yerinizde sinir olduunuz veya komik olaylar var m? Gelin paylaalm

yeterki bir işim olsun bütün bu saçmalılkarı çekmeye razıyım nasılsa yerde var böyle tipler :sinifsinif:

önce işim olsun her şeye razıyım diyorsun. bir süre sonra işsiz günlerini unutup nefret ediyorum işimden diyosun. 3-5 kuruşa fitken aldığın iyi maaş azıcık gelmeye başlıyor. insanoğluyuz işte. sonu yok bunun. emin ol sen de aynı durumda olacaksın

iyi cesaret. bazen cesur olmak şart. yoksa eziliyorsun. tebrikler.

aslanım polislerim benim çok hoşuma gitti turkbayragi

bizim işbaşı saatimiz 08:00 ama herkes 09:00 gibi işe geliyor bizse servisle geldiğimiz için normal işbaşı saatimizden 20 dakika önce işyerinde oluyoruz kendimi enayi gibi hissediyorum

biz de işyerine 5-10 dk önce geliyoruz servisle. çoğu insan 9.30 geliyor. yarım saat de olsa sinir oluyorum. çünkü her sabah servise koşuyorum resmen

ben de öyle yapıyorum Songül. konuşulanların yarısını duymuyorum. surat ifadelerinin 3/4'ünü görmezlikten geliyorum. yoksa çıldırır insan. bizim ofiste bir dedikodu bir laubalilik.
kendi kendine çöp çatmaya çalışmalar, her hareketine bir anlam verenler, yüzüne gülüp ardından hinlik düşünenler (en çok buna sinir oluyorum)....

işyerinde çok az konuşur oldum. kendi işime bakıyorum. merhaba merhaba diyaloglar. böylesi daha iyi.

benden size tavsiye işyerindeki erkek çalışma arkadaşlarınıza "bey" diye hitap edin. ben samimiyet oldu diye bırakmıştım ama bırakmamak gerektiğini acı deneyimlerle öğrendim.

bir de nedenini bilmem ama bir odada 2 bayan iyi anlaşıyor 3. gelince nedense suyu çıkıyor işin.

ben de kovulduğunu düşünmüştüm. hem patron hem müşteri çok hoşgörülüymüş vereliniortak

çalışanı sömürmek bu olsa gerek :1no2: klava:

ben bu topici çok sevdim. sık sık uğrarım artık.
işi olmayan arkadaşlar umarım en kısa sürede faydalı ve mutlu olabilecekleri işler bulurlar :Saruboceq:

paylaşımın için çok sağol canım gel tabi her zaman beklerim

dediğin gibi işyerinde herşeyi duyup görürsek başa çıkamayız
bede insanlar zaten laubalilik olsunda suyunu çıkaralım diye fırsat kolluyorlar fazla yakınlaşmamak en iyisi

Artık bende varım..
Tabii sinr eden olmazsa başta kayınpederim malesef aynı ortamdayım ..
Adamın yüzünü görmeye tahammül edemiyorum..

Bu gerçekmiii:roflol::roflol::roflol:

Artık bende varım..
Tabii sinr eden olmazsa başta kayınpederim malesef aynı ortamdayım ..
Adamın yüzünü görmeye tahammül edemiyorum..

hg ceylanım paylaşımlarını bekliyorum

yukarıdada yazdığım gibi bazı şeyleri görme duyma ne yapacaksın ekmek parası işte

Bebeğimiz;
Eşimle sigorta acenteliğimiz var eskiden kayınpederimin üstündede acentelik varmış..Ben çalışma hayatına başlayınca çekileceğim dedi siz karı koca yürütün dedi sözde elini ayağını çekti Beni dükkanda Çileden çıkartıyor..Diyorum başka yerde çalışıyım bu seferde eşimi yüzüstü bırakmış olacağım işte böyle allahbullak bir durumdayım..

evet öyle olmuş olur ama kayınpederinde söz verdiği gibi elini ayağını çekse
eşine belki başka bir yerde çalışmak istediğini söylersen o da sebebini soracaktır sende dersin baban böyle böyle demişti rahat edemiyorum diye kötümü olur acaba

Bebeğimiz benim dediklerimi bilsen ooo ...
Kayınpederim bile defalarca tartıştık

bizim işyerinde patronlar tam bir danakötükedihüso
7,5 yıldır aynı işyerindeyim
ama daha bi kere bile "şunu getirir misin", "şunu verir misin" lafı duymadım
"getir", "götür" kesin ve net konuşurlar
ıyyy hepsinden nefret ediyorumkötükedihüso

hakkında hayırlısı olsun inşallah sevindiğine göre daha iyi bir yere gidiyorsun sevindim senin adına darısı diğer şikayet eden arkadaşların başına :))))))))

yok canım daha iyi bi yere falan gitmiyorum ama burdan çıkmaktan bile acayip mutluyum :lepi:daha önceki sayfalarda anlatmıştım sorunları hatırlarsın

komik değil ama ilginç bişeylerde benden ....

geçen gün eşimle konuşurken şunu fark ettik..

ben önceden özel bi markanın teknik servisinde çalışıyodum.. eşimde orda tekniysendi:::::: evlendik
benim yardımcı sekreterim, benim ağbimin işyerinden arkadaşı(ağbim arada onunla bana bişeyler gönderiyodu)::::::: evlendi
işyerinden bir erkek arkaşımız, benim kankimle(sürekli bana kahveye gelirdi)::::::: evlendi
diğer bi erkek arkadaşımız, bizim işyerinin yanındaki bakkalcının kızıyla(neden sürekli sigara almaya onun gittiği belli oldu)::::::evlendi
patronumun kardeşi, sürekli bi müşterimizin(artık benimle arkadaş olmuştu) kız kardeşiyle:::::::::evlendi

yani biz aslında çok yoğunmuşuzda haberimiz yokmuş. baksana yoğunluktan hiç dışarı çıkamamışız...
herkez ilk gördüğü kişiye sardırıp evlenmiş.......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
salı gunu
koordinator : arkadaslar cay bardaklarınızı masada bırakın bu gorev caycıya aıt sıze degıl ! ogretmen oldugunuzu unutmayın!!

carsamba gunu
koordinator : arkadaslar bu dagınıklık ne boyle,su bardakları mutfaga tasıyın !! kafamçokkarıştı

hizmetçiden bile artık rica ediyolar biz onların gözünde hizmetçi bile değiliz
Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…