manyak herif ben olsam her seferinde ismimi hatırlatırdım
Bende ısyerın de olmasada ısyerıyle alakalı bankada gecen bı konuyu anlatmak ıstıyorumm ısyerınden para cekmek ıcın bankaya gıttım bazı bankalarda vezne ayrı yerde oluyor bılıyorsunuz vezneye gdıp vezne ne tarafta dıye sordum ıyımı:))))
:roflol:
bu benimde başıma geldi
dülülülüülü (tel. çalar(
ben:.................. (şirketin ismini sölüyorum burda)
karşı taraf: iyigünler y....beyle görüşebilirimiyim?
ben: tabi kim arıyor
karşı taraf: hüsamettin tavasapı
ben : :1shok: tabi efendim bağlıyorum
sonra patronu arıyorum y.bey sizi hüsamettin tavasapı diye biri arıyor
patron : allah allah o da kim bağla bakalım
bağlıyorum
meğer bizim patronun arkadaşıymış
bide bizim patron avukat arkadaşını arıyor bigün
adam yoğun olunca yok falan diyorlar sekreterler
bizim patronda adnan beyle görüşebilirmiyim dedi
sekreter kim arıyor deyince bizimki bilmemnerenin kaymakamı dedi
kız hemen bağladı :roflol:
Bende ısyerın de olmasada ısyerıyle alakalı bankada gecen bı konuyu anlatmak ıstıyorumm ısyerınden para cekmek ıcın bankaya gıttım bazı bankalarda vezne ayrı yerde oluyor bılıyorsunuz vezneye gdıp vezne ne tarafta dıye sordum ıyımı:))))
işyerimde bir hemşire var ki; kendini dr.dan bile üstün yetkili vs vs görüyor ve o şekilde davranıyor. hem sinirime gidiyor hemde kendini bi halt sanışını izlemek çok komik oluyor
ben şubattan beri evdeyim.eylülde işbaşı ama beni çalıştığım ilçede dallas gibiydi.bide ilçe milli eğitim müdürümüz sapıktı.bikaç öğretmenle ilişkisi vardı.zaten bir ay önce aynı sebebten adamı sürdüler.çok tuhaf olaylar yaşanıyodu say say bitmez yani..
pazartesi pazartesi terslikle başladık kötükedihüso ztn hiç sevmediğim gün bide uyuz müşteriler insanı deli edince iyce çekilmez oluyo kendini bişi sanan salak müşterimize burdanklava: gönderiyorumm
ağlattı beni onca işimin arasındaa extrelerle boğuştum yetmiyomuş gibi bide moralimi bozdu
nie ben umurmaz olamıyorum yaaa:umursamaz:
bide komik bi olay...daha önce çalıştığım köyde tuvalet dışarda okuldan baya uzak.okul bitip öğrencile gitmişti.ben tuvalete girerken bi ses geldi bişey içeri atladı.korktum kafamı hafifçe tuvaletten içeri uzattım.kocaman yusyuvarlak bi baykuş deliğin üstüne oturmuş kocaman yuvarlak gözlerle bana bakıyo.bikaç saniye bakıştık.sonra ben çığlık atarak bi tarafa koştum,o korkup başka tarafa uçtu.çok korkmuştum ama sonrada çok gülmüştüm.aklıma hep deliğin üstüne oturmuş hali gelir..
Ah şu kızlar yok mu şu kızlar...Bizim şirkette başımız bayanlarla acaip dertte...Hepsi bi alemki sormayın.Biz iki kafadar arkadaş başını işten bile kaldımayan harıl harıl çalışan( tabii şu kadınlar külübüne üye olmadan önce)masum ama gururlu kızlarız şaka bi tarafa bi kıskançlıklar bi tavırlar tek sebepte çekememezlik(gençliğimizi güselliğimizi çekemiyolar yahu)hiç bi şey yokken surat yapmalar,dik dik arkandan bakmalar(ki ani dönüşlerle kaç kere yakaladık) ama onlar inatla hiç bozulmadan devam...Kaç yaşındaki bayan müdür bile bize hava atmanın derdinde ya müdürsün ne bilim bi otoriten bi konumun var ne istersin bizim gibi marabadan demi yani?Her gün giyimine saçına başına makyajına dikkat edersin olur ya bi gün insanlık hali geç kal yada canın istemesin bakımsız ol hemen bozma modunda bugün saçların çok kötü makyaj yapmamışşın rengin solmuş bu ayakkabı hiç olmamış ya siz dönünde bi kendinize bakın hele, siz haftanın 6 günü hep ölesiniz ama biz ağzımızı açıp iki kelime sölüyoz mu?Bayanların çok olduğu bi yerde çalışmanın zorluklarını yaşayarak öğreniyoruz valla...Allah'tan amirim erkekki ordan yırtıyorummmmm
ayyyy yavvruumm benimmmmm bitanemmmmm :asigimAh şu kızlar yok mu şu kızlar...Bizim şirkette başımız bayanlarla acaip dertte...Hepsi bi alemki sormayın.Biz iki kafadar arkadaş başını işten bile kaldımayan harıl harıl çalışan( tabii şu kadınlar külübüne üye olmadan önce)masum ama gururlu kızlarız şaka bi tarafa bi kıskançlıklar bi tavırlar tek sebepte çekememezlik(gençliğimizi güselliğimizi çekemiyolar yahu)hiç bi şey yokken surat yapmalar,dik dik arkandan bakmalar(ki ani dönüşlerle kaç kere yakaladık) ama onlar inatla hiç bozulmadan devam...Kaç yaşındaki bayan müdür bile bize hava atmanın derdinde ya müdürsün ne bilim bi otoriten bi konumun var ne istersin bizim gibi marabadan demi yani?Her gün giyimine saçına başına makyajına dikkat edersin olur ya bi gün insanlık hali geç kal yada canın istemesin bakımsız ol hemen bozma modunda bugün saçların çok kötü makyaj yapmamışşın rengin solmuş bu ayakkabı hiç olmamış ya siz dönünde bi kendinize bakın hele, siz haftanın 6 günü hep ölesiniz ama biz ağzımızı açıp iki kelime sölüyoz mu?Bayanların çok olduğu bi yerde çalışmanın zorluklarını yaşayarak öğreniyoruz valla...Allah'tan amirim erkekki ordan yırtıyorummmmm
kıskananlar çatlasın bea güselim :lepi:
Ah şu kızlar yok mu şu kızlar...Bizim şirkette başımız bayanlarla acaip dertte...Hepsi bi alemki sormayın.Biz iki kafadar arkadaş başını işten bile kaldımayan harıl harıl çalışan( tabii şu kadınlar külübüne üye olmadan önce)masum ama gururlu kızlarız şaka bi tarafa bi kıskançlıklar bi tavırlar tek sebepte çekememezlik(gençliğimizi güselliğimizi çekemiyolar yahu)hiç bi şey yokken surat yapmalar,dik dik arkandan bakmalar(ki ani dönüşlerle kaç kere yakaladık) ama onlar inatla hiç bozulmadan devam...Kaç yaşındaki bayan müdür bile bize hava atmanın derdinde ya müdürsün ne bilim bi otoriten bi konumun var ne istersin bizim gibi marabadan demi yani?Her gün giyimine saçına başına makyajına dikkat edersin olur ya bi gün insanlık hali geç kal yada canın istemesin bakımsız ol hemen bozma modunda bugün saçların çok kötü makyaj yapmamışşın rengin solmuş bu ayakkabı hiç olmamış ya siz dönünde bi kendinize bakın hele, siz haftanın 6 günü hep ölesiniz ama biz ağzımızı açıp iki kelime sölüyoz mu?Bayanların çok olduğu bi yerde çalışmanın zorluklarını yaşayarak öğreniyoruz valla...Allah'tan amirim erkekki ordan yırtıyorummmmm
kıskananlar çatlasın bea güselim :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?