Yer Gök Aşk Fox Tv

hııııı....hatırladım pelin anlattıydı hamiyete.şimdi aklımdaki düğümler çözüldü.sağolasın

bikaç ay sonra yusufta havva gibi ' ben yaşıyorum ölmedim' diye çıkarsa şaşırmayacm.iyice karıştırdılar diziyi.dizinin adını değiştirip yer gök dallas koysalar daha iyi oturack.en azından yusuf havvanın hamimeliğini bileydi yine gözüm açık gitmezdim mübarek

doğru dedinndizinin mudavimlerinden dim ama eski tadı kalmadı tabi hep badenin zeytinyağı gibi üste çıkması her işinin rast gelmesi artık gına getirdi saçmalık yani

doğru dedinndizinin mudavimlerinden dim ama eski tadı kalmadı tabi hep badenin zeytinyağı gibi üste çıkması her işinin rast gelmesi artık gına getirdi saçmalık yani

bide havvanın başına gelmeyen kalmadı şamar oğlanına çevirdiler kızcağızı.gelen vurdu giden vurdu.bide yusufun kız kardeşi var hamdiye mi remziye mi adını unuttum o da girmiş havalara konağın hanımı gibi dolanıyor ortada o da bi tip.tek sevindiğim nokta hamiyetin felç geçirmiş olması,hiç olmazsa onun ' ayolll ayooll' larından kurtulduk

badeye gelince o şeytan gözlerini süze süze masum rollerine bürünüşü hasta ediyor insani.yusuf yusuf diyor.yusufa kurban ol inş.gerçi yusufta az değildi ama neyse ölünün arkasından konuşmk olmaz şincik

Kızlar ben trt de Bade'nin de oldugu bir fragman gördüm. Acaba o da mı diziden cıkacak ki...
Bu arada Hamiyet konusacakmıs bu bölümde..

Uzun zaman suskun kalan Hamiyet felci yenmiş ve konuşmasının vakti gelmiştir. Bütün aileyi bir araya toplar; ancak söyleyeceği iki üç kelime herkesi şoke etmeye yetecektir...

2 haftadır kaçırdım izleyemedim bu akşam izleyeceğim nasıl olucak bakalım...

Fragmanda bade'ye defol evimden diyodu hamiyet
Bade'de ucurum kenarına gidiyodu bebeğimde yok tutunacak hicbiseyim kalmadı fln diyodu

Belki intihar eder

aman çıksın gitsin ya hep 4 ayak üstüne düştü dizi boyunca şimdide tepe taklak gitsin
Fragmanda bade'ye defol evimden diyodu hamiyet
Bade'de ucurum kenarına gidiyodu bebeğimde yok tutunacak hicbiseyim kalmadı fln diyodu

Belki intihar eder

evet evet bende duydum defol evimden diyor ama yuzu görünmüyor kime dediği ama ben anladım siyah çoraplarındaninş. intihar eder mehmet de peşinden atlaarrr

Bade de mi cikiyormus ee ne kaldi geriye...
zaten kizcagiz 20 kilo vermistir accayip kilo verdi gecen sezondan beri bagira bagira aglamaktan

Murat Ünalmış'ın yeni rol aldığı " Babalar ve Oğulları" yayından kaldırılmış arkadaşlar.

Şimdi bu durumda senaristlerin bizleri bir daha aptal yerine koymalarını GÖNÜLDEN DİLEYEREK'ten YUSUF'u geri istiyorum ..... Artık öldü süsümü verirler , mezardan sağmı çıkar bilemem , orası ruhsal tedavi görmesi gereken senaristlerin işi

cidden miiii kesin geri gelir yusuf

Yok artık yavv nasıl gelecek o kadarını da yapamazlar her hal

3 bölümdür rüya görüyor olabilir Havva ama bak buna inanabilirim

Çok yavaş ilerliyor bu bölüm çok sıkıldım pööf

Son düzenleme:
Nikah masasında oturup duran Havva'yı kundakçılıkla hapse tıkanların böyle bir şey yapabilme ihtimali çok ama çok yüksek bence

Nikah masasında oturup duran Havva'yı kundakçılıkla hapse tıkanların böyle bir şey yapabilme ihtimali çok ama çok yüksek bence

Bu dizide senaristler çoban bizlerde koyun oluyoruz sanırım...

Pehh izlemek istemiyorum ama olmuyor gene gidip açıyorum kanalı

Dizinin finalin çok merak ediyorum :44:

ya yusuf mezardan mı çıkar ,ruh mu çağırırlar ,allattinin lambasından mı fırtlar bilmiyorum yeter ki gelsin havva ile evlenip bebelerine baksınlar.yetti gari bu ayrılık.yakında kanser olacamm

hamiyet kaç sezondur hayırlı bi şey yapmıyordu gerçekleri söylesinde bi işe yarasın ama nolur gerçekleri söylerken ayoooll ayol demesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…