ahh ahhh değmeyin yarama ...
adam ilgisayarı açamaz gelir başıma patron olur tabii para bol ikinci maaş zamanı gelir ben daha birincisini yeni almış olurum sabah 9:30 giriş akşam Allah ne verdiyse insanların yanında haksız yere azarlamalar bağırmalar Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ....
Yaklaşık 500 kişinin çalıştığı bir işyerinde komik, üzücü, aksiyon dolu olaylar her gün defalarca oluyor. Anlatmaya kalksam buraları dolar taşar.
Ama ben bu günlerde en çok müdür vekiline kızıyorum. Yahu çingeneye beylik vermişler önce babasını kesmiş derler ya işte adam aynı ondan. Alt tarafı 3 haftalık vekalet edecek sanki sanırsın ki işyeri onun özel mülkü. Akşam mesai bitiminde takılanları kolon arkasından gözetliyor. Geçen yakaladım "ne yapıyorsunuz?" dedim, yerinden sıçradı. "Hiçbir şey" dedi. "Ama gözetliyorsunuz niye yapıyorsunuz bunu, mesai bitmiş çocuklar sohbet ediyorlar" dedim. "İyi akşamlar" deyip çıktı.
Böyle cinslerle çalışmaya uyuz oluyorum.
bizim eski sekreterin başından geçen bir olay:):):) çaycı kadın ablasını aramak istiyor ablasının tlfda meşkul olunca sekreterle araları çok iyi olduğu için tlf otomatiğe aldırıyor... sekreter nasıl yapıyorsa otomatiğe aldığı tlf patronun odaya bağlıyor... tlf düşüyor patron tlf açıyor kadın siz aradınız patron siz aradınız diye atışıyorlar.. en sonunda kadın sapık herif diyip tlf kapatıyor:)::) patron tabe hemen sekreteri arıyor bana kimi bağladınız diye sekreter olaydan bi haber kimseyi diyor direk hattan aramışlardır diyor... sonra çaycı ablasıyla görüşünce olay meydana çıkıyor:):):):)[/QUO
kabak sekreterin başına patlamıştır tabi
Benim de part time garsonluk yaptığım zamanlardan kalma komik anılarım var.. İşe girdiğim ilk gün oranın en zengin müşterilerinden biri gelmiş, ancak ben yeni olduğum için tanımıyorum adamı.. Yanında da bir bayan.. Dondurma ve soda istemişlerdi.. Ben de henüz tepsi taşımaya alışamamıştım.. Dondurmaarı bir seferde götürdüm, sodaları da başka bir tepsiyle götüreyim dedim ki zor olmasın riske atmayayım.. Bayanın servisini yaptım, adama döndüm, dönerken dengemi kaybettim bütün soda üstüne döküldü.. Adam nasıl ketum, çatık kaşlı anlatamam.. Patronum apar topar geldi, kızım peçete getir bir şeyler yap dedi.. Panik oldu.. Ben de gidip peçete getirdim.. Çabuk sil üzerini dedi patronum.. Panikle adama doğru yeltenince bu sefer de dondurma kasesini devirdim adamın üstüne.. Patronum beni baya bi azarladı içeri gönderdi.. İçeride garson arkadaşlar beni sakinleştirmeye falan çalıştılar.. Ben artık kovulduğumdan adım gibi emin olduğum için önlüğü falan çıkardım, eşyalarımı topladım.. Bu sırada müşteriler de kalktılar.. Patronum eliyle çağırdı beni.. Yanına gidip, siz kovmadan ben ayrılıyorum, kusura bakmayın ilk gün heyecanından oldu sizi zor durumda bıraktım gibi bir şeyler zırvaladım.. Patronum gülerek elindeki 20 YTL yi bana uzattı, müşterimizin eşi senin o panik halini pek sevimli bulmuş bu bahşişi sana bıraktı ve hiç bir şekilde sana kızmamamı söyledi, şimdi gidip önlüğünü giy, işinin başına dön demişti :) İyi adamdı vesselam..
Müdür beye laf anlatamamaya sinir olur oluyorum . Akılındaki neyse onu yapması başkalarını dinlememsine sinir oluyorum . Her işi yüzü yumuşak olanlara yıkmasına sinir oluyorum .Kısacası bu müdür benim sinirlerime zarar ben onaa çokkk sinir oluyorum
bizimkinede talimat imzalatmaya gidiyorum talimatı masasına, üzerinede kalemi koyuyorum bana doğru elini uzatıyo. (kalemi istiyo) bende masadan kalemi alıp eline tutuşturuyorum... utanmasalar çişe gidiyorum tutarmısın dicekler :)
ne görgüsüz ne terbiyesiz patronlar varmış yaa hayret ettim
ne zannediyolar bunlar kendilerini
yok ayakkabı bağlatmalar yok öbür odadan cağırıp ayak işlerine baktırmalar
allah bildiği gibi yapsın onları herkesede huzurlu bir yerde çalışmayı nasip etsin :Saruboceq:
daha bgn başıma gelmiş ve beni çileden çıkaran bi olayı anlatmak istiorum...
patronumun 11 yaşlarında yaramaz bi oğlu var..bi ara dışarı çıkmam gerekti...
anaaaamm bi geldim benim kullandıgım bilgisayarın başına oturmuş oyun oynuo..
bende oynasın die az bekledim...
sonra bu sıpa bilmediği sitelere girip virüs bulaştırmış bilgisayara...
tuhaf bişiler oldu beni çağırdı bende kalk hadi dedim..yeter bukadar oyun bak virüs bulaştırmışsın hangi sitelere giriosan artık dedim...
anaaaaamm nedese begenirsiniz...
senin girdiğin sitelerden olmasın sakın dedi bacak kadar bebe...
varya kulaklarımdan dumanlar çıktı .sdc terbiyesizlik yapma demekle ve babasına söylemekle yetindim...
patronumun oğlu olmasan sana yapıcamı bilirdimdi sıfatına dua et sen....klava:
sen kullanırken olmadığına göre kendisi bulaştırmış velete bak patron oğlu nolcak şimdiden başlamış başkalarına pislik atmaya:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?