yerinizde sinir olduunuz veya komik olaylar var m? Gelin paylaalm

mudurun kapısı kapalıyken tel olmasına ragmen odadan bagırıp funda hanım sunuda vereyım ben sıze,funda hanımfotokopı alayım,,,arsıv odası yanında odasının ıcınde masama verıp bunlar dosyaya takılacak demesı baen getırıp masama bırakıyolar,temızlık cay konusunda elımden gelenı yapmama karsın begenmemelerı,mudur olacak kadının surat yapması sebepsız yere trıplere havalara grmesıne sınır oluyorumklava:dövcem heeeeeeklava:ha bıde elımde ıs olmasına ragmen ıs ustune ıs vermelerı duyarsız olmaları hastanede yattım bıkere aramadılar ha mudur olacak kadın aradı ama ılk sordugu sey nekadar surer oldu aptal mudur bozuntusu sınır oluyorum bole ınsanlarda patronum dıye sallaya sallaya gezıyolar

başka bir konuda yazmıştım ama konusu geçince burayada yazmak istedim

ilk işe başladığımda telefonlara bakıyordum,patronum çoğu zaman işyerinde olmazdı bende arayanları not alırdım,(şuan burda yok,kim arıyor diye)birgün kestiğimiz faturaları sahibine teslim etmek için telefon açtım,alo feriha hanım ordamı dedim,burda yok dedi karşımdaki kadın,hımm orda yokmu diyeceğime kadının sözlerini tekrar edip,her zamanki gibi otomatiğe bağlayarak,hımm burda yok kim arıyo dedim kadına,kısa bi şok geçirdikten sonra çat diye suratına kapattım,kendi arayıpta kimin aradığını soran benden başka salak varmıdır acaba kaydirigubbakcemile3

:roflol:

yaşlı bir teyze geldi verdi reçetesini bütün işlemlerini yaptım ilaçları hazırladım poşeti verecektim ben alamayacam dedi madem almayacaksın baştan söylesene deli oldum ya

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey:roflol:

selam kızlar
geçen yıl çalışırken başıma gelen abuk bi olayı anlatim size..
çalıştığım yerde müdür odası ve bilgi işlem odası yanyanaydı.bilgiişlem görevlisi yıllık izne çıkınca 15 gün kadar yerine ben baktım.Bölge müdürü olucak adam her gün merkezden mağzaya geliyodu.müdür odasında oturmup yazıcıdan bişiler çıkardığında vermem için bana sesleniyodu:Meleekkk şu kağıtları getirirmisin diye..Melek tatile çıkan bilgiişlemin adı adamın gözü körmü neeeeeee melek diilim işteeee........tam 15 gün boyunca melek dedi ya bana klava: klava:

bunların hepsi böyle malesef Allah kolaylık versin

şu patron milleti çok duyarsız

çok komik yaaakaydirigubbakcemile3

manyak herif ben olsam her seferinde ismimi hatırlatırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…