Yerleşme kanaması mı?? Acil bakar mısınız Lütfen🙏

Betama baktılar iki saat önce maalesef iki katına çıkmamış çarşamba günü tekrar kan verecegim ama içim bir kötü oldu 558 -1159- 1878 şeklinde arttı iki günde bir
Artıyosa sorun yok neden moralini bozuyosun gayet normal bi artış bence tabi doktorun daha iyi bilir ama bence umutsuzluğa kapılcak bişey yok cnm üzülme

Artıyosa sorun yok neden moralini bozuyosun gayet normal bi artış bence tabi doktorun daha iyi bilir ama bence umutsuzluğa kapılcak bişey yok cnm üzülme
İki katına çıkmadı diye üzüldüm açıkçası internette de iki katından az artarsa dış gebelik diyor Allah korusun. Bide çarşamba bakacağız Insallah düzenli artış olur

İki katına çıkmadı diye üzüldüm açıkçası internette de iki katından az artarsa dış gebelik diyor Allah korusun. Bide çarşamba bakacağız Insallah düzenli artış olur
Herkesin hamileliği bir olmaz ki tekrar kan ver bakalım ne olucak

Ben daha hiç gitmedim yarın ilk defa gidicem sadece iki kez kan verdim sağlık ocağına.ilk pazartesi kan verdim 161 çıktı,en son da perşembe günü kan verdim 472 çıkmıştı yarın bakalım nolcak seninle de paylaşırım belki ultrasonda bakar doktor inşallah sıkıntı çıkmaz
Sen keseyi gördün mü canım degerin kaçtı en son

Insallah sağlıkla görünür kesesi bana da haber ver canım

Ne yaptın canım merak ettim seni hersey yolundadır inşallah
Beta için kan istediler sonucu bekliyorum cnm çikinca gidicem geri. Öğleden sonra çıkarmış. Duruma göre de yönlendirme yaparlar haber ederim. Teşekkür ederim düşüncen için ♥

İyi de bugün 7 temmuz daha var adetine . Olmam gerekiyordu dediğin için söylüyorum yanlış anlama. Adetin 8-9 gün geçsin kan verirsin. Herşey gönlünce olsun.
Bugün vitamin degerlerim icin kan tahlili vermem gerekiyordu sağlık ocağına gittim doktora durumu anlattım oda burada sadece idrarla bakabiliyoruz şimdi bakalım yarın içinde kadın doğuma randevu oluşturalım dedi idrarla baktı şüpheli pozitif çıktı muhtemelen yeni başlayan bir gebelik var

İdrarla bakmak için çok erken değil mi adet tarihinize de varmış daha. Yerinizde olsam adetimin geçmesini beklerim ama yine de sen bilirsin tabi ki . İnşallah vardır gönlünce olsun herşey

Ne yaptın canım yolunda mı hersey?

Şüpheli gebelik idrarda nasıl ankaşılıyır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…