Yer Gök Aşk Fox Tv

çok güldüm valla
havva diziden çıkıyormuymuuuş

ay kızlar yeni bölüm fragmanını gördünüz mü yükleyemedim yaa..
hamiyet yılmaz beye; çok pişmanım,oğlumun sevdiği kadın hapiste torunumu taşıyo ,havvanın yanına git çok pişman de onu ikna et diyo

aaaa

[video=dailymotion;xuenww]http://www.dailymotion.com/video/xuenww_yer-gok-ayk-92-bolum-fragmany_shortfilms[/video]

Ali ömer hapishane gidiyor ama havva yerine sevda geliyor sanırım

hamiyetin havvanın hamileliğini öğrenmesi iyi oldu.eee peki ya şimdi ? yusuf gitti havva tek kaldı hep böyle mi gidecek dizi.valla evermek lazım şu kızı.istermisiniz hamiyetin abisi mi kardeşi mi ne havvaya gönül koysun....ama yok ya yusuf gibi olmaz ki....

off off badeye bakk nasılda gerçek gibi rol yapıyor ya yine zeytinyağı gibi üste çıkacakkklarrr

valla havva da çıkarsa hayatta çekilmez bu dizi artık.hamiyete münevvere,badeye zaten gıcık oluyorum ,onları görünce fenalık geliyor bide kalkıp sırf onları izleyemem.zaten bi dizinin başrolü çıktımı o dizi biter.ferihada da öyle oldu.canım dizileri böyle çorba yapıyorlar ya hakkımı helal etmiyorum şu senaristlere

Münevver'de pala kaşlı Yiğit'le olan sözümona eski resimleri sermiş yatak üstüne , gözümüze gözümüze sokarak " BAKIN BU YİĞiT" mesajını direkt verdi. Yermiyiz ayolllllllll :44: Ama yedik tabi , neleri görmezden gelmedikki

evet diğer yiğit tip olarak elma kurduna benziyordu ama gözümüz alşmıştı sonuçta. bu yiğitte fazla yiğit canım havvayı alaymış ya bu

evet diğer yiğit tip olarak elma kurduna benziyordu ama gözümüz alşmıştı sonuçta. bu yiğitte fazla yiğit canım havvayı alaymış ya bu

Eski Yiğit pek bir mülayim , pısırık bir şeydi. Hatta Münevverin arkadaşından bebek beklemesine falan çok şaşırmıştım.

Bu Yiğit pek bir agresif , hani eski nişanlısı vardı Münevver'in ,aynı ona benziyor , "şimdi yiyecen sümsüğü" misali :)

münnever yigide hangi yüzle dönecek,münnever degilmiydi yengesinin evli babasiyla gezip halvet eden

gözümüze münneveri masum gibi göstermesinler yemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…