Yerin dibine girmem

katılyorum ben kızımın kulaklığını asla kullanmam aynı havlu bardağı kullanmam ki titiz bir insan da değilim.tanımadığı bir insanın kulaklık teklif etmesi abes tabi ki sert tepki verir hele ki pandemi de.

Korona olsa da olmasa da ben de almam,açıkçası içim de almıyor, ama dediğiniz gibi herşeyin bir üslubu var. Mahcup olacak birşey yok, karşıdakinin üslup hatası var. Keşke o zaman bu şekilde ifade etmenize gerek yok, sadece alamam deseniz yeterdi deseydiniz.

Bir de yazdıktan sonra aklıma geldi
Yerinizde olsam yerin dibine girme sebebinizi size suratını astı diye düşünmektense bu zamanda nasıl kulaklığımı uzattım diye görürdüm

Ddogru düşünemedim. Ama birisi bana boş bir anda aynı şekilde davransa ben tiksinerek yada böyle hareket yaparak sizin düşündüğünüz gibi sert tepki vermem. Üslûp farklıdır neden sert tepki vereyim ki? Güzelce pamdemiden dolayı kabul edemem derim kırmamak için. Tiksinsem bile bunu belli etmeden farklı bir üslupla yaparım rencide ederek değil o an zaten kendisi de farkına varır ki ben sert olmasına rağmen varmıştım Yanlış düşünüyorsunuz kusura bakmayın

Bir de yazdıktan sonra aklıma geldi
Yerinizde olsam yerin dibine girme sebebinizi size suratını astı diye düşünmektense bu zamanda nasıl kulaklığımı uzattım diye görürdüm
Ddogru düşünemedim. Ama birisi bana boş bir anda aynı şekilde davransa ben tiksinerek yada böyle hareket yaparak sizin düşündüğünüz gibi sert tepki vermem. Üslûp farklıdır neden sert tepki vereyim ki? Güzelce pamdemiden dolayı kabul edemem derim kırmamak için. Tiksinsem bile bunu belli etmeden farklı bir üslupla yaparım rencide ederek değil o an zaten kendisi de farkına varır ki ben sert olmasına rağmen varmıştım Yanlış düşünüyorsunuz kusura bakmayın

Aynen, zaten ben kizin tepkisine degil konu sahibinin kulakligini hic tanimadigi birine uzatmasina tansiyonumu dusurdum daha cok

yanlış düşünmüyorum neden mi anlatayım:adam sizi tanımıyor belki covid taşıyıcısınızdır ya da başka bir bulaşıcı hastalık bilerek bu şekilde herkese bulaştırmak isteyen insanlardan da olabilirsiniz adam nerden bilsin ilk kez görüyor sizi.naif olmak zorunda değil o yüzden ben kuzenime teklif etsem kulaklığı yeminle dalga geçer benle hiç acımaz .

Düşünemedim i an sonra farkına vardım diye girişte yazdım zaten görmüyorsunuz sanırım tiksinirsin yada tiksinmezsin herşeyin bir yolu yordamı vardır mutlaka. Biri yanlış birşey yaptığında sert tepki ile değil incitmeden yapılır

Biri bana kulaklığını uzatırsa ben tiksinirim valla kusura bakmayın. Hijyen denen bir şey var sonuçta. Temel kurallardandır kişisel eşyamızı başkalarıyla paylaşmamalıyız. Anlık yaptığınız için bunda çok sorun görmedim. Ama savunmanıza şaşkınım.

Ayrıca Allah bilir günde kaç kişiyle uğraşıyorlar tüm tahammülüyle size cevap verememiş olabilir.

valla pandemi döneminde kullandığınız şırıngayı eline tutuşturmakla aynı şey kulaklık teklif etmek .ben çok sevdiğim komşumun hatırımı sormak için bile kapıma gelmesini istemiyorum korkuyoruz yahuuuu virüs var virüsssss

Bende kulaklığı almazdım pandemi olmasa bile kimsenin kulaklığını takamam.
Ama şuan kimsenin telefonunu da elime almam .
Bunu teklif bile etmemelisiniz bu dönemde.
Karşıdaki haklı yani. Tabi daha yumuşak söyleyebilirdi orası ayrı.
Bu arada rezil olmadınız olur böyle şeyler..

covid dert hıjyen dert.. .ama sımdı telefonu da almaması gerek zaten senden salgın dolayısıyla uzak duruyor olsaydı degıl demek kı . tıksınıyormus nasıl senn bosluguna gelmıs uzatmıssın onun da bosluguna gelmıs degısık tepkı vermıs kacar gıbı. insanız hepımız bea. aammaaannn bossver:)) bence bu rezıllık falan bı durum degıl. cok da takma . :)) gül gec boyle seylere..ben ne ka sacmaladım falan derım ıyy naaptım derım gulerım

Yani birisi bana bu şekilde kulaklığı verse bende aynı tepkiyi verirdim neden bi başkası sizin kulaklığınızı taksın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…