- Konu Sahibi EU3
arkadaşlar moralim cok bozuk...aynı ortamda calistigim bi adam var, bu adam evli, 40 yaslarinda, muhabbetim yoktu bu adamla cok fazla, sadece gunaydın, iyi aksamlar seklindeydi...adam beni facebook ta eklemis, ben de bi sakinca gormedim, kabul ettim, isyerindeki arkadaslar ekliyorlardi cunku ortak arkadaslar da olunca bi mazur gormedim.
ben birgun hastaydim isten izin alip eve gitmistim, o gun bana msj atmis, gecmis olsun falan demis ve corba yapip getireyim mi demis. Ben bunu espri sandim, kotu bi niyet olarak algilamadim ve sadece tesekkur ederim dedim...zaten ertesi gunu gormustum mesaji...
bu tekrar msj atmis bana ordan birkacgun sonra, profilimdeki yaziya dayanarak, yazdigini aynen yaziyorum: "guzel bi barda senle sohbet etmek isterim, bu arada kirmizi sana cok yakisiyor, dunku gomlekle enfes olmussun..." ki giydigim kiyafet kapaliydi, gomlek ve kot...
ben de bunun uzerine verdim veristirdim, utanmaz adam, evli barklisin, hergun yuzyuze bakiyoruz, inanamiyorum bu ne rezillik, yanlis kapiyi caldin, ben evli erkeklerle bar koselerinde suretecek bir insan degilim, yaziklar olsun sana. daha kotu sozleri hakediyorsun ama seviyemi senin seviyene dusurmeyecegim seklinde yazdim
cidden cok moralim bozuldu, bekar bi kiz gorduler mi hemen sulanmak mi lazim allah askina
bi de adami gorseniz, cocugu var boyle hep coluk cocuk muhabbeti yapan, iyi aile babasi rollerinde, ben hic tahmin etmiyordum ilk mesaji attiginda boyle biri olacagini...dis gorunuse aldanmamak lazimmis
simdi ayni ortamdayiz ama ben gerildim bi kere, takmiyim diyorum ama canım cok sıkıldı..
allahından bulsun
esseklik bende iste hicbisekilde konusmayacaktim ...kendime cok kiziyorum ama tahmin edemedim bu kadar serefsiz olacagini
Tebrik ediyorum seni...Kesinlikle yapılması gereken en iyi şeyi yaparak ağzının payını vermişsin..Emin ol bundan sonra sana sırnaşamayacaktır..
Kendine kızmana ise bir anlam veremiyorum..Sen face eklemeseydin bile o bir şekilde sana yaklaşmaya çalışacaktı..
Çook iyi yapmışın bu pisliğe..İşte her bayan evli erkekler yaklaşmaya çalıştığında böyle yapsa , sonradan kendilerini mahfedecek olaylar başlamadan engellemiş olurlar.. a.s