müdürleri patronları,kaprisli iş arkadaşlarını çeken bilir
Ahh ahh keşke keyfimiz yerinde olsa
beni patrondan çok , aptal bir iş arkadaşım var o sinir ediyor:mymeka:
Ağzının ortasına iki tane çakasım var:mymeka:
çok oluyor hele hastanede insanlarla birebir olmak daha da komık olabiliyor bazen neler neler yaa
yazsam roman olabilir
2 arkadaş çok ilginç... :bbo: bir arkadaşımız konuştuğunda hep tükürük sıçratır...:tomato: bu nedenle yanında duran hiç kimse olmaz...ikincisi bir hafta içinde en az 3 defa fermuarı açık işe gelir.....artık gülmek yerine kafamızı çevirir olduk... -tatlicadiarzu-
patronuma gıcık oluorummkötükedihüso .bir deil iki patronum war bide.hem kendi hem karısı kaydirigubbakcemile.bazen hiç çekilmiolarr.iş olmadığı halde bekletiolaryaa işte ozman bi kaşık suda boğasım geliokötükedihüso
ah canımm sen hangi muhasebede çalışıyosun bakayımm..laelaelaelaelae....ya ben napayım düğünüme 9 gün kaldı hala işyerindeyim yapmam gereken birsürü iş varken bide..ve kına gecesi gününe kadarda çalışıcam..Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun..
İki haftadır pazar günleride çalışıyoruz ve hep c.tesi çalışıp pazar çalışmazdık c.tesileride birbirimizden ayrılırken iyi tatiller deriz hep , bizden büyük abla var kızlarla anlaştık pazar günüde ayrılırken o ablaya abla hadi iyi tatiller diyoz bi sinir oluyo ne tatili yaa kim kaybetmişte biz bulcaz demeye başlıyooo :)
Ben veri giriş elemanıyım yazılım şirketiyiz ve yan yanadır pc ler sürekli yerimiz değişir bu sayede iş yerindeki herkezle muhabbetim var yaklaşık 80 kişiizyiz,böyle olması iyi fakat konuşmak yasak tabi bizim çeneler durmuyo,birşeyler yemek yasak tabi arada yiyoz kimse görmeden ,müzik dinlemek yasak dinleyemiyoz ,çay kahve içmek masada yasak amannnn yasaklar ülkesi mubarek napalım eğlenceli hale getirmeye çalışıyoz
patronuma gıcık oluorummkötükedihüso .bir deil iki patronum war bide.hem kendi hem karısı kaydirigubbakcemile.bazen hiç çekilmiolarr.iş olmadığı halde bekletiolaryaa işte ozman bi kaşık suda boğasım geliokötükedihüso
ah canımm sen hangi muhasebede çalışıyosun bakayımm..laelaelaelaelae....ya ben napayım düğünüme 9 gün kaldı hala işyerindeyim yapmam gereken birsürü iş varken bide..ve kına gecesi gününe kadarda çalışıcam..Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun..
hoşgeldin kader arkadaşımm opuyorumnanaktan yan masada hawalar nasıl :lepi: kız napcaz biz bu nazım ı .bi insan bu kadarmı uyuz olur yhaa-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?