5788 olmuş değerim. Tiroidim yüksekti onun için yarın kan vericem ona göre ilaç tedavisi olucak. Keseyi de gördükNe yaptın canım yolunda mı hersey?
Uzakdan eğitimle doktor oldukları için bence bilinçsiz iş yapıyolarŞüpheli gebelik idrarda nasıl ankaşılıyır
Uzakdan eğitimle doktor oldukları için bence bilinçsiz iş yapıyolar
MaşaAllah. Güzel gidecek hersey. Biz de aynı5788 olmuş değerim. Tiroidim yüksekti onun için yarın kan vericem ona göre ilaç tedavisi olucak. Keseyi de gördük2 hafta sonra tekrar gel dediler o zaman belki kalp atışını duyabilirim. Sizde ne var ne yok durumlar ne şuan da?
Bekleyiş mi. İnşallah olur hep dua ediyorum sizin için olsun diye. Hamile nin duası kabul olurmuşMaşaAllah. Güzel gidecek hersey. Biz de aynı
Bugün gördüm işte keseyiSen keseyi gördün mü canım degerin kaçtı en son
Ahh ne kadar sevindim ya maşallah Sübhanallah Rabbim kalp atışını duymayı da nasip eylesinBugün gördüm işte keseyideğerim de 5788 çıktı
Etmez olur muyum o kadar çok dua ediyorum kiAhh ne kadar sevindim ya maşallah Sübhanallah Rabbim kalp atışını duymayı da nasip eylesinbende yarın tekrar kan verecegim düzenli artış olursa cuma günü tekrar kan verip muayene olmayı düşünüyorum lütfen bana da dua edin
Evet kabul olur. Dua etBekleyiş mi. İnşallah olur hep dua ediyorum sizin için olsun diye. Hamile nin duası kabul olurmuş
KesinlikleEtmez olur muyum o kadar çok dua ediyorum kibir yıldır bu anı bekliyordum şükürler olsun. anne olmak isteyenleri o kadar iyi anlıyorum ki hep dua ediyorum . Bizler artık gebeş kaplumbağalarız
Seni iki kat iyi anlıyorum canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kavuşmauı nasip etsin hepimize deKesinliklebende iki yıldır bekliyorum
Aminn canim benim yarın kan verecegim tekrar bilgilendirirm seni beni de dualarına al müminin mümine duası kabul olurmuşSeni iki kat iyi anlıyorum canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kavuşmauı nasip etsin hepimize de
İnşallah artış vardır merak ederim haberdar et kesinlikle. Ben de kan vericem tiroid için haberleşiriz canmAminn canim benim yarın kan verecegim tekrar bilgilendirirm seni beni de dualarına al müminin mümine duası kabul olurmuş
Aile sağlığı merkezi kandan bakamıyorum dedi ama idrarla bakarız dedi. Sonuçta da şüpheli pozitif yazıyor. Eğer idrara beta hcg yeni geçmeye başladıysa 5-25 arasında bir degerdeyse böyle yazıyormuş.Şüpheli gebelik idrarda nasıl ankaşılıyır
Kanda nası bakamıyorum diyor anlamadımAile sağlığı merkezi kandan bakamıyorum dedi ama idrarla bakarız dedi. Sonuçta da şüpheli pozitif yazıyor. Eğer idrara beta hcg yeni geçmeye başladıysa 5-25 arasında bir degerdeyse böyle yazıyormuş.
Valla bende anlamadım bir de vitamin değerlerim için kan verdim ama hamilelik için idrar istediKanda nası bakamıyorum diyor anlamadım
9.30 gittim bulunduğum bölge kırsal kesimde belki onunla alakalıdır
Aminn canim benim yarın kan verecegim tekrar bilgilendirirm seni beni de dualarına al müminin mümine duası kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?