haberdar şöyle ki havvanın nikah gunu mehmetin nişanlısı geldi hamiyet lavabodayken herşeyi anlattı gitti bunun üzerine hamiyet felç geçirdi
aslında gazetelerden mehmetin nişanlısı olan kız görüp duysada gelse mahkemede tanıklık etse ne guzel olurdu
bikaç ay sonra yusufta havva gibi ' ben yaşıyorum ölmedim' diye çıkarsa şaşırmayacm.iyice karıştırdılar diziyi.dizinin adını değiştirip yer gök dallas koysalar daha iyi oturack.en azından yusuf havvanın hamimeliğini bileydi yine gözüm açık gitmezdim mübarek
doğru dedinndizinin mudavimlerinden dim ama eski tadı kalmadı tabi hep badenin zeytinyağı gibi üste çıkması her işinin rast gelmesi artık gına getirdi saçmalık yani
Kızlar ben trt de Bade'nin de oldugu bir fragman gördüm. Acaba o da mı diziden cıkacak ki...
Bu arada Hamiyet konusacakmıs bu bölümde..
Uzun zaman suskun kalan Hamiyet felci yenmiş ve konuşmasının vakti gelmiştir. Bütün aileyi bir araya toplar; ancak söyleyeceği iki üç kelime herkesi şoke etmeye yetecektir...
aman çıksın gitsin ya hep 4 ayak üstüne düştü dizi boyunca şimdide tepe taklak gitsinKızlar ben trt de Bade'nin de oldugu bir fragman gördüm. Acaba o da mı diziden cıkacak ki...
Uzun zaman suskun kalan Hamiyet felci yenmiş ve konuşmasının vakti gelmiştir. Bütün aileyi bir araya toplar; ancak söyleyeceği iki üç kelime herkesi şoke etmeye yetecektir...
Fragmanda bade'ye defol evimden diyodu hamiyet
Bade'de ucurum kenarına gidiyodu bebeğimde yok tutunacak hicbiseyim kalmadı fln diyodu
Belki intihar eder
Murat Ünalmış'ın yeni rol aldığı " Babalar ve Oğulları" yayından kaldırılmış arkadaşlar.
Şimdi bu durumda senaristlerin bizleri bir daha aptal yerine koymalarını GÖNÜLDEN DİLEYEREK'ten YUSUF'u geri istiyorum..... Artık öldü süsümü verirler , mezardan sağmı çıkar bilemem , orası ruhsal tedavi görmesi gereken senaristlerin işi
Nikah masasında oturup duran Havva'yı kundakçılıkla hapse tıkanların böyle bir şey yapabilme ihtimali çok ama çok yüksek bence
Kızlar ben trt de Bade'nin de oldugu bir fragman gördüm. Acaba o da mı diziden cıkacak ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?