• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mı sizce?- dpo tahmini 8 de olabilir 11 de

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mira555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
22
1
86
37
Cok affedersiniz sizce yerlesme kanamasi mi bu sabah uyandigimda geldi. Doktorun tahmini yumurtanın catladigini dusundugu tarih araligina gore Dpo 8 de olabilir dpo11 de olabilir. Bir de yerlesme kanamasindan ne kadar sonra kanda beta hcg cikti sizde?

Cok affedersiniz sizce yerlesme kanamasi mi bu sabah uyandigimda geldi. Doktorun tahmini yumurtanın catladigini dusundugu tarih araligina gore Dpo 8 de olabilir dpo11 de olabilir. Bir de yerlesme kanamasindan ne kadar sonra kanda beta hcg cikti sizde?
evet bu yerleşme canım benimde öyle oldu dpo 9du benimde ertesi gün erken gebelik yaptım silik ama görünür şekilde çizgi çıkmıştı yerleşmeden 6 gün sonrada kan tahlili verdim değer baya yüksek çıkmıştı

evet bu yerleşme canım benimde öyle oldu dpo 9du benimde ertesi gün erken gebelik yaptım silik ama görünür şekilde çizgi çıkmıştı yerleşmeden 6 gün sonrada kan tahlili verdim değer baya yüksek çıkmıştı
Peki yerlesmeden bir gun once kan vermistim negatifti . Yerlesmeden sonra adet kanamasina donmezse haftasonu kan veriyim tekrar o zaman , ümidimi kaybedecektim sevindim tesekkur ederim:)) bir de sizin akinti goruntusu de mi boyleydi o açıdan mi benim de boype oldu demiştiniz?

Bir belirtiniz varmı bende aynı şekilde lekelenme yaşadım ilk defa kahverenki çok hafif bekliyorum gecikmeyi bence sizde bekleyin 🌼

Peki yerlesmeden bir gun once kan vermistim negatifti . Yerlesmeden sonra adet kanamasina donmezse haftasonu kan veriyim tekrar o zaman , ümidimi kaybedecektim sevindim tesekkur ederim:)) bir de sizin akinti goruntusu de mi boyleydi o açıdan mi benim de boype oldu demiştiniz?
İlk gebeliğimde böyleydi 2. Gebeliğimde bunun kahverengisiydi 3. Gebelikte akıntılı pembeydi :))

Bu sabah ben de test yaptim ama bisey goremedim maalesef

Selamm bende de bu tarz bir lekelenme oldu sabah, akıntıyla karışık iki kez geldi. Devamı yok şu an dpo sonrası 9-10 dayım ben de regle 5-6 gün var..

Aynısı bende de geldi ama yumurtlamanun 5. Günü yani 5 temmuz da geldi yerleşiyor diye Çarşamba günü kan verdim dpo 9 negatif çıktı bugün de olmam gerekiyor yada yarın

Benim adete döndü tam kanama dünden beri , bugün pihtili olarak devam ediyor o yüzden kan testi yaptirmadim

Back
X