yok canım daha iyi bi yere falan gitmiyorum ama burdan çıkmaktan bile acayip mutluyum :lepi:daha önceki sayfalarda anlatmıştım sorunları hatırlarsın
komik değil ama ilginç bişeylerde benden ....
geçen gün eşimle konuşurken şunu fark ettik..
ben önceden özel bi markanın teknik servisinde çalışıyodum.. eşimde orda tekniysendi:::::: evlendik
benim yardımcı sekreterim, benim ağbimin işyerinden arkadaşı(ağbim arada onunla bana bişeyler gönderiyodu)::::::: evlendi
işyerinden bir erkek arkaşımız, benim kankimle(sürekli bana kahveye gelirdi)::::::: evlendi
diğer bi erkek arkadaşımız, bizim işyerinin yanındaki bakkalcının kızıyla(neden sürekli sigara almaya onun gittiği belli oldu)::::::evlendi
patronumun kardeşi, sürekli bi müşterimizin(artık benimle arkadaş olmuştu) kız kardeşiyle:::::::::evlendi
yani biz aslında çok yoğunmuşuzda haberimiz yokmuş. baksana yoğunluktan hiç dışarı çıkamamışız...
herkez ilk gördüğü kişiye sardırıp evlenmiş.......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
salı gunu
koordinator : arkadaslar cay bardaklarınızı masada bırakın bu gorev caycıya aıt sıze degıl ! ogretmen oldugunuzu unutmayın!!
carsamba gunu
koordinator : arkadaslar bu dagınıklık ne boyle,su bardakları mutfaga tasıyın !! kafamçokkarıştı
kendime ait bi pastanemin olmasını isterdim:icecream:
ve yanımda çalışanlara çok kibar davranmaya çalışırdım
kendime ait bi pastanemin olmasını isterdim:icecream:
ve yanımda çalışanlara çok kibar davranmaya çalışırdım
bende senin pastanende çalışmaya adayım işçi alımı ne zamanopuyorumnanaktan
şaka bi yana inşlh bigün o da olur..
bende senin pastanende çalışmaya adayım işçi alımı ne zamanopuyorumnanaktan
şaka bi yana inşlh bigün o da olur..
kpss den kaç puan aldın,ne mezunusunCADIARZU
ay canım hemşerim inşallah kendi işimizin olduğu günler de gelir bigün
aşk olsun bana memleketlim kıyağı yapsana ne kpssi.. he he he heopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
şuan da karşımda ona buna bana yalakalık yapan hiçbirşey yapmadığı halde çok şey yapıyomuş gibi görünmeye çalışan ustadan okadar çok gıcık alıyorumki yüzüme bakıyor terslemem için yalvarıyor resmen!!!lmaz:
patronum..benim sinirr kaynağım neyseki bi dahaki ayın sonunda kurtulucam bu işyerinden..4 yıl dayandım artık yeter!!
patronum..benim sinirr kaynağım neyseki bi dahaki ayın sonunda kurtulucam bu işyerinden..4 yıl dayandım artık yeter!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?