kıskananlar çatlasın bea güselim :lepi:
ayyyy yavvruumm benimmmmm bitanemmmmm :asigimpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay6y bide şu sıcakta ne makyajı demedimi sabah sabah nasıl bozdum amaaaa :roflol:
aynen valla hayatımm kıskananlaaarr çatlasın kıskananlar çatlasınnn ohhhhhh ohh kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydigubbakcemile2
herkesin kandili mübarek olsun
he valla kıskananlar çatlasın ama bazen bizide sinirden çatlatıyolarrr bu arada Amasya da bill fiil 2 sene yaşiadım ve süper bi yerrrrrrr Amasya yıda Amasyalılarıda seviyorumhihoyyythihoyyyt
baya uzun bi topic olmuş.okudum hepsini sonuna kadar dayanamayıp yazyım dedim.stajer olmanın zorluğunu bilmeyen yoktur.şuanda stajer olarak bir bilg firmasında çalışıyorum.3.haftaya giriyorum dah bi kere maaş lafı eden yk.onu gectım zorunlu değiller zaten de yol parasını soran yok her hafta 10 lıra sırf akbıle gıdıyoo.neyse karı koca patronlar.çok kalabalık burası 2 muhendıs,2 satış müdürü,4 teknık servıs elemanı.hepsinin derdi ayrı.ve bana yüklenıyorlar.o kadar doldum kıı.bıde hıc alışık değilimdir emir almaya rahatsız oldum.ilk günlerde yaşadığım bi olayı aktarıyım da gülün:) şimdi patron olcak adam çağırdı beni.domates,kaşar,simit al dedi para verdi elime.neyse gittim markete üç beş domates vede normal bi kaşar peyniri aldım.dışardaki simitçiden de simit:)) getirdim tmm hazırla bunları dedi.boğazına düşkün göbekli bir dana:) neyse hazırlıyodum baktı aldıklarma nıye eski kaşar almadın dedi. kafamçokkarıştı bilmem ki dedim sonucta eski akşar demedi adam kaşaral dedi.git değiştir bunu dedi ve ben kuzu kuzu ama içimden söve söve gittim değiştim.yanii normal bi insan kaşar deyince gidip eki kaşar almaz öyle değil mi:bbo:sinir harbine girdim.çay servisleri bana bakıyo sabah kahvaltıları bana bakıyo arada bi laf gelıyosa azıma verıyorum cevabını ama susamam hiç ölee.şuan da da tatıle gıtmısler karı koca yoklar.o kdar rahatım kii gectım ofis kısmına paşalar gibi oturuyorum.görse halimi:) allahtan 2 haftam kaldı.bian önce kurtulamk istiyorum burdan.
baya uzun bi topic olmuş.okudum hepsini sonuna kadar dayanamayıp yazyım dedim.stajer olmanın zorluğunu bilmeyen yoktur.şuanda stajer olarak bir bilg firmasında çalışıyorum.3.haftaya giriyorum dah bi kere maaş lafı eden yk.onu gectım zorunlu değiller zaten de yol parasını soran yok her hafta 10 lıra sırf akbıle gıdıyoo.neyse karı koca patronlar.çok kalabalık burası 2 muhendıs,2 satış müdürü,4 teknık servıs elemanı.hepsinin derdi ayrı.ve bana yüklenıyorlar.o kadar doldum kıı.bıde hıc alışık değilimdir emir almaya rahatsız oldum.ilk günlerde yaşadığım bi olayı aktarıyım da gülün:) şimdi patron olcak adam çağırdı beni.domates,kaşar,simit al dedi para verdi elime.neyse gittim markete üç beş domates vede normal bi kaşar peyniri aldım.dışardaki simitçiden de simit:)) getirdim tmm hazırla bunları dedi.boğazına düşkün göbekli bir dana:) neyse hazırlıyodum baktı aldıklarma nıye eski kaşar almadın dedi. kafamçokkarıştı bilmem ki dedim sonucta eski akşar demedi adam kaşaral dedi.git değiştir bunu dedi ve ben kuzu kuzu ama içimden söve söve gittim değiştim.yanii normal bi insan kaşar deyince gidip eki kaşar almaz öyle değil mi:bbo:sinir harbine girdim.çay servisleri bana bakıyo sabah kahvaltıları bana bakıyo arada bi laf gelıyosa azıma verıyorum cevabını ama susamam hiç ölee.şuan da da tatıle gıtmısler karı koca yoklar.o kdar rahatım kii gectım ofis kısmına paşalar gibi oturuyorum.görse halimi:) allahtan 2 haftam kaldı.bian önce kurtulamk istiyorum burdan.
Benimde stajım biteli 2 gün oldu gayet güzeldii bi kaç uyuz kişilik harici...
Anlamadığım stajersin diye sana resmen eziyet yapmaları sen ne onların pis midelerini doyurmak için dışarı çıkmak zorundasın ne de çaylarını servis etmeekkkk sinir oldum yaaaa kötükedihüso kötükedihüso allah sabır versin sana yaaa..:1hug: allahtan tatile gitmişlerde kafanı dinlersin birazz kaydirigubbakcemile5
evet canım uğraşılmaz bunlarla.bende sabrediyorum onun için az kaldı işte sıkıyorum dişimi biraz daha.hayır çalışan elemanları olsam maaşlı yine bi derece.adam su aralar bıde hastayım ıkı gundur hastanelere gıdıp gelıyorum devlet hastanesının durumu bellı bugun gıt yarın gel hesabı arıyo telımı ıkıdebır nerdesın ne zaman gelcen sankıı kaçıyorummm...töbe töbe yaklava:aklıma geldi şimdi ikinci gundu sanırım iş yerınde teknık elemanlar servıse cıkmıslardı bı ben kaldım bıde patronun karısı.saat de 6ya gelmış.benle hiç geliş gidiş saati konuşmasıda yapılmadı.işde yok bende sıkıldım cıkıyımd edım gıttım kadının yanına ben cıkabılırmıyım dedım verdiği cevaba bakın:-neden işin mi var? :mymeka:gülsemmi ağlasam mı kaldım öyle saat 6 olmuş kadın bana işin mi var diyo yaa..bende yoo dedım kımse kalmadı yapıcak bıseyımde yok benım dedım ıyı dedi yarım ağız..hiç umursmadım çıktım gittim.beklesemd aha tutardı eminim.bidahada hıc sormadım saat 6 oldu cıkıyorm dedım bıse demeden cık dedıler:))
Eee kızlar ne var ne yok şirketlerde özledim bu topiği anlatsanıza bişeyler... :)
mrh canımmm.ii dielim ii olalım dicem ama insanı bi rahat bırakmıolarkii.artık işten iice soğudumm .başka iş bakıcam .daha fazla çekemiorumm.çalışanmıyız kölemi belli deil.bide başımda iki patron war.karı koca çalışıolar. patronum ve patroniçem yani.birine tahammül etmek zorken bende iki tane war.5 aylık bi oğulları war.kadın onuda getirio büroya.we çocuğa biz bakıozz.kıçını kaldırıp mama hazırlamıo.bize güwenip doğurdu heralde.mesaimiz 17:30 bitio ama sırf bize gıcıklı olsun die işimiz yokken bile 18,30 da çıkıozz.
asıl sinir olduğum şey patronum olacak sewiyesizinn aklının bşka yerlerde olması.bilgisyarda nerelere bakıo neler izlio bi görsenizz.bizi görünce kapatıo ama ne halt olduğu belli oluo iştee.allahım nereye düştüm bilmiorum yaa.bi an önce düzgün bi iş istiorumm:Saruboceq:
inşaallah düzgün bir iş bulursun ya :Saruboceq: Allah sabır versin arkadaşım..resmen eziyet ediyor bu patron milleti ya çalışanlaraklava: klava: klava:
inş canım ya çok saoll.hep kendilerini düşünüolar.acaba ii patron die bişey warmı çok merak ediorumm:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?