Yerinde saydığım yeter ...yeni başlangıçlar için yine yeniden buradayım ....

eminim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
1.893
1.748
158
38
Merhaba arkadaslar geçen sene 10 kasım da burayla tsnısmısmıstım çok güzel 5 6 ay geçirdim bura da yavaş yavaş kilolarımın bir kısmını verdim ama yaz dan beri bir türlü toparlanmadım bu konu da .., daha önceleri bırakıp yeni den başlangıç yapıyorum su an sanırsam 74 kiloyum boyum da 170 cm evliyim ve bir oğlum var 27 aylık . Haftanın 3 günü üçretli öğretmenlik yapıyorum diğer günler evde KPSS çalısmaya çalışıyorum .kenfim den anca bu kadar bahsedebildim ,Zaman'la tanıyacağız birbirimizi arkadaslar

İlk saat teki imtihanım eşim irmik helvası istedi yaptım ona ve sadece 1 kaşık tadına baktım sonra devam etmedim .imtihan başarıyla bas edilmiştir su An mis gibi su içiyorum

Sabah 9 da kahvaltı yumurta yoktu evde onun için biraz peyniri abarttım
Kasar köy peyniri lor
Domates nane biber zeytin
Tarçınlı yeşil çay
1 adet mandalina

Öğlen yemek yapamadım onun için karışık tost be yeşil çayla geçiştirdim

Bugun aksama kadar herşey yolundaydı ama aksam anneme gittik yemeye kıymalı börek yapmış çok severim bir sürü yedim durdurmadım kendimi ben akşam yemeklerinde durdurmuyorum kendimi aksama kadar da aç kalmıyorum halbuki ne Zaman akıllanacağım ben 7 rakamlardan 42 bedenden sıkıldım arık

Cnm bende seninle ayniyim akşam durduramiyorum kendimi bende 69 kiloda yerinde sayıyorum hatta bir iki kilo aldım bile ama vericem vericez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…