münnever yigide hangi yüzle dönecek,münnever degilmiydi yengesinin evli babasiyla gezip halvet eden
gözümüze münneveri masum gibi göstermesinler yemiyoruz
Bir ara mide bulantıları falan vardı , tahlil falan yaptırmıştı zorlan hastanede , ne oldu o mevzu.. bak onuda öylece askıda bıraktılar..
Rtük baskisindan dolayi senaryoyu degistirdiler yoksa simdiye bitanede münnever dogurmusdu
Avşar Yapımdan yeni bir dizi geliyor. Başrolünü Murat Ünalmış'ın canlandıracağı Yer Gök Aşk, Fox Tv'de yayınlanacak.
Büyük bir aşkın kahramanını canlandıracak Murat Ünalmış'a eşlik edecek kadın oyuncu adayları arasında Ahu Türkpençe'nin de adı geçiyor. Daha önce Şöhret dizisinde birlikte yer alan ikili, başarılı bir performans sergilemişlerdi. Kapadokya'da çekilecek dizinin ikinci bir Asmalı Konak olacağı söyleniyor.
badenin bebegi ne oldu düştümü merak ettim:26:Diziyi izlerken eşime hemen şu senaryoyu yazmıştım Havva'nın kankası kendi bebeğini verecek.Gerçek anlaşılıp hapisten çıkacak ve konağa yerleşmek isteyecek..Havva ile bebeği ya hapiste kalacak bir daha göstermeyecekler yada önce bebeği ölecek sonra Havva evlat acısına dayanamayacak...Diziden sonra fragmana baktım da tahmin ettiğim gibi....Hem o senaristlere boşu boşuna para vermesinler ben bedava onlara saçma sapan senaryolar yazabilirim
son kez izledim.
oda havvanın son bölümü hatrına.
ve bu bölümü hiç beğenmedim.
havvayı böyle mi yolcu edeceklerdi.
ne kadar duygusal sahneler yazılabilirdi halbuki.
herkes hemen bebekte bebek derdine düştü.
hamiyetin bile bence havva öldü diye ağlaması lazımdı.
birce akalayın içi acımıştır o kadar emek verip yaşattığı karakterin diziden böyle çıkmasına.
Yıllardır izlediğim diziyi izlemedim dün akşam.... İzlemeyi de düşünmüyorum artık. Bu kadar da saçmalık olmaz.
Ya biri bana söylesin bu Badeyle Mehmet birlikte mi kactılar? Herkes durumu öğrendi mi?
Böyle olmamalıydı, Havva böyle sessiz sedasız gitmemeliydi, bu arada niye öldü ki? Sultan al sunlardan Havva'nın intikamını. !
Sevda da güzel kız hee
badenin bebegi ne oldu düştümü merak ettim:26:
diziyi kattılar karıştırdılar daaaaaa nise işte son merakı artı
Ayrıca konak hancıoğlu yetimhanesi oldu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?