Yerleşme kanaması mı?? Acil bakar mısınız Lütfen🙏

Kızlar merhaba,

Benim 20-25 Haziran regl haftamdı ve sonra 2-4 Temmuz arası kanamam oldu. Tekrardan regl oldum gibi. Halbuki arada sadece 1 hafta var. Ama kasık ve bacak ağrılarım 20-25 Haziran’daki reglim bitti biteli devam ediyor. 4 Temmuz’da da kanamanın bitiminden itibaren kasık agrısı devam. Böyle bir durum yaşayan var mı veya bilen?

Aynı şeyleri bu ay ben yaşadım canım 14 haziran da adetim bitti 19 haziran da birdaha ara kanama şeklinde adet oldum. Sonra o ara kanama tarihini yeni bir döngü başlangıcı baz aldım yumurtlama zamanlarını hesaplayıp değerlendirdik. Benimde bacak ağrılarım ve kasık ağrılarım yoğun bir şekilde oldu. Yani chatgpt ye soruyorum birçok belirtim var diye yumurtlamadan sonra adet öncesi progestero hormonu yükselir bu belirtiler olur diyor diyorum ki ama daha önce hiç yaşamadım o zaman yerleşme dönemi olabilir diyor bakalım 1 hafta sonra adet günüm geliyor o zaman anlıcaz bu belirtiler neyin nesiymiş

Benim tsh de yüksek çıktı. Bebeğim beyin gelişimini engelliyormuş gittiğinde tam kan sayımı da yaptır bence. Ben dün onun için kan verdim bugün sonuç için gidicem ilaç başlıcaklar.
Yaa , Insallah ilaç kullanırsın hic bisey olmaz Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım benimm sağlıkla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…