yerindeki Adam...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar moralim cok bozuk...aynı ortamda calistigim bi adam var, bu adam evli, 40 yaslarinda, muhabbetim yoktu bu adamla cok fazla, sadece gunaydın, iyi aksamlar seklindeydi...adam beni facebook ta eklemis, ben de bi sakinca gormedim, kabul ettim, isyerindeki arkadaslar ekliyorlardi cunku ortak arkadaslar da olunca bi mazur gormedim.

ben birgun hastaydim isten izin alip eve gitmistim, o gun bana msj atmis, gecmis olsun falan demis ve corba yapip getireyim mi demis. Ben bunu espri sandim, kotu bi niyet olarak algilamadim ve sadece tesekkur ederim dedim...zaten ertesi gunu gormustum mesaji...

bu tekrar msj atmis bana ordan birkacgun sonra, profilimdeki yaziya dayanarak, yazdigini aynen yaziyorum: "guzel bi barda senle sohbet etmek isterim, bu arada kirmizi sana cok yakisiyor, dunku gomlekle enfes olmussun..." ki giydigim kiyafet kapaliydi, gomlek ve kot...

ben de bunun uzerine verdim veristirdim, utanmaz adam, evli barklisin, hergun yuzyuze bakiyoruz, inanamiyorum bu ne rezillik, yanlis kapiyi caldin, ben evli erkeklerle bar koselerinde suretecek bir insan degilim, yaziklar olsun sana. daha kotu sozleri hakediyorsun ama seviyemi senin seviyene dusurmeyecegim seklinde yazdim

cidden cok moralim bozuldu, bekar bi kiz gorduler mi hemen sulanmak mi lazim allah askina

bi de adami gorseniz, cocugu var boyle hep coluk cocuk muhabbeti yapan, iyi aile babasi rollerinde, ben hic tahmin etmiyordum ilk mesaji attiginda boyle biri olacagini...dis gorunuse aldanmamak lazimmis

simdi ayni ortamdayiz ama ben gerildim bi kere, takmiyim diyorum ama canım cok sıkıldı..
allahından bulsun
esseklik bende iste hicbisekilde konusmayacaktim ...kendime cok kiziyorum ama tahmin edemedim bu kadar serefsiz olacagini

Tebrik ediyorum seni...Kesinlikle yapılması gereken en iyi şeyi yaparak ağzının payını vermişsin..Emin ol bundan sonra sana sırnaşamayacaktır..

Kendine kızmana ise bir anlam veremiyorum..Sen face eklemeseydin bile o bir şekilde sana yaklaşmaya çalışacaktı..

Çook iyi yapmışın bu pisliğe..İşte her bayan evli erkekler yaklaşmaya çalıştığında böyle yapsa , sonradan kendilerini mahfedecek olaylar başlamadan engellemiş olurlar.. a.s

Tepkini vermişsin ama bence bununla bırakmamalısın.

Durumu en üstlerine kadar bildirmelisin.

Eğer çalıştığın şirket dürüst ve güvenilirse; gerekli araştırma ve incelemeleri yaparak duruma el koyacaklardır.

Erkek erkeği korur diye bir mantıkla yaklaşmayın duruma. Şirket prosödür ve yönetmeliklerinde iş yerindeki tacizler mutlaka mevcuttur ve bu konuyla ilgili yapılması gerekler belirtilmiştir.

Bugün size bu şekilde yaklaşan kişi yarın bir başkasına da aynı şeyi yapabilir. Bu durumda şirket Çalışanlarını düşündüğü kadar kendi çıkarlarınıda düşünür. Bünyesinde barındırmaz bu tip insanları.

Buna benzer bir durum benimde başıma geldi, hemde Müdür yrd. tarafından. Kendisine gerekli tepkiyi verdikten sonra genel müdürlüğe kadar ilettim olayı. Ve şirketten çıkarıldı. Dedikodu bir tarafa verdiğim tepkiden ötürü Şirket çalışanları ve üstler tarafından takdir aldım. ,

Sizde böyle yapın bence.

zannetmiyorum canım atilacagini falan
seni bi yere davet etmis bunda bisey yok derler
zaten yeni bi mail atmis ne cesaretle atiyosa
hakaret ettim bana mısın demedi

zannetmiyorum canım atilacagini falan
seni bi yere davet etmis bunda bisey yok derler
zaten yeni bi mail atmis ne cesaretle atiyosa
hakaret ettim bana mısın demedi

O zaman ciddi bir kurumda çalışmıyorsun sen canım :(

Üstlerine bile güvenmiyorsun ...

Üzücü bir durum.. Ne yazmış ki tekrardan ?

canım ben sende bir hata göremedim ki
allah böylelerini ıslah etsin

sen gereken cvp bence çok güzel vermişsin boşver takılma bence unut gitsin bir dahada kulana küpe olsun işte erkek milleti böyle cvp buldumu arkdaşçada olsa cvp hemen astarını isteyi veriyolar :mymeka:

vay pislik vayy
çocuklarındandamı utanmadım
afferim sana arkadaşım böylelerin hemen cevabını vereceksinki bir daha cesaret edemesim

Back
X