yerinizde sinir olduunuz veya komik olaylar var m? Gelin paylaalm

inanmıyorum ya adam baya hizmetçi gibi kullanıyor allahından bulsun sanada allah sabır versin

amin çok sağol allah seninde gönlüne göre versina.s.

kızmıyosa iyi bizim ki olanca gücüyle bağırıyor-tatlicadiarzu-

anammmm!:1shok:ne kız o öyle tecavüz falan:1shok: Allahımm sen koru yarabbimmm!...:Saruboceq:

çıbığımm sende de iyi sabır varmışşş haaa!...:teselli:
nasıl adam lenn bu çakacan iki tane görcekkk!...:teselli:

ne yazıkki bu ikiyüzlü insanlardan çevremizde çok var

iş yerinde sorunlar malesef oluyor ister istemez benim patronum melek gibidir.(allaha şükür)arkadaslarım cevremdeki herkes imrenir bende hep derim bitane benim patronum bitane derim hep oda kızım bitane biraz cadı ama olur okadar der hep..ama su var ben işi tamamen ögrendikce(sigorta sektörü) hersey bana kaldı önceden yardımcı olurdu şimdi sen biliyosun nasılsa diyip duruyr..herzaman olmasada bazen cok üst üste geliyr ve yetiştircem diye kafayı yiyorum.bide bizim iki büro var diger bürodaki çaycı hnm hepimizden daha rahat bütün gün oturur tabıldotlarımızı yıkamak zor gelir hnma onla cok takısırız hele son yaptıgı bardagı tasırdı oglanın biriyle görüşmüş bide kendi adını degil benim adımı söylemiş adın ne diyince oda oglan ara durur neslihanla görüscem konusuyrm cocukla tanımıyrm seni diyrm oda ısrarla ya ara dedin ya diyor olay meydana cıkmasına ragmen kabul etmedi bide yaa :s

yüzleştirme şansın varsa yüzleştiriver çağır çocuğu kadın orda zaten
ne manyaklar var yaaa

[B]bıktım artık her sabah sinirle kalkıyorum hiç mutlu değilim,ne saatim belli ne işim yoruldum yaamafoldumben başka bir iş bulana kadar çıkamam buradan Allah'ım sabır ver!!! kızlar aranızda sorun yaşayanlarda var bu duruma nasıl katlanıyorsunuz bir akıl verin... [/B]

inşallah bir an önce kafana göre bir iş bulursun bunların ne işi biter ne parası:teselli:

BEBEGIMIZ çok teşekkürler iş bulana kadar umarım kalpten gitmem...maaşımı bile gününde alamıyorum...çıkayım diyorum olmaz çünkü öğrenciyim vede ailemede yardımcı oluyorum...ne yapacağımı inanın şaşırdım...Allah'ım bu durumdaki herkese güç ve sabır versin :Saruboceq: mafoldumben

aminnnn
benimde bugün işsiz kalmamın ilk günü ne güzel

işyerinde can sıkıcı bir çok konu ve kişiler oluyor maalesef,
ama görmemeye ve duymamaya çalışıyorum...
benimle ilgili olamaz zaten de,başkasıyla ilgili bile olsa
canımı sıkmama neden olabiliyor..
işsiz kalan arkadaslarım adına üzüldüm...
inşallah kafanıza ve kesenize göre en kısa zamanda iş bulursunuz....
sevgiler...

ışsiz kalmak zor
Allah yardımcın olsun Bebeğimiz
Bazen patronum beni sinir ediyor
Bazı şeyleri anlamıyor , yada duymuyor yaptığı hatalarda bana kalıyor..
Söylüyorum anlatıyorum ama kendi haklı hep..
Pazartesi senderomu yaşıyorum..

inşallah çok teşekkürler Songül

evet 14 yıl o sendromu bende yaşamıştım aynı işyerinde hemde şişmdi krizi bahane ederek çıkardılar çok şükür tazminatımı verecekler o yüzden sevinçliyim Allah herkese hayırlı işler versin
müdürlerle uğraşması zor Allah herkese kolaylıklar versin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…