Yer Gök Aşk Fox Tv

Havva ve Yusuf'suz Yer Gök Aşk izlenmez bence , yani en azından ben izlemem..Estetik harikası Bade'yi izeleyip izleyip fesatlanacağıma , hiç izlemem daha iyi...

ben de bu dizinin müdavimiyidm ama akşam izleyemedim,sanırım ölmüş Yusuf ta,o ve Havva olmadan nasıl izlenirki bu dizi??İşallah sultan teyzem devam eder:)

bence bir dizinin 2 sezon çekilmesi gerekiyor.
fazlası kasıyor ve tekrara düşüyorlar.
önyargılı olmamak lazım ama şimdi havva ile yusufun hikayesinin anlatıldığı bir diziden havva ile yusuf çıkarsa geriye ne kalır.
madem başroller gidiyordu sezon finali yerine yapardın güzel bir final aşkı memnu gibi ezel gibi efsane olurdun.
ki dizinin gidişatı çok hareketli ve şaşırtmaca bir finale gayet uygundu.
fox dizilerinin kaderi bu herhalde ne diyeyim kaderi arka sıradakilere benzemesin

benimde gözlerim doldu yusufun öldüğü sahnede ama keşke yusuf çıkmasaydı diziden birde havva çıkarsa asla izlemem ben bu diziyi başrol oyuncuları giderse o zaman ne anlamı kalır izlenmezki yayından kalkar birde dikkatinizi çekti bilmem gerçek hayatta evliydiler ya yusufla havva boşanmışlardı oyüzdende dizidi hiç yanyana gelmediler fazla şimdide yusufu çıkardılar diziden....birde badenin saçları kısaydı bu kadar beline kadar değildi sırf saçlarını kestiği sahneyi kesmek için postiş takmışlar :))

Son düzenleme:
Sıkıldımmm

Bu arada Birce ve Murta boşanmadılar diye biliyorum ben :44::44:

dogru biliosun cnm bosanmadilar aksine cok seviyorlarmis birbirlerini o donem bazi SIKINTILARI varmis ...
murat unalmis dizinin senaristinden degisiklikler yapmasini istemis o da yapmamis oda diziden cikma karari almis ...
bircede 10.bolumden sonra cikacakmis zaten

evet postiş bende fark ettim okadar uzun saclari yok nrmalde
dikkat ettinizmi asiri derecede zayiflamis BADE.... sizce?

evet postiş bende fark ettim okadar uzun saclari yok nrmalde
dikkat ettinizmi asiri derecede zayiflamis BADE.... sizce?

evet banada öyle gelmişti ama sonra baktım hepsinde bi zayıflık var yusufun kız kardesinde havvanın teyzesinde falan ama tv den öyle gözüküyolar ekranı değişmiş dikkat edin kızlar bütün kanalların öyle özellikle show,trt1,fox falan herkez zayıf gözüküyo

Bade hayli zayıflamış , Yusuf'un kızkardeşi'de önceden tosuncuk gibi bir şeydi , o da zayıflamış...Saçını kesme sahnesi de saçmaydı yaaa...... Makası bıraktıktan sonraki uzunluk ile ertesi günkü uzunluk farklıydı çok :)

yangın suçunu havvaya atmaları ne kadar saçma yaa.kızın içerde nikahı var video foto çekiliyo o kadar şahit var.Havvaya kalırsa suç yuh derim yani.Hamiyet uyandı da uyanmadı numarası yapıyo galiba.Belki Mehmetle Bade nasılsa Hamiyet uyuyo diye yanında konuşurlarsa öğrenir herşeyi ama Hamiyet konuşamıcak bence felç gibi yatıcak ettiklerini çekiyo

Havva'nın mezarın basında ağlaması, konusması yine ağlattı beni.

Tabi bunun yanında sinirden ölecektim ne sacma ya, simdi olayın üzerini böyle mi örtecekler. İnsan hic mi araştırmaz.? Yoksa Havva diziden hapise girerek mi cikacak

[video=youtube;3PwX_v-OrFQ]http://www.youtube.com/watch?v=3PwX_v-OrFQ[/video]

iki bölümdür izlerken ne kadar ağladım

havva kadar üzülen olmadı yusufun ölümüne.hele bade hemen kendi derdine düştü..mehmeti hiç söylemiyorum bile

havvayı suçlu gibi göstermelerine pes diyorum.kadın orda kendi nikahında herkesin gözü önünde böyle birşey olabilir mi.tanık;kadın dışardaydı diyo sonra ormana doğru kaçtı diyo..havva yangından çıkdı o kadar şahit var..iyi o zaman her uzun saçlıyı tutuklasınlar.5 yaşındaki çocuk bile anlar onun havva olmadığını..emniyet böyle bir hatayı yapar mı??senaristler insanı aptal yerine koyuyo ya sinirimden ölüyom

ben en çok hamiyeti merak ediyorum.... badenin mehmetten hamile olduğunu öğrenmişti.bütün bunların üstüne bitanem bitanem diyecek mi badeye...tabi felç kalıp konuşamicak hale gelmezse

Son düzenleme:
Bende diyecektim çok zayıfladıklarını ama biraz geç kaldım söylemekteBirde badenin kaşları bir garip geldi kalınlaştırmaya mı çalışmış yoksa zayıfladığı için bana mı öyle geldi anlıyamadım.Ayrıca şunu anladım ki ben bu diziye sadece Havva var diye bakıyormuşum

Aynen , bende hem Havva , bilhassa da Yusuf için seyrediyormuşum meğer , gitti kara yağız ,arslan gibi delikanlı ...Bade kaşlarının kontürünü yinelemiş hemde kalınlaştırmış gibi...Hiç doğal görünmüyor çünkü

artık izlemiyorum bıraktım,hep hüzün hep agla ,entrika,yalancılar kazanıyor ,işleri rast gidiyor,farkında olmadan insanların psikolojisini bozuyorlar kızlar ,bu saatten sonra asla izlemem

Saçmalamışlar.Kız davetlilerin önünde çıkacak yakacak kapıyıda kilitleyecek eee camdan mı? damdan mı? girecek kimse görmeyecek.Senaryoyu saçma hale getirmişler.Zaten yusuf olmadan havva baki değil dizide.Bade uyuz biri ya daha önceleri güzel geliyodu bana ama burnu falan estetik yapılmış sanırım plastik güzellerdenmiş çevreye zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…