Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bu yerleşme canım benimde öyle oldu dpo 9du benimde ertesi gün erken gebelik yaptım silik ama görünür şekilde çizgi çıkmıştı yerleşmeden 6 gün sonrada kan tahlili verdim değer baya yüksek çıkmıştıCok affedersiniz sizce yerlesme kanamasi mi bu sabah uyandigimda geldi. Doktorun tahmini yumurtanın catladigini dusundugu tarih araligina gore Dpo 8 de olabilir dpo11 de olabilir. Bir de yerlesme kanamasindan ne kadar sonra kanda beta hcg cikti sizde?
Aa bilmiyordum neden yasak ki :/ Doğal biyolojik bir durum sonuçtaTest yap canım belki çıkar bide fotoğrafı kaldir yasak
Peki yerlesmeden bir gun once kan vermistim negatifti . Yerlesmeden sonra adet kanamasina donmezse haftasonu kan veriyim tekrar o zaman , ümidimi kaybedecektim sevindim tesekkur ederim:)) bir de sizin akinti goruntusu de mi boyleydi o açıdan mi benim de boype oldu demiştiniz?evet bu yerleşme canım benimde öyle oldu dpo 9du benimde ertesi gün erken gebelik yaptım silik ama görünür şekilde çizgi çıkmıştı yerleşmeden 6 gün sonrada kan tahlili verdim değer baya yüksek çıkmıştı
Bir belirtiniz varmı bende aynı şekilde lekelenme yaşadım ilk defa kahverenki çok hafif bekliyorum gecikmeyi bence sizde bekleyinCok affedersiniz sizce yerlesme kanamasi mi bu sabah uyandigimda geldi. Doktorun tahmini yumurtanın catladigini dusundugu tarih araligina gore Dpo 8 de olabilir dpo11 de olabilir. Bir de yerlesme kanamasindan ne kadar sonra kanda beta hcg cikti sizde?
İlk gebeliğimde böyleydi 2. Gebeliğimde bunun kahverengisiydi 3. Gebelikte akıntılı pembeydi :))Peki yerlesmeden bir gun once kan vermistim negatifti . Yerlesmeden sonra adet kanamasina donmezse haftasonu kan veriyim tekrar o zaman , ümidimi kaybedecektim sevindim tesekkur ederim:)) bir de sizin akinti goruntusu de mi boyleydi o açıdan mi benim de boype oldu demiştiniz?
Bende pcos var 3aydir olmuyordum. Goguslerimde hassasiyet ve arada hafif karin agrisi 2gundur.Bir belirtiniz varmı bende aynı şekilde lekelenme yaşadım ilk defa kahverenki çok hafif bekliyorum gecikmeyi bence sizde bekleyin![]()
Ayy cok sevindim inşallah hayirlisiysa benimki de öyledir :)) dort gozle cumartesiyi bekliyorumİlk gebeliğimde böyleydi 2. Gebeliğimde bunun kahverengisiydi 3. Gebelikte akıntılı pembeydi :))
Bu sabah ben de test yaptim ama bisey goremedim maalesefevet bu yerleşme canım benimde öyle oldu dpo 9du benimde ertesi gün erken gebelik yaptım silik ama görünür şekilde çizgi çıkmıştı yerleşmeden 6 gün sonrada kan tahlili verdim değer baya yüksek çıkmıştı
Geç döllenme falan olabilir bekle canım yerleşme kanaması sonrası değer yükselmeye başlar adetine yakın yap senBu sabah ben de test yaptim ama bisey goremedim maalesef
Bekle benim.14 gun oldu hala cikmadi testte boyle plunca gec yansiyormus bazenBu sabah ben de test yaptim ama bisey goremedim maalesef
Kan verince haberleselim mi?Bir belirtiniz varmı bende aynı şekilde lekelenme yaşadım ilk defa kahverenki çok hafif bekliyorum gecikmeyi bence sizde bekleyin![]()
Olur tabi haberleşelimKan verince haberleselim mi?
Aynısı bende de geldi ama yumurtlamanun 5. Günü yani 5 temmuz da geldi yerleşiyor diye Çarşamba günü kan verdim dpo 9 negatif çıktı bugün de olmam gerekiyor yada yarınCok affedersiniz sizce yerlesme kanamasi mi bu sabah uyandigimda geldi. Doktorun tahmini yumurtanın catladigini dusundugu tarih araligina gore Dpo 8 de olabilir dpo11 de olabilir. Bir de yerlesme kanamasindan ne kadar sonra kanda beta hcg cikti sizde?
Regliniz geldi mi peki?Kan testim negatif çıktı benim bugün, sizinki inşallah pozitiftir