- 29 Aralık 2024
- 1.330
- 658
- 38
Hadi gözün aydın hayırlı olsunKızlar beta hcg 61 çıktı
Kızlar beta hcg 61 çıktı
Maalesef 1879 dan 2439 a yukselmis artış yüzde 29Nptın canım durum ne
En son ne zaman vermiştin kanıMaalesef 1879 dan 2439 a yukselmis artış yüzde 29
Doktorın ne diyo bu durumaMaalesef 1879 dan 2439 a yukselmis artış yüzde 29
En son pazartesi vermiştim canınEn son ne zaman vermiştin kanı
Yarın doktora gideceğimDoktorın ne diyo bu duruma
Teşekkür ederim canım cuma günü gideceğim hastaneye tekrarGözün aydın canım inşallah değerin yükselir. 2 günde bir değerlerine baktırmayı ihmal etme. Çok sevindim senin adına
Teşekkür ederim canımHadi gözün aydın hayırlı olsun
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugün gördüm işte keseyideğerim de 5788 çıktı
Amin cümlemize inşallahÇok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Negatif düşünme kendini strese sokma üzülme sorun yoktur allahın izniyle inşallah. Kan değerlerine fln baktırdın mı tam kan sayımı yaptılar demiYarın doktora gideceğim
Aynı şeyleri bu ay ben yaşadım canım 14 haziran da adetim bitti 19 haziran da birdaha ara kanama şeklinde adet oldum. Sonra o ara kanama tarihini yeni bir döngü başlangıcı baz aldım yumurtlama zamanlarını hesaplayıp değerlendirdik. Benimde bacak ağrılarım ve kasık ağrılarım yoğun bir şekilde oldu. Yani chatgpt ye soruyorum birçok belirtim var diye yumurtlamadan sonra adet öncesi progestero hormonu yükselir bu belirtiler olur diyor diyorum ki ama daha önce hiç yaşamadım o zaman yerleşme dönemi olabilir diyorKızlar merhaba,
Benim 20-25 Haziran regl haftamdı ve sonra 2-4 Temmuz arası kanamam oldu. Tekrardan regl oldum gibi. Halbuki arada sadece 1 hafta var. Ama kasık ve bacak ağrılarım 20-25 Haziran’daki reglim bitti biteli devam ediyor. 4 Temmuz’da da kanamanın bitiminden itibaren kasık agrısı devam. Böyle bir durum yaşayan var mı veya bilen?
Yok hayır canım sadece hcg baktılarNegatif düşünme kendini strese sokma üzülme sorun yoktur allahın izniyle inşallah. Kan değerlerine fln baktırdın mı tam kan sayımı yaptılar demi
Benim tsh de yüksek çıktı. Bebeğim beyin gelişimini engelliyormuş gittiğinde tam kan sayımı da yaptır bence. Ben dün onun için kan verdim bugün sonuç için gidicem ilaç başlıcaklar.Yok hayır canım sadece hcg baktılar
Yaa , Insallah ilaç kullanırsın hic bisey olmaz Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım benimm sağlıkla al kucağınaBenim tsh de yüksek çıktı. Bebeğim beyin gelişimini engelliyormuş gittiğinde tam kan sayımı da yaptır bence. Ben dün onun için kan verdim bugün sonuç için gidicem ilaç başlıcaklar.
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi sen ne yaptınYaa , Insallah ilaç kullanırsın hic bisey olmaz Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım benimm sağlıkla al kucağına
Benim de kanamam kırmızı renge dondu ağrım da var sanırım düşük yapacağım randevum saat ucte onu bekliyorum canımAmin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi sen ne yaptın
Kötü düşünme canım inşallah bişey yoktur. Haber ver olur mu. Aklına kötü şeyler getirmeBenim de kanamam kırmızı renge dondu ağrım da var sanırım düşük yapacağım randevum saat ucte onu bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?