Yer Gök Aşk Fox Tv

tv bozuk net yavaş bu akşamki bölüm kaçtı makesef.hamiyet konuştu mu ne oldu ?bade öldü mü?havva hapisten çıktı mı?hamiyet ayolll dedi mi

Noldu kızlar ya azcık özet geciverin ayol. Hamiyet neler söyledi.?

Murat Ünalmıs insallah tekrar gelir ve Havvayla birlikte hepsinin burnundan getirir.. Ben bu konuda aptal yerine konulmayı isteyebilirim........

Ama gercekten aptal yerine koydular bizi...uzatmak adina nasil sacmalayacaklarini sasirdilar...yusuf olmeden hersey yoluna girseydi son iki bolum, tum gercekler ortaya ciksaydi, bebegin ondan olmadigini falan ogrenseydi ne bilim...guzel olurdu...

03 Nisan 2012 - 14:59Milliyet.com.tr » Magazin» Haber

'Helal olsun Yusuf'
Kavgalı gürültülü boşanan ünlülere ders gibi sözler.“Yer Gök Aşk”ta Yusuf rolünü canlandıran Murat Ünalmış, dizide başrolünü paylaştığı ve boşanmaya hazırlandığı eşi Birce Akalay’la ilgili ilk kez konuştu. Ünalmış’ın sözleri kavgalı gürültülü boşananlara ders verir gibiydi.

inShare.0Yorum: 1

Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi “Yer Gök Aşk”ın Ürgüp’teki setinde tanışıp, evlenen Birce Akalay ile Murat Ünalmış’ın boşanma kararı hayranlarını şoke etti. Dizide birbirine aşık ancak bir türlü kavuşamayan Yusuf ve Havva karakterlerini canlandıran çiftten Murat Ünalmış ilk kez konuştu:

- İki insan niye evlenir? Her şey güzel olsun, sonsuza kadar sürsün diye.. Ama bizimki maalesef öyle olmadı. Biz tertemiz bir şekilde evlendik. Hiç öyle “Lanet olsun” demeden, yine tertemiz bir şekilde de bitiriyoruz. Ama şunu özellikle söylemek istiyorum; ben Anadolu çocuğuyum. Evliliğim bitse bile Birce’yle münasebetim asla bitmez. Karım olduğu için, soyadımı taşıdığı için ömür boyu sorumluyum ondan.

- (‘Boşanma kararının ardından aynı sette zor olmuyor mu?’ sorusuna) Zor olmaz mı? Çok zor oluyor. İki insanın böyle bir süreçte rol yapmaya çalışması hiç kolay değil. Bir de rol yapmaya çalışırken onun (Birce’nin) gözlerinin içine bakmak tabii ki de çok zor. Bütün bunları her ne kadar 2 yıldır birlikte çalıştığım canım arkadaşlarım da olsalar insanların içinde yapmak çok zor.

- (Yeniden barışma ihtimaliniz var mı?) Bir daha olur mu olmaz mı biliyorum ama şu anki durumumuz böyle. İkimiz için de hayırlısı olsun

ARKADAŞLAR YUSUF TEKRAR GERİ DÖNMEZ BİTİRMEK ZORUNDALARDI..ÇÜNKÜ GERÇEK HAYATTA BOŞANDIĞI HAVVAYLA SETTE OYNAMAK ZOR OLUYOR ONUN İÇİN BENCE GERİ DÖNMEZ

o eski bir haber mertnaz sonra vazgeçtiler boşanmadılar.
benim bildiğim murat ünalmış senaryonun değiştirilmesini istemiş.
kabul edilmeyince isteği ayrılmış.
havva da 10 bölüm falan olacak demişlerdi ama sanki havva kalıcı gibi duruyor.

Hamiyetin 3 kelimesi aylardir izlerken cektigimiz eziyeti bir anda unutturdu :) Biiippppppppppppp

ya bilmiyodum yusufla havvanın tekrar beraber olduğunu.......ya ben akşam izleyemedim hamiyet badeye ne dedi ne olur bölümü özet geçin ya

evet boşanmadılar barıştılar ne güzel ki:)

gecen bölüm bayılmamışmıydı sevda?*
bıde sanırım yeni bir kız girdi diziye o kim??*
bu arada Sultanın Ali Ömerin evine taşınmasına sevindim
anlatsa ya herkesin Havva ya yaptıklarını..

gecen bölüm bayılmamışmıydı sevda?*
bıde sanırım yeni bir kız girdi diziye o kim??*
bu arada Sultanın Ali Ömerin evine taşınmasına sevindim
anlatsa ya herkesin Havva ya yaptıklarını..

Yok Hamiyeti hastaneye görütrdüler kan tahlili için o zamanda sevda geçen bölüm kanaması vardı onun için gitti hastaneye zaman bayıldı...

Evet Ali Ömerin Kanadadaki sevgilisi geldi...

Ali Ömer sormuyor ki hiç bir şey Havva ile ilgili bir şey hem daha karşılaşamadılar Havva'yla..
Ama Ali Ömer sevdaya aşık oldu gibi ben Havva ya aşık olur sanmıştım sanırım Havva diziden çıkacak bu yüzden karşılaştırmıyorlar...

Senaristler iyice kafamızı karıştırdı.Hamiyet'in Badeyi kovduğuna bile sevinemedim Havva diziden çıkacak diye.....Yiğit de kara kaşlı kara gözlü bir çocuk olarak geri döndü:44:...Beni de oynatsınlarda tam olsun ha ha ha ha ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…