Yer Gök Aşk Fox Tv

hep sacmaladıkların dolayı son 15 bolumdur izlemiyordum burdan takip ediyordum arada
bu akşam izleyim dedim ama bu nasıl bir sacmalamak yabir dizinin içine bu kadar da edilmez

diziye burak hakki giriyormus sanirim hamiyetin yegeni olarak sette cekilmis fotograflarini gordum

Son düzenleme:
Dün izleyemedim, simdi netten actım ama gönlüm el vermedi. Kız düğünde içerde nasıl suclu durumuna düşer aklım almıyo.. Hep kötüler kazanmasın yaaa.......... Offfffff

Burak Hakkı ile birlik te ;

"2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk ile Burak Hakkı "Yer Gök Aşk"ın yeni oyuncuları oldu.
Geçen aylarda oyunculuk dersleri alan Pamuk, dizinin hastane sahnelerinde görünecek ardından bir şekilde konağın yeni sakini olacak." diyor nette...

Yangının Havva'nın üstüne atılması , saçmalığın daniskası diyorum. Yahu koskoca devletin nikah memuru bile yokmuydu orda , masada oturmuyormuydu Havva Yusuf'a melun melun buğulu gözlerle bakarken.. Yuhhh diyorum yani.

Bade'de saçmaladı iyice , mahkemeye girmeden önce babasına " benimde vicdanım rahatlaması lazım " deyince , heh dedim itiraf edecek... Adama ölmüş gitmiş , hala kıskanıyor

Herkes nikahın kıyılacağı yerdeydi.Beyinden şoförüne kadar Havva'nın nikah masasında
oturduğunu göre göre şimdi de kalkmış yangını onun çıkardığını iddia ediyorlar.
Tamam dizi devam etsin de bu kadar da kısır bir senaryo olmaz ki...
Hiç mi yaratıcılık yok bu senaristlerde.

diziyi izlemıyorum çok sınırlendım ne kadar saçma içerde okadar şahıt var havva nıkah masasındaydı bunu çözse çözse hamıyet çözer herşeyı duydu kadın

murat cikti bircede cikacak bi kac bölüm sonra

sonra reytingler dipte acilen bir final olcak

Senaryoyu mahvettiler. Havva için izliyorum bende çıkınca izlemeyi bırakıcam
Bugün de Havva'ya çok üzüldüm çok eziyet ettiler kızcağıza yazık yaa
Melisaya da başta önyargılı yaklaştım ama Havvayı koruması o bakışları falan sevdim kızı iyi çalışmış dersine

Ben Havva'nın bu durumda olmasını kaldıramıyorum, annem izliyo ben izlemiyorum. Gönlüm el vermiyoo... Tek bu dizide böyle oldu..
Bi ara baktım o yeni gelen kız hoşuma gitti sanırım Havva'yı cok sevecek ve Bade'nin pesine düşecek gibi geliyo... Bakalım neler olucak... Havva ölüpte mi cıkacak yoksa karar Havva'nın hapis yatması yönünde olupta mı cıkıcakk... Öff yaaa

Bade'nin bebeğide gidici gibi , ne yapıcaklar şimdi Havva'nın bebeğine mi el koyacaklar...

Ali Ömer kime aşık olucak acaba Havva'yı bile aşık eder bu senaristler..

pınarda güüya şöförü seviyor ama ağzının suyu aktı resmen ali ömeri görünce

onlar şoförle evlenmişler miydi ya.Havvayla Yılmaz nikah yaparken onlar da gün almaya gitmişti.Sonra Yusuftan balayı için izin mi istemişti ne tam hatırlamıyorum ben atlamışım orayı :44:

ya ben sezonun ilk bölümlerini bölük pörçük izleyebildim.şimdi hamiyet cadısı badenin yediği nanelerden haberdar mı ?badeyi görünce cin çarpmışa dönüyor vesselam

ya ben sezonun ilk bölümlerini bölük pörçük izleyebildim.şimdi hamiyet cadısı badenin yediği nanelerden haberdar mı ?badeyi görünce cin çarpmışa dönüyor vesselam

haberdar şöyle ki havvanın nikah gunu mehmetin nişanlısı geldi hamiyet lavabodayken herşeyi anlattı gitti bunun üzerine hamiyet felç geçirdi
aslında gazetelerden mehmetin nişanlısı olan kız görüp duysada gelse mahkemede tanıklık etse ne guzel olurdu

Yer Gök Aşk 91.bölüm Fragmanı
Sevda hastanede babasından ve abisinden kurtulmayı başarır. Ne var ki parmaklıklar ardında da canı hala tehlikededir. Yiğit hala Münevver'e aşıktır. Münevver ne kadar bu aşktan kaçsa da, kader yine onları karşılaştıracaktır. Bade'nin bebeği yoktur artık ve yaşamak için de bir nedeni... Mehmet onu bu halde görmeye dayanamaz; ölüme bile olsa Bade'yle gitmeye hazırdır. Küçük Yılmaz'ın tek hayali babasının onu bir gün affetmesidir. Yılmaz için Yusuf'un acısını sarmanın tek yolu belki de Küçük Yılmaz'a gönül kapısını açmak olacaktır. Yusuf göçüp gitmiştir ama hayat devam eder. Günler aylar geçer. Havva'nın karnı büyür ama hayata dair umutları birer birer yok olmaktadır. Ali Ömer Kanada'ya geri dönmekle dönmemek arasında kararsızken hiç ummadığı bir misafir, planlarını değiştirecektir. Uzun zaman suskun kalan Hamiyet felci yenmiş ve konuşmasının vakti gelmiştir. Bütün aileyi bir araya toplar; ancak söyleyeceği iki üç kelime herkesi şoke etmeye yetecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…