Yer Gök Aşk Fox Tv

münnever yigide hangi yüzle dönecek,münnever degilmiydi yengesinin evli babasiyla gezip halvet eden

gözümüze münneveri masum gibi göstermesinler yemiyoruz

Bir ara mide bulantıları falan vardı , tahlil falan yaptırmıştı zorlan hastanede , ne oldu o mevzu.. bak onuda öylece askıda bıraktılar..

diziyi uzatıp tadını kaçırmadan bitirmiyorlar zaten illa soğutacaklar gözümüzde.hepsinin üzerine gök taşı düşsün bitsin işte illa tek tek öldürecekler

Bir ara mide bulantıları falan vardı , tahlil falan yaptırmıştı zorlan hastanede , ne oldu o mevzu.. bak onuda öylece askıda bıraktılar..

Rtük baskisindan dolayi senaryoyu degistirdiler yoksa simdiye bitanede münnever dogurmusdu

Diziyi izlerken eşime hemen şu senaryoyu yazmıştım Havva'nın kankası kendi bebeğini verecek.Gerçek anlaşılıp hapisten çıkacak ve konağa yerleşmek isteyecek..Havva ile bebeği ya hapiste kalacak bir daha göstermeyecekler yada önce bebeği ölecek sonra Havva evlat acısına dayanamayacak ...Diziden sonra fragmana baktım da tahmin ettiğim gibi....Hem o senaristlere boşu boşuna para vermesinler ben bedava onlara saçma sapan senaryolar yazabilirim

Coook seviyordum ama diziyi mahvettiler en azından para kazanma hırsını bir kenara atıp diziyi güzelce final yapsalardı .çok üzüldümm
çok güzel bir aşktı çoook ama yarım kaldı...

badenin bebegi ne oldu düştümü merak ettim:26:
diziyi kattılar karıştırdılar daaaaaa nise işte son merakı artı

saçma sapan yaptılarbu diziyi yazık o büyük aşka ne güzeldi şimdi havvada yok izlemem artık havvayla bebeği öldü ama o kız kendi bebeğini havvanın diye gösterip konağa gönderecek bebeğini kurtarmak için offf bu dizi nerelere geldi böyle yazık ilerde belli olunca nolucak acaba havvaya ölüsündede rahat yok anlasılan iftira atıcaklar fazla geriyo bu dizi artık

Son düzenleme:
son kez izledim.
oda havvanın son bölümü hatrına.
ve bu bölümü hiç beğenmedim.
havvayı böyle mi yolcu edeceklerdi.
ne kadar duygusal sahneler yazılabilirdi halbuki.
herkes hemen bebekte bebek derdine düştü.
hamiyetin bile bence havva öldü diye ağlaması lazımdı.
birce akalayın içi acımıştır o kadar emek verip yaşattığı karakterin diziden böyle çıkmasına.

Yıllardır izlediğim diziyi izlemedim dün akşam.... İzlemeyi de düşünmüyorum artık. Bu kadar da saçmalık olmaz.

Kesinlikle size katılıyorum en azından muhteşem bir

final olabilirdi ( yani havvanın ölüm ile ) ama çok uyduruk saçma sapan bir bölümdü

2 yıldır izlediğim dizi dün çok bsaitti gözümde.

O kadar üzüldüm ki bence böyle olmaması gerekirdi en azından sürekli izleyip kendinden

bişeyler bulan hala aşka aşık insanlara saygı için bu dizi böyle olmamalıydı...çok üzüldüm gerçekden

Yıllardır izlediğim diziyi izlemedim dün akşam.... İzlemeyi de düşünmüyorum artık. Bu kadar da saçmalık olmaz.

maalesef artık yer gök aşk diye bişey kalmadı kesin

Ali ömerle sevda aşkı -münevver-yiğit aşkı

Mehmet ( uyuz )bade aşkı.......

izlemek zaman kaybı olur...

Havva ölerek mi cıktı dizideeennn vah vahh ah güzeller güzeli Havvaam birazdan izlicem artık.... Böyle olmamalıydı hep kötüler kazanıyo ya sinir oluyorum!!!

Ya biri bana söylesin bu Badeyle Mehmet birlikte mi kactılar? Herkes durumu öğrendi mi?

Böyle olmamalıydı, Havva böyle sessiz sedasız gitmemeliydi, bu arada niye öldü ki? Sultan al sunlardan Havva'nın intikamını. !
Sevda da güzel kız hee

Son düzenleme:

yok evlendiler ayvalıkdan rum evi alıcaklar mehmetciği ile birlikte...hava öldü..

çok yazık çok.havvanın diziden çıktığı bile belli olmadı.o yer eması pınar sinir etti zaten beni,neydi o helvayı kavururkenki halleri.zaten izleniyorsa havva için izleniyordu bari ona yakışır bi uğurlama olaydı dizinin şerefi bi nebze kurtulurdu belki.dizinin finaliydi dün benim için.ne o bitli münevveri izlerim,ne o oynak badeyi nede ayooll hamiyeti...

Herkesin yorumuna katılıyorum...Üzüldüm yaaaaa.......Ayrıca çocuğun yüzüne hiç mi bakmadılar nasıl ayırt edemezler....Ayrıca konak hancıoğlu yetimhanesi oldu.....

Ayrıca konak hancıoğlu yetimhanesi oldu.....[/QUOTE]

Aynen katılıyorum , rüzgar'da Yusuf'un oğlu değildi dimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…