işte bu cvp süperSağ ol bitanem kullanıcam bunu
öyle tabi cnım ama allah bana o gücü verir inşallah ailemin karşısında dik durabilirim bi de noluyo biliyo musun şimdi kocam beni zorluyo diye düşünenler olacak ha tabiki o da istiyo ama zorlama yok o bana anlatıyo bana mantıklı ge
ahahahahbana da aynını yapıyo bende böyle kalıyorum :44::44: bi şey diyemiyorum
aslında birbiriimizi teşvik edip başlayıp bırakmayalım yaa:26::26:
kandırmıyor kuzum doğru
ama sen bilinçli olsan senin kozun çok daha fazla olur aslında
kadın erkeğin gelincik çiçeğidir demiş Peygamber efendimiz stres topudur dememiş dersin sende ona
öyle tabi cnım ama allah bana o gücü verir inşallah ailemin karşısında dik durabilirim bi de noluyo biliyo musun şimdi kocam beni zorluyo diye düşünenler olacak ha tabiki o da istiyo ama zorlama yok o bana anlatıyo bana mantıklı geliyo hepsi bu neyse ne diyim allah yardımcım olsun.
onu söylerim ki tabikisi jartiyer ve büstiyer takımıbence mutlaka giyilmeli
krevizde çok faydalıymış öyle diyollaaa
ahahahahbana da aynını yapıyo bende böyle kalıyorum :44::44: bi şey diyemiyorum
aslında birbiriimizi teşvik edip başlayıp bırakmayalım yaa:26::26:
yazdım bunu hafızaya eyvallah morlu incimmmm
off başlıcam ve bırakmıcm inşallah kendi koyvermişliğim yüzünden kocama kötülük ediyorum en sevdiğim varlığım oysa kiben genelde adetten sonra koyveriyorum
giy tabi kuzum kız insan bi değişik hissediyo kendini onlarla daha bi özgüveni yerine geliyo sanki ya da bana öyle geliyo hem daha çok adapte oluyosun tv yeamin canım benimmmmmm
kim ne derse desin herkes eninde sonunda anlayacak zaten senin içinden gelen birşeyi yaptığını.. ALLAH yardımcın olsun canımmmm
bende giyeceğimkii öyleeeee
kerevizide çokkkkkkkk severim ben
ya işte oku öğren asıl sen onubööyle bırak kuzum
bencede başlayın zaten devamı elbet geliyor
off başlıcam ve bırakmıcm inşallah kendi koyvermişliğim yüzünden kocama kötülük ediyorum en sevdiğim varlığım oysa ki
giy tabi kuzum kız insan bi değişik hissediyo kendini onlarla daha bi özgüveni yerine geliyo sanki ya da bana öyle geliyo hem daha çok adapte oluyosun tv ye
allah kabul etsin canımmbana 15 dk namaz arası kızlar
hooooooof
içime koca bi öküz oturdu.
jarti modeli bakmaya başladım
allah kabul etsin canımm
tmm gel sıkma şimdi canını ben senin soruna cevap veriyim kafan dağılsın
şimdi şöyle oluyor ki tv nin başına geçiyoruz ya film başlarken hadi bi film izleyelim demiyoruz plansız oluyo genelde eğer ben eşim işten gelmeden film izleriz diye düşünüp hazırlık yapmamışsam, neyse. film ilk başlarken gülüşmeler oluyo ama biz daha çok filmin sonunda gülebiliyoruz. öyle filmin en can alıcı yerinde gülecek değiliz heralde
yaaa ama benim soruna cevap vermeme gerek bile kalmamış sen toparlamışsın bille
o da sizin maharetiz küçük hanım
cevabından ötürü seni kutluyorum.
tv izlemek için ne gibi hazırlıklar yapmalıyız hocam?
erkek olsan düşünemiyorum gözüm gönlüm açıldı diyo yaa deli kızay napıyım içim şiştiiiidedim gözüm gönlüm açılsın
(erkek değilim beeeeennnn)
hooooooof
içime koca bi öküz oturdu.
o da sizin maharetiz küçük hanımkız ekstra bi şey yapmana gerek bile kalmıcak bence on yılın acısına artık ne yaparsınız tahmin etmek zor değil
erkek olsan düşünemiyorum gözüm gönlüm açıldı diyo yaa deli kız
niye kiiiiiiiiiiiiiiğğ:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?