yerindeki Adam...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar moralim cok bozuk...aynı ortamda calistigim bi adam var, bu adam evli, 40 yaslarinda, muhabbetim yoktu bu adamla cok fazla, sadece gunaydın, iyi aksamlar seklindeydi...adam beni facebook ta eklemis, ben de bi sakinca gormedim, kabul ettim, isyerindeki arkadaslar ekliyorlardi cunku ortak arkadaslar da olunca bi mazur gormedim.

ben birgun hastaydim isten izin alip eve gitmistim, o gun bana msj atmis, gecmis olsun falan demis ve corba yapip getireyim mi demis. Ben bunu espri sandim, kotu bi niyet olarak algilamadim ve sadece tesekkur ederim dedim...zaten ertesi gunu gormustum mesaji...

bu tekrar msj atmis bana ordan birkacgun sonra, profilimdeki yaziya dayanarak, yazdigini aynen yaziyorum: "guzel bi barda senle sohbet etmek isterim, bu arada kirmizi sana cok yakisiyor, dunku gomlekle enfes olmussun..." ki giydigim kiyafet kapaliydi, gomlek ve kot...

ben de bunun uzerine verdim veristirdim, utanmaz adam, evli barklisin, hergun yuzyuze bakiyoruz, inanamiyorum bu ne rezillik, yanlis kapiyi caldin, ben evli erkeklerle bar koselerinde suretecek bir insan degilim, yaziklar olsun sana. daha kotu sozleri hakediyorsun ama seviyemi senin seviyene dusurmeyecegim seklinde yazdim

cidden cok moralim bozuldu, bekar bi kiz gorduler mi hemen sulanmak mi lazim allah askina

bi de adami gorseniz, cocugu var boyle hep coluk cocuk muhabbeti yapan, iyi aile babasi rollerinde, ben hic tahmin etmiyordum ilk mesaji attiginda boyle biri olacagini...dis gorunuse aldanmamak lazimmis

simdi ayni ortamdayiz ama ben gerildim bi kere, takmiyim diyorum ama canım cok sıkıldı..
allahından bulsun
esseklik bende iste hicbisekilde konusmayacaktim ...kendime cok kiziyorum ama tahmin edemedim bu kadar serefsiz olacagini

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah Böylelerinin gerçekten cezasını versin.....kötükedihüso
birde aynı ortamda bulunmak zorundasınız.....
iş yerinde rencide etmeye kalksanız siz suçlu duruma düşersiniz bu ne biçim bir adalet kahretsinnnnnnn:oklava:

Sen zaten gerekeni yapmışsın canım.Ellerine sağlık.
Böyle utanmaz adamlar olta atarlar ve şanslarını denerler zavallıca.....
Aslında işyerine rezil etmek lazım böylelerini
Hiç canını sıkma bırak O utansın...

Sen zaten gerekeni yapmışsın canım.Ellerine sağlık.
Böyle utanmaz adamlar olta atarlar ve şanslarını denerler zavallıca.....
Aslında işyerine rezil etmek lazım böylelerini
Hiç canını sıkma bırak O utansın...

aslinda bunlari evet rezil rusva etmek lazim
onu da dusundum ama sonucta benim adim cikacak, insanlar kimbilir neler yasandi diye dusunecekler belki de
huzurumun bozulmasini istemedigimden bisey yapmadim
yoksa ben onu pisman etmesini bilirdim

Allah Böylelerinin gerçekten cezasını versin.....kötükedihüso
birde aynı ortamda bulunmak zorundasınız.....
iş yerinde rencide etmeye kalksanız siz suçlu duruma düşersiniz bu ne biçim bir adalet kahretsinnnnnnn:oklava:

canım ben kimseye bela okumam ama buna okudum
o kadar icim yandi anla yani

sizce sefime bunu bildirmeli miyim? gerci bildirsem nolacak erkekler birbirini korur
ayni ortamda olmak istemiyorum ama bunu soylesem benim yerimi degistirirler, o rahat rahat oturur yine yerinde
reziller offff

Son düzenleyen: Moderatör:
maaalesef her iş ortamındaa bulunuyor heleki, koca fabrikada bir kaç bayansanız, herkse abi diyehitap ediyorsunuz, evli yada bekar olmanız farketmiyor böyle adamalr için, birde arakadan atıp tutmaları yokmu resmen insanı delirtiyor

çok iyi yapmışsınız arkadaşım, sertliğinizi devam ettirin

böyle değilde buna benzer bişey başıma gelmişti. çalışanlardan biri yardımcıma benimle ilgili kötülaflar söylemişti. anında yakasında bittim, anında güvendiğim abilerden yardım istedim, bir kaç kişi, amiri bi güzel uyardılar, kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ama herkes haddini bilecek. şimdi beni gördüğü yerde yolunu değiştirir, yüzüme bakamaz.asla böyle şeylere tahammülüm yoktur.

siizn adınız niye çıksınki, allah korusun bu adam başka laflar ederse başkalarınaa, ben olsam söylerdim yetkili kişiye, ama güvendiğiniz inandığınız biride olsun

canım ben kimseye bela okumam ama buna okudum
o kadar icim yandi anla yani

canım bend e asla bela okumam ama böyle insanar hakediyor... serefsizlerr:oklava:
karısı çocuğunu düşünmeyen bir genç kzı rahatsız eden pislikler ayy çok sinirlendim
benim böle bir arkadaşım hiç suçsuzken işten atıldı.... erkekler hep birbrlerini korurlar...
sana zarf atmış ve sen gereken cvp vermissin facebooktan silip iş yerinde iş dışıda tek kelime muhabete girmessen inşallah br daha rahatsız etmez :teselli:

siizn adınız niye çıksınki, allah korusun bu adam başka laflar ederse başkalarınaa, ben olsam söylerdim yetkili kişiye, ama güvendiğiniz inandığınız biride olsun
elimde kanıtım da var aslinda, yazdiklari duruyor
ama kimseye guvenemiyorum
benim soylemem sadece millete dedikodu malzemesi olmakla kalirsa? hicbi ise yaramazsa cunku erkekler birbirini korur

düşününkü bu insan müsfettesi , benim eşiminde aynı yerde çalıştığını bildiği tanıdığı, hstta eşime abi diye hitap ettiği halde lafları edecek cesareti bulmuş kendinde.

byle şeylere asla müsammam yoktur, bu durum düpedüz tacizdir bana göre.

sade kahvecim sen bilirisn karar senin, sert durursan kimse dedikodu yapmaya cesaret bile edemez

Ben olsaydım bu durumda işyerinin ortasında avazım çıktığı kadar yüksek bir ses tonuyla adamı rezil ederdim. Böylece ne halt olduğunu herkes anlardı. Böyle tiplere sinir oluyorum. Haddini bildireceksin ki bir daha aynı hayvanlığı yapmasın.

Allah nasıl biliyosa öyle yapsın utanmaz adam :oklava:

sagolun kızlar, allah sabır versin bana artik yapcak bisey yok
ben de bilirim basbas bagirmayi ama herseyin bi yolu yordami var, elegune dedikodu malzemesi olmak istemem
ben onun agzinin payini verdim simdi yuzume bile bakamiyor artik...bu konu da kapandi herhalde boylece
sadece aynı ortamda bulunmak rahatsiz ediyor

Keşke facebook da,ya da msn de
engelleseydiniz...devir kötü,burada da neleri okuyoruz,
tedbirli olmak ve herkese güvenmemek lazım...
iş ortamında rahatsız olması gereken siz değil,karşı taraf olmalı ...
ve bir daha bu tür olaylar yaşamamak için,
özellikle evli olduğunu bildiğiniz kişilere,
samimi olmadığınız kişilere
net ortamında arkadaşlıklarına evet demeyin derim ben...
sevgiler...

Keşke facebook da,ya da msn de
engelleseydiniz...devir kötü,burada da neleri okuyoruz,
tedbirli olmak ve herkese güvenmemek lazım...
iş ortamında rahatsız olması gereken siz değil,karşı taraf olmalı ...
ve bir daha bu tür olaylar yaşamamak için,
özellikle evli olduğunu bildiğiniz kişilere,
samimi olmadığınız kişilere
net ortamında arkadaşlıklarına evet demeyin derim ben...
sevgiler...

is arkadaslarim hep eklemisti, bugune kadar da bi sorun olmamisti
aman canım ben dersimi aldim, evliler mi aman uzak dursun, hicbiriyle muhatap dahi olmam artik
zaten sildim arkadasliktan falan
hic tahmin etmeyeceginiz insanlar icinde neler sakliyor

hayatın her evresinde özellikle de iş hayatında özellikle sizin gibi güzel bir bayanın başına gelebilecek şeyler bunlar...karaktersiz mi istersin çok ortalarda
siz tepkinizi koymuşşunuz bundan böyle de asla muhatap olmayın
böyleleri iftira bile atar insana..yüzüne bile bakmayın

sizler iyi niyetli olabilirsiniz ama
art niyetli insanlar çok etrafta...
tebbirli olun,sadece evliler için değil,
güvenmediğiniz,samimi olmadığınız herkese karşı
tedbirli olmak şart diyorum...
sevgiler...

Back
X