yerinizde sinir olduunuz veya komik olaylar var m? Gelin paylaalm

insanın farkında olmadan ne kadar çok şey oluyor çevresinde hepsi güzel olmuş bence Allah mutluluk versin hepsine ve sizede aralarında sizde varsınız :)))))))

ne söyleyeceğine bir karar verse dimi

kendime ait bi pastanemin olmasını isterdim:icecream:

ve yanımda çalışanlara çok kibar davranmaya çalışırdım

aşk olsun bana memleketlim kıyağı yapsana ne kpssi.. he he he heopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3

şuan da karşımda ona buna bana yalakalık yapan hiçbirşey yapmadığı halde çok şey yapıyomuş gibi görünmeye çalışan ustadan okadar çok gıcık alıyorumki yüzüme bakıyor terslemem için yalvarıyor resmen!!! lmaz:

aman sakin ol her işyerinde var o kendini bilmezlerden

patronum..benim sinirr kaynağım neyseki bi dahaki ayın sonunda kurtulucam bu işyerinden..4 yıl dayandım artık yeter!!

patronum..benim sinirr kaynağım neyseki bi dahaki ayın sonunda kurtulucam bu işyerinden..4 yıl dayandım artık yeter!!

bende kurtulabilirsem en kısa zamanda kurtulmak istiyorum.dilerim istediğin gibi bir iş bulursun (hepimiz):Saruboceq:...mafoldumben

nasıl kurtuluyosun bi taktik versene bana da
benim patronum da tam bi sinir kaynağım
onun yüzünden ruh sağlığım bozuldu burda
tam 7,5 yıldır kahrını çekiyorum,sesimi çıkarmıyorum
ama yeter artık diycem bigün bende
bende hamileliğimin 8.ayında işi bırakmak istediğimi ve tazminatımı almak istediğimi söyliycem bakalım.
kendim bıraktığım için tazminat vermek istemeyebilir
ama kanuni 4 aylık doğum iznimde onlara çok gelir, 4 ay beni bekleyemezler,yerime başkasını alırlar
ay inşallah tazminatımı verirler ve beni işten çıkarırlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…