Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ben genelde adetten sonra koyveriyorum

amin canım benimmmmmm
kim ne derse desin herkes eninde sonunda anlayacak zaten senin içinden gelen birşeyi yaptığını.. ALLAH yardımcın olsun canımmmm

bende giyeceğimkii öyleeeee
kerevizide çokkkkkkkk severim ben

ya işte oku öğren asıl sen onu bööyle bırak kuzum

bencede başlayın zaten devamı elbet geliyor

ben genelde adetten sonra koyveriyorum
off başlıcam ve bırakmıcm inşallah kendi koyvermişliğim yüzünden kocama kötülük ediyorum en sevdiğim varlığım oysa ki
giy tabi kuzum kız insan bi değişik hissediyo kendini onlarla daha bi özgüveni yerine geliyo sanki ya da bana öyle geliyo hem daha çok adapte oluyosun tv ye

İnşallah canım. tamam ama ağlaşmadan yazışalım nolur.fena oldum

bana 15 dk namaz arası kızlar
allah kabul etsin canımm
hooooooof
içime koca bi öküz oturdu.

tmm gel sıkma şimdi canını ben senin soruna cevap veriyim kafan dağılsın
şimdi şöyle oluyor ki tv nin başına geçiyoruz ya film başlarken hadi bi film izleyelim demiyoruz plansız oluyo genelde eğer ben eşim işten gelmeden film izleriz diye düşünüp hazırlık yapmamışsam, neyse. film ilk başlarken gülüşmeler oluyo ama biz daha çok filmin sonunda gülebiliyoruz. öyle filmin en can alıcı yerinde gülecek değiliz heralde

cevabından ötürü seni kutluyorum.

tv izlemek için ne gibi hazırlıklar yapmalıyız hocam?

cevabından ötürü seni kutluyorum.

tv izlemek için ne gibi hazırlıklar yapmalıyız hocam?
o da sizin maharetiz küçük hanım kız ekstra bi şey yapmana gerek bile kalmıcak bence on yılın acısına artık ne yaparsınız tahmin etmek zor değil

ay napıyım içim şiştiiii dedim gözüm gönlüm açılsın

(erkek değilim beeeeennnn)
erkek olsan düşünemiyorum gözüm gönlüm açıldı diyo yaa deli kız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…