ettinizmi asiri derecede zayiflamis BADE.... sizce?
Sıkıldımmm
Bu arada Birce ve Murta boşanmadılar diye biliyorum ben :44::44:
evet postiş bende fark ettim okadar uzun saclari yok nrmalde
dikkat ettinizmi asiri derecede zayiflamis BADE.... sizce?
evet banada öyle gelmişti ama sonra baktım hepsinde bi zayıflık var yusufun kız kardesinde havvanın teyzesinde falan ama tv den öyle gözüküyolar ekranı değişmiş dikkat edin kızlar bütün kanalların öyle özellikle show,trt1,fox falan herkez zayıf gözüküyo
Bende diyecektim çok zayıfladıklarını ama biraz geç kaldım söylemekteBirde badenin kaşları bir garip geldi kalınlaştırmaya mı çalışmış yoksa zayıfladığı için bana mı öyle geldi anlıyamadım.Ayrıca şunu anladım ki ben bu diziye sadece Havva var diye bakıyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?