Yerleşme kanaması mı?? Acil bakar mısınız Lütfen🙏

Kötü düşünme canım inşallah bişey yoktur. Haber ver olur mu. Aklına kötü şeyler getirme
Canim merhaba gittim tekrar vajinal muayene yapti 2 mm boyutunda şüpheli keseye benzer bisey gordu kese ise bile sağlıksız olabilir dedi kese değilse dis gebelik üzerinde duracağız dedi pazartesi tekrar beta baktir gel dedi

Canim merhaba gittim tekrar vajinal muayene yapti 2 mm boyutunda şüpheli keseye benzer bisey gordu kese ise bile sağlıksız olabilir dedi kese değilse dis gebelik üzerinde duracağız dedi pazartesi tekrar beta baktir gel dedi

İlk değerinden itibaren beta değerlerin kaçtı canm

İnşallah sıkıntı çıkmaz lütfen üzüme kendini olmadı başka doktora da git

Elbette canim ederim kanamam olmasa bu kadar endişe etmem aslında lavaboda pütürlü parçalar da gördüm kanama ile iste insan içinde ne taşıdığını bilmeden beklemek cok zor inan
Doğru söylüyorsun canm elimden bişey gelse keşke şuan endişeliyim açıkçası senin için

Arkadaşlar merhaba dün pembe lekelenmem geldi ama adetime daha 13 gün varken geldi
Sonra kesildi ve şuan kahve lekelere döndü doktorumla görüştüm yumurtlama kanaması olabilir korkma dedi ilişki yasak dedi
Yerleşme kanaması da olabilir dedi sizce ne olabilir
İlişkinin üstünden tam 6 gün geçtikten sonra pembe leke tam 7. Günde ise kahve leke geldi hala da ara ara devam ediyor lütfen cevap yazın kafam çok karışık

Yerleşme kanaması olabilir. Adeti gününüzü bekleyip erken gebelik testi veya kan testi yaptırın.

Yerleşme kanaması olabilir. Adeti gününüzü bekleyip erken gebelik testi veya kan testi yaptırın.
Yerleşme kanaması olabilir evet çünkü yumurtalama kanamasını ilk defa duydum ve ilk defa başıma geldi kafamı karıştıran bir nokta da şu ki eğer yumurtlama kanaması ise ilişki neden yasak progestan kullanıyorum bide

Naptın canım var mo haber?
Merhaba canim beni iki gün önce hem düzensiz beta artışı hem kanama hem siddetli agri ile dış gebelik diyerek yatırdılar çünkü kese gorunmuyordu dun kurtaj oldum değerim düşmeye başladı ve iç gebelik ama sağlıksız olduğu anlaşıldı hakkımızda hayırlısı boyle imiş

Hayırlısı olsun kardeşim vardır bir hayır Allah zamanı gelince en iyisini en hayırlısını nasip etsin inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…