- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.641
- 348
- Konu Sahibi Ballikadayif
-
Siz nasıl refleks olarak aniden kulaklığı uzattıysanız, o da aynı şekilde refleks olarak tiksintiyle cevap vermişDüşünemedim i an sonra farkına vardım diye girişte yazdım zaten görmüyorsunuz sanırım tiksinirsin yada tiksinmezsin herşeyin bir yolu yordamı vardır mutlaka. Biri yanlış birşey yaptığında sert tepki ile değil incitmeden yapılır
Üslubu kötü olabilir ama biri bana kulaklığını uzatsa ben de tisinirim hayatta almam. Bi de üstüne korona var çifte sebep yani. Belki refleks olarak yüz ifadesi değişmiştir, hani siz de düşünmeden uzatmışsınız ya, o da anlık düşünmeden tepki vermiştir. Bence fazla takılmışsınız yani nolmuş ki yüzünü ekşittiyse boşverin bunda rezil olcak bi şey yok bence. Ama kimseyle de bu tarz eşyaları paylaşmayın, sizin sağlığınız için de önemli bence siz de tiksinin böyle şeylerden.Bugün alışveriş için bir mağazaya girdim. Aslında kendim için değil bir kuzenimin istediği birşey vardı onu bulabilmek amacıyla gitmiştim neyse aradım tarif ediyor fakat ben bilmediğim için orada satış danışmanına telefonu vermemi istedi o sıra kulaklığım takılıydı bende kulaklığı uzattım buyrun size anlatsın ona göre sizde bana verin diye. Kulaklığınızı alamam diye konuştu ama bunun bile usulü vardır. O an ben düşünmeden uzattım ama Böyle bir cevabi tahmin edemedim yanımda erkek arkadaşım da vardı çok utandım çünkü görmeniz lazım sanki böyle tiksinir şekilde konuştu yani altı üstü kulaklık alırsın çıkarırsın yada ne bileyim güzel bir şekilde kulaklığınızı alamam derken böyle benim gibi basit demedi yüz ifadesi ve el hareketi böyle geri çekerek konuştu çok sınır bozucu ve utandiriciydi erkek arkadaşımın yanında biraz alındım benimde hatam var ama yine de sizin de fikrinizi almak istedim
Ha siz erkek arkadaşınızın yanında özellikle sizi rezil etmek için yaptığını düşünüyorsunuz o yüzden kızıyorsunuz çalışana, ama lönk diye uzatılan kulaklıktan az öteye kaçıp ne alaka diye tavır takınmak en doğal tepki. Karşılıklı boş bulunmuşsunuz.Yok haklisiniz kullanır yada kullanmaz dönem malum bende zaten düşünemeden verdim ama biraz daha mülayim olabilir insanlar böyle erkek görünce konuşmaları üslupları inanın değişiyor bir insanları yerin dibine sokmayı seviyorlar
kendi kullandığım telefonu bile market dönüşü hemen dezenfekte ediyorum değil ki başkasının kulaklığıBana fotoğraf için telefon uzatılınca bile kabul etmiyorum. Kulaklık uzatsalar aynen öyle tiksinerek bakardım.
1 haftadır orta kulak iltihabım var ilaç kullanmama rağmen akıntı oluyor kimse yastığımı kullanmıyor ve her sabah da değiştiriyorum kılıfını yenisiyle ev halkı çekmiyor yahuu kulağı da kulaklığı da kimse istemez tabiii hijyen değilllKoronadan bağımsız bende kimsenin kulaklığını almam
benmkini de vermem
bir daha kullanamam ki
inan titizliğinin t'si yoktur bende
ama bu durum tiksinç yani
Surat yapılır gayet
Kulaklık özel eşyadır don gibi çorap gibi...
Bence sizin boyle yapmanız hic doğru değil ne demek alt tarafı bir kulaklık siz başkasının kulakligini tiksinmeden takıyor olabilirsiniz ben karşı tarafta bir sorun görmedimBugün alışveriş için bir mağazaya girdim. Aslında kendim için değil bir kuzenimin istediği birşey vardı onu bulabilmek amacıyla gitmiştim neyse aradım tarif ediyor fakat ben bilmediğim için orada satış danışmanına telefonu vermemi istedi o sıra kulaklığım takılıydı bende kulaklığı uzattım buyrun size anlatsın ona göre sizde bana verin diye. Kulaklığınızı alamam diye konuştu ama bunun bile usulü vardır. O an ben düşünmeden uzattım ama Böyle bir cevabi tahmin edemedim yanımda erkek arkadaşım da vardı çok utandım çünkü görmeniz lazım sanki böyle tiksinir şekilde konuştu yani altı üstü kulaklık alırsın çıkarırsın yada ne bileyim güzel bir şekilde kulaklığınızı alamam derken böyle benim gibi basit demedi yüz ifadesi ve el hareketi böyle geri çekerek konuştu çok sınır bozucu ve utandiriciydi erkek arkadaşımın yanında biraz alındım benimde hatam var ama yine de sizin de fikrinizi almak istedim
Ddogru düşünemedim. Ama birisi bana boş bir anda aynı şekilde davransa ben tiksinerek yada böyle hareket yaparak sizin düşündüğünüz gibi sert tepki vermem. Üslûp farklıdır neden sert tepki vereyim ki? Güzelce pamdemiden dolayı kabul edemem derim kırmamak için. Tiksinsem bile bunu belli etmeden farklı bir üslupla yaparım rencide ederek değil o an zaten kendisi de farkına varır ki ben sert olmasına rağmen varmıştım Yanlış düşünüyorsunuz kusura bakmayın
Yaninda erkek arkadasin olmasaydi rezil oldugunu dusunmeyecekmissin. Hatta almasi icin israr ederdin....Yok haklisiniz kullanır yada kullanmaz dönem malum bende zaten düşünemeden verdim ama biraz daha mülayim olabilir insanlar böyle erkek görünce konuşmaları üslupları inanın değişiyor bir insanları yerin dibine sokmayı seviyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?