bende hastaneye gitmek için izin alırken şekilden şekile giriyorum.izin verirken ki böle bi isteksiz surat ifadeleri oluyo ya insanın bütün moralini bozuluyo.hastalandığına pişman ediyolar insanı:dilcikar:
bende aynı sanki kendileri hiç hasta olmuyorlar o surat ifadesini görünce sinirden birşey düşünemiyorum...yerli yersiz tepkilerinden de fenalık geldi artık...Allah yardımcımız olsun...:teselli:
bende birinci maaşı alana kadar diğeri geliyor her ay böyle bunaldım artık hemde çok,konuştumda fayda etmedi niye bu kadar anlayışsızlar yaa neden hiç önem vermezlermafoldumben
bende hastaneye gitmek için izin alırken şekilden şekile giriyorum.izin verirken ki böle bi isteksiz surat ifadeleri oluyo ya insanın bütün moralini bozuluyo.hastalandığına pişman ediyolar insanı:dilcikar:
bende bazı şeylere itiraz edeyim diyorum ama olmuyor şuan başka bir iş bulsam bir dakika bile düşünmem vallahi off offf :gitme:
bende aynı sanki kendileri hiç hasta olmuyorlar o surat ifadesini görünce sinirden birşey düşünemiyorum...yerli yersiz tepkilerinden de fenalık geldi artık...Allah yardımcımız olsun...:teselli:
3 senedir iş hayatındayım 4. seneme girdim patrondan çok sekreterden ve aşçıdan çekmekten yoruldum
neyse ki sabrın sonu selametmiş ya, artık ardından uğraşacak lafını edecek birini buldular, bende deriin bir oh çektim
ama çubuk kraker yazmış heralde çayını karıştıran filan diye, canım hiç moralini bozma bizim sekreterde öyle emin ol
ayakkabısını boyar, siler,ceketini tutar, kendi oturur diğer odadan sekreteri çağırır odasında ki diğer masadaki gözlüğü ister, sigarasının külünü küllüğe çıprmayı unutur, bazen gıcıklığına yere çırpar bi de üstüne sizden kadın mı olur be her taraf pislik, ben sizden kat be kat iyi kadınlık yaparım der :S
bende işim olmadığı halde, sekreter üstünü değiştirirken filan, çay ver kahve yap, onların bulaşıklarını yıka
öyle işte dertsiz çalışan yok heralde
Ben sinir oldugumu degıl de komık olanını yazacagım.
Hatta belkı fıkırlerınız de olur da bende rahat ederım:kedi:
Ben ınternetcafe ısletıyorum.Musterı gelıyo pc yı acıyo genelde abla derler bana ve seslenıyo abla acarmısın?Bendekı cevapda dırek agzımdan kacıyo evet actım.:kedi:
Ya da ındırme programları yasak ama bazı dosyalar ıhtıyac dahılınde benım ıznımle ındırılebılıyo.Seslenıyo musterı abla yasagı kaldırırmısın ısde bılmem ne ındırecegım.Bendekı cevap ıse tamam kaldırdım ısın bıtınce seslen de gerı kapatayım:kedi:
Bıgun bı bayan musterım guldu bı sure sonra sık gelıslerınden sonra tanısmıslık basladı.Ben o zaman kadar farkında degıldım o kızcagız dedı.Sen her seslendıgınde bana gulmek gelıyo dıye.Iyı ama ne dıyecegım kı?Yerıne bır suru cumle kurmayı denedım ama yok refleks kısa ve öz olanı secıyo ACTIM
ya her günüm pazartesi olmasına rağmen (full 7 gün çalışıyorum) yine de pazartesilere gıcık oluyorum
valla pazartesi sabahları hep ters tarafımdan kalkıyorum off zaman da geçmiyor sıkıldım haaaa
çok yoğun bir tempoda çalışıyorsun demekki Allah gayret kuvvet versin sağlığına dikkat et:1hug:
sağlığımda bozuldu zaten böbreklerimde iltihap var kalbimde çarpıntı var midemde ülser
başlangıcı var hep stressten hep en yakın zamanda tatile gitmeliyim çok saol bebişim :çok üzgünüm:
geçmiş olsun tatil sana iyi gelecektir
annemin bir lafı vardır bunların (patronların yani) ne işi biter ne parası
hehehe annenin ellerinden öperim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?