bende kurtulabilirsem en kısa zamanda kurtulmak istiyorum.dilerim istediğin gibi bir iş bulursun (hepimiz):Saruboceq:...mafoldumben
nasıl kurtuluyosun bi taktik versene bana da
benim patronum da tam bi sinir kaynağım
onun yüzünden ruh sağlığım bozuldu burda
tam 7,5 yıldır kahrını çekiyorum,sesimi çıkarmıyorum
ama yeter artık diycem bigün bende
bende hamileliğimin 8.ayında işi bırakmak istediğimi ve tazminatımı almak istediğimi söyliycem bakalım.
kendim bıraktığım için tazminat vermek istemeyebilir
ama kanuni 4 aylık doğum iznimde onlara çok gelir, 4 ay beni bekleyemezler,yerime başkasını alırlar
ay inşallah tazminatımı verirler ve beni işten çıkarırlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Azönce bir bir müşterim vardı..onunla aynı anda 3 müşteri daha var Adam dert yanıyor oğlu ölmüş üstlerine alamamışlar arabayı..Neyse poliçeyi kesiyor 1978 doğumlu dedi 1878 mi dedim 1978 li nasıl ölür demezmiyim ayy sıcak başıma vurdu Adam sonra bir anlatmaya başladıı aboo..konuşmak için yer ararmış..
birbirlerinin yüzüne canım cicim deyip arkalarından konuşmalarına gıcık oluyorum. her tarafım iki yüzlülerle çevrili. garip garip hareketler tavırlar çocukca resmen yaa
patronla az önce aramızda geçen diyalog
patron:3G cıkıyomuş sende kullanırsın artık!
işci yani ben:yok benim ne işim olur 3G ile...önce 3G li bi telefon almam lazım...onun içinde daha çok çalışmam lazım..!!!şakkıdı
patron::bbo::1shok:
verdiği 3 kuruş maaşla ne yapıldığını zannediyo bu adam anlamıyorum... zor geçiniyoruz be ne 3G si...1.5-2 senedir zam yapmıyo...3G den bahsediyo...
Geçen gün kursiyerlerden birini aradım evrak istemek için annesi çıkınca telefona durumu izah edip eksiklerini bildirdim ama kadındaki diyalog söylediklerimle kesker alaka olmak şekli ile aynen şöyle;
- Tabi tabi benim oğlum getirir evrakları sanma ki parası olmadığından getirir merak etme evladım.
- Hem benim oğlum çookk efendidir çok onun üstüne evlat tanımam ben
- Hemde İmam hatip mezunudur dindardır benim oğlum,
- Büyüklerine saygılıdır, çok görgülüdür benim oğlum çokkk.
Tamamen ayrı tellerden çaldık anlıycağınız.
:1shok::1shok::1shok:
Hanım teyzemin oğlunda her bir meziyetin çokça bulunmuş olduğunu ezberlemiş oldum tabi bu sayede ama kızmadım aksine güldüm.
Azönce bir bir müşterim vardı..onunla aynı anda 3 müşteri daha var Adam dert yanıyor oğlu ölmüş üstlerine alamamışlar arabayı..Neyse poliçeyi kesiyor 1978 doğumlu dedi 1878 mi dedim 1978 li nasıl ölür demezmiyim ayy sıcak başıma vurdu Adam sonra bir anlatmaya başladıı aboo..konuşmak için yer ararmış..
5 dk önce müşterilerimizden biri aradı size faks çekemiyoruz
bu numaradan
Bi sorun var sanırım fax makinenizde dedi ve ekledi
Fax makineniz varmıydıki acaba diye :1shok:
Hala şoktayım yakafamçokkarıştı
Bizim de şirketi sürekli tel. numaraların son 4 rakamını yer değiştirip belediyemi diye arıyolar. Ve sürekli bizim gapının önündeki çöpler niden alınmıyor.... diyolar. Şu numarayı değişitirip insanlara dağıtan çöpçüyü bi yakalarsaaaaammmm....
1 haftadır ne rahattım yha.patron tatildeydi.bugün döndü senağlama halbuki ne acelen war hemi.kalsana 1 hafta daha.sanki yolunu gözlüozlmaz:
Hemen hemen her iş yerinde olduğu gibi bizim iş yerimizde de sürekli bi kazan kaynıyor arada bir bende hey heylenip içine girsemde genelde uzak durmaya çalışıyorum.
ama ne kadar başarılı oluyorum tartışılır
bizim iş yerinde benim en iğrendiğim davranış patronunun elmanlarına beyinsiz gibi davranıp aptal muamelesi yapması tek sivri zeka o var çünkü :mymeka: nerden nasıl mezun olduğundan bahsetmiyeyim :jeyyar:
ha birde ego tatmini yaşamak için millet napacağını şaşırıyoo
ben daha iyiyim ben daha çok biliyorum
sürekli birileri anlamsızca seni başkasına o başkasını sana kötüler
bide ekip çalışmasında birine bi görev düştüğünde lütfedercesine o işi yapar, eeee işe konu mankeni olarak gelip gidince öle oluyo dabi
daha neleeeeeeerrrrrrrrrr nelerrrrrrrrrrrrrrrr
bunlar ilk aklıma gelenler
ama kendime sabır için tanıdığım sürenin sonuna yaklaşıyorum
yakında bütün bu saçmalıklardan kurtulacağım İNŞALLAH :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?