Neden böyle söyledi peki? Neden ikilemde? Burda da çok güzel bir hayat kurabiliriz...Babamı bırakıp gidemem deyip, bir gün gidersem demesi? Offffff amma dramatize etmiş yahu.
Hukuk Fakültesi mezunu.Çelişkili konuşmuş net bir şey de söylememiş, yarın bir gün gidersem haberin olsun bana hiç mırın kırın etme mi demek istedi ki? Ne mezunu bu arkadaş, türkiyede geleceği olmayan bir alandan mezunsa gitme fikri iyice yerleşir aklına, yok önü açık bir alansa bulunduğu şehirde hayatini idame ettirebilir gayet. Iyi ki bir şey söylememişsiniz enine boyuna düşünüp öyle karar verin
Annesinin gelmek konusunda 18'den beri baskıladığını söylemişti. Annesinin baskısından dolayı ikna olmaktan demiş olabilir. Evet annesine de kapıyı kapatmış bir durumda değil.Cok dramatize etmiş bu bir gerçek. Yani bilmiyorum ne denir. Babasını şimdilik bırakamaz ama olur da annesi ikna eder? Annesine kapıyı tam kapatmiyor diye anlıyorum ben. Bu tamamen sizin kararınız. Daha yaşlar genç ikinizin de düzeni yok iş yok. Her şey bulut üstünde. O yeni mezun olmuş burada iş bulamazsa gider tabi niye gitmesin. Bir süre boş boş takılın ileriyi düşünmeyin anı yaşayın desem işin ucunda çok bağlanıp öylece kala kalmak da var, birbirine uymayıp ayrılma ihtimali de var. Çok mutlu olma ihtimali de.
çocuk aşırı arabesk ve kendinden emin değilÖyle bir durumda ailenin rızasını alsam senide alırım diyor...
Evet bana da bir vrım bir yokum diyormuş gibi söyledi.
E nereye kadar annesi gönderecek ki? Elbet kendi hayatını kurmak isteyecek. Kendine de güvenemiyor. Bilemedim ay.Annesinin gelmek konusunda 18'den beri baskıladığını söylemişti. Annesinin baskısından dolayı ikna olmaktan demiş olabilir. Evet annesine de kapıyı kapatmış bir durumda değil.
Durumları kötü değil maddiyat konusunda... Bildiğim kadarıyla yüklü bir miktarda annesi gönderiyor.
E nereye kadar annesi gönderecek ki? Elbet kendi hayatını kurmak isteyecek. Kendine de güvenemiyor. Bilemedim ay.
Bilmiyorum ya cidden kafayı yiyecegim. Olumsuz bakmaya başladım artık bende. Gidip olumsuz cevap vermeyi bile düşünüyorum şu anda...çocuk aşırı arabesk ve kendinden emin değil
Ben birini istiyorsam biz elele verelim hallederiz derim. İkna edersek yaparsak edersek tarzi varsayimlar sevgi ve aşkı içinde barindirmaz
Çocuk bana güven vermedi kesinlikle
İnanın bu 6 ayda kaç tane erkek bulurdum. Ama onun peşinden koşmak ile geçirdim, onu istedim. Bu ilgileri hissettidiğini de anlıyorum ama neden ufacık bir adım bile atmıyor? O ufacık adımı görsem işi ben toparlayacağım zaten...
Kızlar şu an ailesinin yanında. Almanya'da. Uzun süredir konuşmuyoruz. Gelecek yakında. Böyle devam ettireyim mi?
Bu öğlen çok fazla rica etti evine gelmemi istedi. Normalde uzaklaşcaktım bir süre gitmeyecektim ama dayanamadım yine gittim.
İlk konuyu açtıktan sonra çocuk aşkını ilan etti vay be! :)
İlk konudan sonra bu kadar hızlı gelişmeler olunca sanki roman okuyormuşum gibi geliyor,nedense konu feyk gibi geldi
Ben net genelde kararsız biriyimdir. Bu yüzden karşımda ayağı yere basan net bir insan görmek isterim. Belirsizlikten hiç hoslanmam. İnsanı çok yoran bir şey bu.E nereye kadar annesi gönderecek ki? Elbet kendi hayatını kurmak isteyecek. Kendine de güvenemiyor. Bilemedim ay.
Yahu inanmayın bence. Ben çok sıkıldım okurken bu kadar da olmaz. Kendine güvenmiyor bile. İstikrarlı olması gerek.Neden böyle söyledi peki? Neden ikilemde? Burda da çok güzel bir hayat kurabiliriz...
Ee burda takıla takıla fakein kokusunu bin kilometre öteden alıyorum valla.zaten dün çocuk almanyadaydı
Ee burda takıla takıla fakein kokusunu bin kilometre öteden alıyorum valla.
Dün konusunu okurken de anladım da yazmadım bir şey bilerek.
Bugün de yazmayacaktım da yazdım o da hemen kızdı zaten
Kızın attığı kazığın travmasını atlatamamış.Bilmiyorum ya cidden kafayı yiyecegim. Olumsuz bakmaya başladım artık bende. Gidip olumsuz cevap vermeyi bile düşünüyorum şu anda...
Ben arkadaşlarıma bile gitmeyip içimi buraya döküyorum. Burada tecrübesine güvendiğim sayısız insanlar var. Fıkır almak istiyorum bir genç olarak akıl istiyorum ama aldığımız tepki FAKE.
Bu kadar şeyden sonra böyle görülmesiyle de benim içinde bitti. Bravo, fake diyerek siz kazandınız.
Yöneticiler konuyu kapatabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?