- 26 Mayıs 2018
- 8.211
- 38.802
- 548
- 51
- Konu Sahibi Ballikadayif
-
Zaten teklifiniz çok saçma. Baskasının kulaklığını bende takamam asla. Birde üstüne Corona var.Bugün alışveriş için bir mağazaya girdim. Aslında kendim için değil bir kuzenimin istediği birşey vardı onu bulabilmek amacıyla gitmiştim neyse aradım tarif ediyor fakat ben bilmediğim için orada satış danışmanına telefonu vermemi istedi o sıra kulaklığım takılıydı bende kulaklığı uzattım buyrun size anlatsın ona göre sizde bana verin diye. Kulaklığınızı alamam diye konuştu ama bunun bile usulü vardır. O an ben düşünmeden uzattım ama Böyle bir cevabi tahmin edemedim yanımda erkek arkadaşım da vardı çok utandım çünkü görmeniz lazım sanki böyle tiksinir şekilde konuştu yani altı üstü kulaklık alırsın çıkarırsın yada ne bileyim güzel bir şekilde kulaklığınızı alamam derken böyle benim gibi basit demedi yüz ifadesi ve el hareketi böyle geri çekerek konuştu çok sınır bozucu ve utandiriciydi erkek arkadaşımın yanında biraz alındım benimde hatam var ama yine de sizin de fikrinizi almak istedim
erkek arkadaşımın yanında biraz alındım
Sen kendını ne sanıyorsun sorusunun muhatabı kendısı aslında.Bazı geceler yatmaya yakın rezil olduğum anlar gelir aklıma yine ilk gün olmuş gibi utanırım sizde de öyle olmuş sanırımüzülmeyin herkesin başına gelebilir dalgınlıkla uzatmışsınız o an kulaklığı
Şimdi böyle okuyunca aklıma şey geldi flörtümle bir yerde arkadaşımızı bekliyorduk o sırada Halil İbrahim Göker mi ne öyle bir ünlü var Aykut Elmas videolarında görmüşsünüzdür belki. Neyse işte o da bizim beklediğimiz yere geldi sonrasında kızlar toplandı etrafında fotoğraf çekildiler adam bana doğru döndü yani benim de beklediğimi sandığını diye düşünerek 'yok ben fotoğraf çekmek istemiyorum' dedim. Adam birden 'sen kendini ne sanıyorsun ben arkadaşıma bakmak için döndüm' gibisinden bağırmaya başladı o an şok oldum tabii yani dilim tutuldu olayın saçmalığından. Çocuğa karşı çok utanmıştım şimdi hayatımda değil o çocuk ama aklıma düştükçe hala utanırım
Adam zaten bir şey demeye fırsat kalmadan ayrıldı oradan ama ben de bir dakika falan yüzüne bakmıştım bu ne diyor diye bön bön. Herhalde sevdiğim bir ünlüyü görsem bile yanına gidip fotoğraf çektirmem saçma gelir bana öyle şeyler. Mesela o olay yaşanmadan birkaç hafta önce Erkan Can ve eşiyle karşılaşmıştım bir cafede arkadaşımla beni masalarına davet etmişlerdi yer olmadığı için, karşımda ünlü varmış gibi gelmemişti bile çok kibarlardı fotoğraf da çektirmedim ama bahsettiğim adam kendini Hollywood yıldızı zannediyordu sanırım. Utanma konusuna gelince evet adamın hadsizliği ama yine de yaşanmamasını dileyeceğim tuhaf bir andı.Sen kendını ne sanıyorsun sorusunun muhatabı kendısı aslında.
O kim ki onunla herkes foto cekınmek istesin, ben mesela tanımıyorum bile. Bu gereksizlerı unlu yapanları Allah bildigi gıbı yapsın.
Cocuga karsı neden utandın orayı da anlamadım?
ben kim miyim, asıl sen kim kopeksın ki bana bu soruyu soruyorsun dön önüne! Demeliydin.
Hatırlarsa o utansın.
Ben olsam kibarca redderdim arkadaşın mizaci böyle demekki ama yani kulaklıktan bahsediyoruz çok kişisel bi eşya dalgınlıkla olsa nasıl uzatabildiniz Pandemiden dolayı demiyorum normal zamanda da aynıydım hele şu pandemide degil kulaklık telefonumu bile yaklastirmam kimseyeBugün alışveriş için bir mağazaya girdim. Aslında kendim için değil bir kuzenimin istediği birşey vardı onu bulabilmek amacıyla gitmiştim neyse aradım tarif ediyor fakat ben bilmediğim için orada satış danışmanına telefonu vermemi istedi o sıra kulaklığım takılıydı bende kulaklığı uzattım buyrun size anlatsın ona göre sizde bana verin diye. Kulaklığınızı alamam diye konuştu ama bunun bile usulü vardır. O an ben düşünmeden uzattım ama Böyle bir cevabi tahmin edemedim yanımda erkek arkadaşım da vardı çok utandım çünkü görmeniz lazım sanki böyle tiksinir şekilde konuştu yani altı üstü kulaklık alırsın çıkarırsın yada ne bileyim güzel bir şekilde kulaklığınızı alamam derken böyle benim gibi basit demedi yüz ifadesi ve el hareketi böyle geri çekerek konuştu çok sınır bozucu ve utandiriciydi erkek arkadaşımın yanında biraz alındım benimde hatam var ama yine de sizin de fikrinizi almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?