Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hadi yaaa :/:/

bu konu yüzünden mi tartıştınız başka şeyden tartışırken bu konumu aaçıldı orası önemlii

birde namaz kılmayı bilmiyor mu ?

benımkı bılmıyor ben çok teşvik ediyorum ama

başka şey konuşuyoduk sonra bu konu açıldı.

namaz kılmayı biliyor , cumaya falan giderdi hep.

ama ne bileyim, bana bişiler katsın isterdim açıkçası.

bu kız harbiden tv izlese ben inanmam söyliyim aklıma hemen gelir
anamm kız valla p.tesi salı tv izliyorum mutlaka o ses türkiyeyyi gökhan için izliyoz şimdi ona da mı inanmayacanızz

istemiyolar canım nişanlandığım zaman annem böyle bi şey için huzurun bozulsun istemeyiz kocanla ama bari buraya o şekilde gelme kılığına kıyafetine dikkat et ama başını kapatmadan gel demişti:26: valla benim cahilliğim mi bilmiyorum ama her konuda benden çok biliyo ve bi soru sorduğumda mutlaka bi cevabı vardır bu da benim çok hoşuma gidiyo
lunna gel kuzum bilinçleniyoruuuuuuuuuuuuuzzzzzz
kızzzzzzzzzz sus özelden konuşulacak şeyler bunlar kocam kırıcak bacaklarımı heee
ben de zaten bundan korkuyorum açkçası çünkü evlendikten sora koca, karısından mesul oluyo benim kılmadığım namazın günahı ona da yazılıyo ben kuranlı düğüne gitmiştim ya hoca evlilik hakkında konuşurken bunları hep anlattı:26:

vaaah başıma geleeeeeennn
aaaahhh ahhh onu bende çooooooooooooookkkkkkkk isterdimmmm

ben anlamıyorum istemeyenleri ya yani kendin kapanmazsın ona kimse birşey diyemez ama başkalarının kapanmasına karşı çıkmak bana çok yanlış geliyor bu kişi babam bile olsa ki benım baabamda istemiyordu. karşı çıktıkları şeyin ALLAH ın emri farz olduğunun farkındalarmı acaba
müslüman olmayanlara sözüm yok onlar önce müslüman olsun :):) ama müslüman olupta ALLAHIN emrine karşı olanları hiçbirzaman anlamadım anlamayacağımda

evet onu bende duymuştum
kadın kocasının günahlarından sorumlu değilmiş ama erkek karısının günahlarından sorumluymuş.. :26:

ben dün cok ağlaştımmm bugün ağlamayacağım burda

hişşşt susun bakayım

Size bişey diyim mi erkeğin o kadar çok şey bilmesi o kadarda iyi değil. Benimki hep kendine yontuyo. Hep kadınların erkeğin sözüne karşı çıkmaması, sesini yükseltmemesi vs. ile ilgili ayetler söylüyo ben cvp veremiyorum böyle kalıyorum işte.

Bende çok bilsem cvp vericem sus dicem öyle ayet varsa böyle de var

Tabi bende her sorumun cvbını alıyorum çopu zmn hayranlıkla dinliyorum ama kötü yanı da var işte. Bazen onun sözünü dinlemem için beni kandırdığını düşünüyorum

kandırmıyor kuzum doğru

ama sen bilinçli olsan senin kozun çok daha fazla olur aslında

kadın erkeğin gelincik çiçeğidir demiş Peygamber efendimiz stres topudur dememiş dersin sende ona

kandırmıyor kuzum doğru

ama sen bilinçli olsan senin kozun çok daha fazla olur aslında

kadın erkeğin gelincik çiçeğidir demiş Peygamber efendimiz stres topudur dememiş dersin sende ona

işte bu cvp süper Sağ ol bitanem kullanıcam bunu

öyle tabi cnım ama allah bana o gücü verir inşallah ailemin karşısında dik durabilirim bi de noluyo biliyo musun şimdi kocam beni zorluyo diye düşünenler olacak ha tabiki o da istiyo ama zorlama yok o bana anlatıyo bana mantıklı geliyo hepsi bu neyse ne diyim allah yardımcım olsun.

Evet konumnuza dönelim.

Gelinliğin içine ne giymiştin diyorduk biz
onu söylerim ki tabikisi jartiyer ve büstiyer takımı bence mutlaka giyilmeli

kereviz diyorduk birde bi ara

birde tv izleme
krevizde çok faydalıymış öyle diyollaaa
ahahahah bana da aynını yapıyo bende böyle kalıyorum :44::44: bi şey diyemiyorum

ben onun adına üzüldüm zateeen
aslında birbiriimizi teşvik edip başlayıp bırakmayalım yaa:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…