kulaklarını tıka şimcik hele bi evlen yakanı bırakmayız canım bilesin
off başlıcam ve bırakmıcm inşallah kendi koyvermişliğim yüzünden kocama kötülük ediyorum en sevdiğim varlığım oysa ki
giy tabi kuzum kız insan bi değişik hissediyo kendini onlarla daha bi özgüveni yerine geliyo sanki ya da bana öyle geliyo hem daha çok adapte oluyosun tv ye
biliyorum.
dün akşamki film nasıldı dersiniz
off başlıcam ve bırakmıcm inşallah kendi koyvermişliğim yüzünden kocama kötülük ediyorum en sevdiğim varlığım oysa ki
giy tabi kuzum kız insan bi değişik hissediyo kendini onlarla daha bi özgüveni yerine geliyo sanki ya da bana öyle geliyo hem daha çok adapte oluyosun tv ye
kim demiş dün akşam olduğunu
hı hımm çok doğru bi yaklaşım tv ve o mükemmel ikiliaynen kuzum başla ve bırakma İNŞALLAHhemde evdesin ne güzel kıralsın :)
ehehehehe
evet tv ye iyi motive eder giyeceğimmm
tospaaaaaaa
kocan kılıyor mu namaz
siz bna diyceksiniz işteeeeeeee
allah kabul etsin canımm
tmm gel sıkma şimdi canını ben senin soruna cevap veriyim kafan dağılsın
şimdi şöyle oluyor ki tv nin başına geçiyoruz ya film başlarken hadi bi film izleyelim demiyoruz plansız oluyo genelde eğer ben eşim işten gelmeden film izleriz diye düşünüp hazırlık yapmamışsam, neyse. film ilk başlarken gülüşmeler oluyo ama biz daha çok filmin sonunda gülebiliyoruz. öyle filmin en can alıcı yerinde gülecek değiliz heralde
allah kabul etsin canımm
tmm gel sıkma şimdi canını ben senin soruna cevap veriyim kafan dağılsın
şimdi şöyle oluyor ki tv nin başına geçiyoruz ya film başlarken hadi bi film izleyelim demiyoruz plansız oluyo genelde eğer ben eşim işten gelmeden film izleriz diye düşünüp hazırlık yapmamışsam, neyse. film ilk başlarken gülüşmeler oluyo ama biz daha çok filmin sonunda gülebiliyoruz. öyle filmin en can alıcı yerinde gülecek değiliz heralde
kim bilir belki yarın belki yarından da yakın
yaaa ama benim soruna cevap vermeme gerek bile kalmamış sen toparlamışsın bille
Açılın açılın bilgiye en çok benim ihtiyacım var ben nişanlıyım acele tarafından öğrenmem lazım. Boncuk yolu kapama Tospik bana öğretsin sonra ben sana öğretirim
kız siz çok fenasınız hee valla kocam okursa beni beng benggggAMİN CNM SAĞOL
cevabın için seni tebrik ediyorumm kiiiii
benim tahmininm sen neredeyse her gün hazırlık yapıyorsun
artık hazırlıkta nasıl oluyorsa
o konulardan dolayı mavişim.
Kapattık ama.
Tv ye devam ediyoruz biz
kız siz çok fenasınız hee valla kocam okursa beni beng bengggg:104::104:
kız ne hazırlığı bugün pek tembelimm daha yatağımızı yeni topladım o da ihtiyaç molası vermeye kalkmıştım baktım yatağı unutmuşum topladım aslında toplamasam da olurdu akşama ne kaldı ki
biliyorum.
Dün akşamki film nasıldı dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?