inanır mısın dün akşam konuştuk bunu ve ona sitem ettim: bilmiyosun beni teşvik etmiyosun , önceden namaz kılardın şimdi kılmıyosun bile demiyosun dedim.
ben bilmiyorum,bu yaşa geldim öğrenemedim dedi. baya tartıştık anlayacağın.
ohaaa bu da güzel benzetme oldu
ziyalar birikicek şimdiyavrummm
all bi ziya mıknatısı sorusu daha
hadi yaaa :/:/
bu konu yüzünden mi tartıştınız başka şeyden tartışırken bu konumu aaçıldı orası önemlii
birde namaz kılmayı bilmiyor mu ?
benımkı bılmıyor ben çok teşvik ediyorum ama
anamm kız valla p.tesi salı tv izliyorum mutlaka o ses türkiyeyyi gökhan için izliyozbu kız harbiden tv izlese ben inanmam söyliyim aklıma hemengelir
istemiyolar canım nişanlandığım zaman annem böyle bi şey için huzurun bozulsun istemeyiz kocanla ama bari buraya o şekilde gelme kılığına kıyafetine dikkat et ama başını kapatmadan gel demişti:26: valla benim cahilliğim mi bilmiyorum ama her konuda benden çok biliyo ve bi soru sorduğumda mutlaka bi cevabı vardır bu da benim çok hoşuma gidiyohehehe delisin sen yaa
tepki verecek inanlarmı ailen. bence saygı duyarlar öyle senin hayatına çok müdahale edeceklere benzemiyorlar ama sen çok ddaha iyi bilirsin tabiisi. nekadar güzel eşinin bu konularda sana bilgi aktarıyor olması. bende hep eşim benden daha bilgili olsun dini konularda isterdim
kızzzzzzzzzz sus özelden konuşulacak şeyler bunlar kocam kırıcak bacaklarımı heeelunna gel kuzum bilinçleniyoruuuuuuuuuuuuuzzzzzz
ben de zaten bundan korkuyorum açkçası çünkü evlendikten sora koca, karısından mesul oluyo benim kılmadığım namazın günahı ona da yazılıyo ben kuranlı düğüne gitmiştim ya hoca evlilik hakkında konuşurken bunları hep anlattı:26:inanır mısın dün akşam konuştuk bunu ve ona sitem ettim: bilmiyosun beni teşvik etmiyosun , önceden namaz kılardın şimdi kılmıyosun bile demiyosun dedim.
ben bilmiyorum,bu yaşa geldim öğrenemedim dedi. baya tartıştık anlayacağın.
başka şey konuşuyoduk sonra bu konu açıldı.
namaz kılmayı biliyor , cumaya falan giderdi hep.
ama ne bileyim, bana bişiler katsın isterdim açıkçası.
vaaah başıma geleeeeeennnanamm kız valla p.tesi salı tv izliyorum mutlaka o ses türkiyeyyi gökhan için izliyozşimdi ona da mı inanmayacanızz
istemiyolar canım nişanlandığım zaman annem böyle bi şey için huzurun bozulsun istemeyiz kocanla ama bari buraya o şekilde gelme kılığına kıyafetine dikkat et ama başını kapatmadan gel demişti:26: valla benim cahilliğim mi bilmiyorum ama her konuda benden çok biliyo ve bi soru sorduğumda mutlaka bi cevabı vardır bu da benim çok hoşuma gidiyo
kızzzzzzzzzz sus özelden konuşulacak şeyler bunlar kocam kırıcak bacaklarımı heee
ben de zaten bundan korkuyorum açkçası çünkü evlendikten sora koca, karısından mesul oluyo benim kılmadığım namazın günahı ona da yazılıyo ben kuranlı düğüne gitmiştim ya hoca evlilik hakkında konuşurken bunları hep anlattı:26:
aaaahhh ahhh onu bende çooooooooooooookkkkkkkk isterdimmmm
bak bak bak kaçışlara bak
hiçte bilem. Ziya sayısı 0
anamm kız valla p.tesi salı tv izliyorum mutlaka o ses türkiyeyyi gökhan için izliyozşimdi ona da mı inanmayacanızz
istemiyolar canım nişanlandığım zaman annem böyle bi şey için huzurun bozulsun istemeyiz kocanla ama bari buraya o şekilde gelme kılığına kıyafetine dikkat et ama başını kapatmadan gel demişti:26: valla benim cahilliğim mi bilmiyorum ama her konuda benden çok biliyo ve bi soru sorduğumda mutlaka bi cevabı vardır bu da benim çok hoşuma gidiyo
kızzzzzzzzzz sus özelden konuşulacak şeyler bunlar kocam kırıcak bacaklarımı heee
ben de zaten bundan korkuyorum açkçası çünkü evlendikten sora koca, karısından mesul oluyo benim kılmadığım namazın günahı ona da yazılıyo ben kuranlı düğüne gitmiştim ya hoca evlilik hakkında konuşurken bunları hep anlattı:26:
evet ne diyoduk k.fasulyenin faydalarık.fasulye çok gazlı olmasından mütevellit pek de faydalı değildir aslında
evet ne diyoduk k.fasulyenin faydalarık.fasulye çok gazlı olmasından mütevellit pek de faydalı değildir aslında
vaaah başıma geleeeeeennn
evlenmeden önce ailen evlendikten sonra kocan ama kadın erkekten mesul değilmiş bu konuda canım
ben dün cok ağlaştımmm bugün ağlamayacağım burda
hişşşt susun bakayım
aaaaaaaaa
bu konu yuzundenmı ağladın
kıyamamkı sana bennnn
Size bişey diyim mi erkeğin o kadar çok şey bilmesi o kadarda iyi değil. Benimki hep kendine yontuyo. Hep kadınların erkeğin sözüne karşı çıkmaması, sesini yükseltmemesi vs. ile ilgili ayetler söylüyo ben cvp veremiyorumböyle kalıyorum işte.
Bende çok bilsem cvp vericem sus dicem öyle ayet varsa böyle de var
Tabi bende her sorumun cvbını alıyorum çopu zmn hayranlıkla dinliyorum ama kötü yanı da var işte. Bazen onun sözünü dinlemem için beni kandırdığını düşünüyorum
hayııııııııır
video izledik ya dün piskoyla
kandırmıyor kuzum doğru
ama sen bilinçli olsan senin kozun çok daha fazla olur aslında
kadın erkeğin gelincik çiçeğidir demiş Peygamber efendimiz stres topudur dememiş dersin sende ona
öyle tabi cnım ama allah bana o gücü verir inşallah ailemin karşısında dik durabilirim bi de noluyo biliyo musun şimdi kocam beni zorluyo diye düşünenler olacak ha tabiki o da istiyo ama zorlama yok o bana anlatıyo bana mantıklı geliyo hepsi bu neyse ne diyim allah yardımcım olsun.ben anlamıyorum istemeyenleri yayani kendin kapanmazsın ona kimse birşey diyemez ama başkalarının kapanmasına karşı çıkmak bana çok yanlış geliyor bu kişi babam bile olsa ki benım baabamda istemiyordu . karşı çıktıkları şeyin ALLAH ın emri farz olduğunun farkındalarmı acaba
müslüman olmayanlara sözüm yok onlar önce müslüman olsun :):) ama müslüman olupta ALLAHIN emrine karşı olanları hiçbirzaman anlamadım anlamayacağımda
evet onu bende duymuştum
kadın kocasının günahlarından sorumlu değilmiş ama erkek karısının günahlarından sorumluymuş.. :26:
onu söylerim ki tabikisi jartiyer ve büstiyer takımıEvet konumnuza dönelim.
Gelinliğin içine ne giymiştin diyorduk biz
krevizde çok faydalıymış öyle diyollaaa
kereviz diyorduk birde bi ara
birde tv izleme
ahahahahSize bişey diyim mi erkeğin o kadar çok şey bilmesi o kadarda iyi değil. Benimki hep kendine yontuyo. Hep kadınların erkeğin sözüne karşı çıkmaması, sesini yükseltmemesi vs. ile ilgili ayetler söylüyo ben cvp veremiyorumböyle kalıyorum işte.
Bende çok bilsem cvp vericem sus dicem öyle ayet varsa böyle de var
Tabi bende her sorumun cvbını alıyorum çopu zmn hayranlıkla dinliyorum ama kötü yanı da var işte. Bazen onun sözünü dinlemem için beni kandırdığını düşünüyorum
aslında birbiriimizi teşvik edip başlayıp bırakmayalım yaa:26::26:ben onun adına üzüldüm zateeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?