Canim merhaba gittim tekrar vajinal muayene yapti 2 mm boyutunda şüpheli keseye benzer bisey gordu kese ise bile sağlıksız olabilir dedi kese değilse dis gebelik üzerinde duracağız dedi pazartesi tekrar beta baktir gel dediKötü düşünme canım inşallah bişey yoktur. Haber ver olur mu. Aklına kötü şeyler getirme
Canim merhaba gittim tekrar vajinal muayene yapti 2 mm boyutunda şüpheli keseye benzer bisey gordu kese ise bile sağlıksız olabilir dedi kese değilse dis gebelik üzerinde duracağız dedi pazartesi tekrar beta baktir gel dedi
İlk değerinden itibaren beta değerlerin kaçtı canmCanim merhaba gittim tekrar vajinal muayene yapti 2 mm boyutunda şüpheli keseye benzer bisey gordu kese ise bile sağlıksız olabilir dedi kese değilse dis gebelik üzerinde duracağız dedi pazartesi tekrar beta baktir gel dedi
İnşallah sıkıntı çıkmaz lütfen üzüme kendini olmadı başka doktora da gitCanim merhaba gittim tekrar vajinal muayene yapti 2 mm boyutunda şüpheli keseye benzer bisey gordu kese ise bile sağlıksız olabilir dedi kese değilse dis gebelik üzerinde duracağız dedi pazartesi tekrar beta baktir gel dedi
İlk değerim 558 sonraki 1159 bir sonraki 1879 en son 2439 du canımİlk değerinden itibaren beta değerlerin kaçtı canm
Öyle yapmayı düşünüyorum yarın devlet hastanesinde bir gorunecegim başka bir doktora inşallahİnşallah sıkıntı çıkmaz lütfen üzüme kendini olmadı başka doktora da git
İnşallah bişey yoktur sağlıklı olurÖyle yapmayı düşünüyorum yarın devlet hastanesinde bir gorunecegim başka bir doktora inşallah
İnşallah canimİnşallah bişey yoktur sağlıklı olur
Haberdar et canım olur mu merak ederim seniİnşallah canim
Elbette canim ederim kanamam olmasa bu kadar endişe etmem aslında lavaboda pütürlü parçalar da gördüm kanama ile iste insan içinde ne taşıdığını bilmeden beklemek cok zor inanHaberdar et canım olur mu merak ederim seni
Doğru söylüyorsun canm elimden bişey gelse keşke şuan endişeliyim açıkçası senin içinElbette canim ederim kanamam olmasa bu kadar endişe etmem aslında lavaboda pütürlü parçalar da gördüm kanama ile iste insan içinde ne taşıdığını bilmeden beklemek cok zor inan
Naptın canım vsr mı gelişme?Öyle yapmayı düşünüyorum yarın devlet hastanesinde bir gorunecegim başka bir doktora inşallah
Doktor pazartesi tekrar beta istedi pazartesiyi bekliyorum canım ama bugun kanama yoğunlaştı hayırlısı ne ise o olsunNaptın canım vsr mı gelişme?
Teşekkür ederim canimm güzel düşüncen için insallah hakkımda hayırlısı ne ise o olurDoğru söylüyorsun canm elimden bişey gelse keşke şuan endişeliyim açıkçası senin için
Amin canım.Doktor pazartesi tekrar beta istedi pazartesiyi bekliyorum canım ama bugun kanama yoğunlaştı hayırlısı ne ise o olsun
Yerleşme kanaması olabilir. Adeti gününüzü bekleyip erken gebelik testi veya kan testi yaptırın.Arkadaşlar merhaba dün pembe lekelenmem geldi ama adetime daha 13 gün varken geldi
Sonra kesildi ve şuan kahve lekelere döndü doktorumla görüştüm yumurtlama kanaması olabilir korkma dedi ilişki yasak dedi
Yerleşme kanaması da olabilir dedi sizce ne olabilir
İlişkinin üstünden tam 6 gün geçtikten sonra pembe leke tam 7. Günde ise kahve leke geldi hala da ara ara devam ediyor lütfen cevap yazın kafam çok karışık
Yerleşme kanaması olabilir evet çünkü yumurtalama kanamasını ilk defa duydum ve ilk defa başıma geldi kafamı karıştıran bir nokta da şu ki eğer yumurtlama kanaması ise ilişki neden yasak progestan kullanıyorum bideYerleşme kanaması olabilir. Adeti gününüzü bekleyip erken gebelik testi veya kan testi yaptırın.
Naptın canım var mo haber?Doktor pazartesi tekrar beta istedi pazartesiyi bekliyorum canım ama bugun kanama yoğunlaştı hayırlısı ne ise o olsun
Merhaba canim beni iki gün önce hem düzensiz beta artışı hem kanama hem siddetli agri ile dış gebelik diyerek yatırdılar çünkü kese gorunmuyordu dun kurtaj oldum değerim düşmeye başladı ve iç gebelik ama sağlıksız olduğu anlaşıldı hakkımızda hayırlısı boyle imişNaptın canım var mo haber?
Hayırlısı olsun kardeşim vardır bir hayır Allah zamanı gelince en iyisini en hayırlısını nasip etsin inşaallah.Merhaba canim beni iki gün önce hem düzensiz beta artışı hem kanama hem siddetli agri ile dış gebelik diyerek yatırdılar çünkü kese gorunmuyordu dun kurtaj oldum değerim düşmeye başladı ve iç gebelik ama sağlıksız olduğu anlaşıldı hakkımızda hayırlısı boyle imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?