Yeşil Işık mı Yakmış Oluyor Şimdi

O korkusuna haklı. Gereksiz dedikoducu bi yer hakikaten. Ben eğer bir şeyler hissetmiyorsa zorlayan itekleyen taraf olmaktan çekiniyorum

O korkusuna haklı. Gereksiz dedikoducu bi yer hakikaten. Ben eğer bir şeyler hissetmiyorsa zorlayan itekleyen taraf olmaktan çekiniyorum
Ne dedikodusu olabilir ki? İş yerinde tanışıp evlenen birçok kişi var. İkiniz de bekarsınız. Sevmek, sevilmek çok güzel duygular, korkarak yaşanmaz. Ben aşık olsam tutarım sevdiğimin elinden kimseyi takmam, el alem konuşup dursun.

Çok haklısınız. Saçma sapan bi durum olmadığı sürece kime ne. Ama işsiz olup kendine konuşacak konu arayan tipler çok. Ne diyebilirler ya. İlk benim bunu anlamam lazım

Erkekler biraz kendileri birinin peşinden gitmeyi seviyor. Hazır radarina girmişken büyüyü bozacak bir adım atmayın bence. Bırakın o gelsin, o belli etsin, ilk o söylesin.Oyle olunca daha kıymetli oluyor.

Erkekler biraz kendileri birinin peşinden gitmeyi seviyor. Hazır radarina girmişken büyüyü bozacak bir adım atmayın bence. Bırakın o gelsin, o belli etsin, ilk o söylesin.Oyle olunca daha kıymetli oluyor.

Hayatta açılacağı yok, netleşsin istiyorum, olmazsa olmaz

Hayatta açılacağı yok, netleşsin istiyorum, olmazsa olmaz
Çok uzun beklemeyin tabii ama bu konuşmalar yakın zamanda olduysa biraz bekleyebilirsiniz. Ama baktınız hala birşey olmuyor, dediğiniz gibi olmazsa olmaz, dünyanın sonu değil. Fazla naz aşık usandırır

Dedikodudan çekinmesi biraz bahane gibi geldi bana. Çok yoğun hisleri olsa kendini bu kadar dizginleyemez diye düşünüyorum. Böyle tatlı tatlı bakışmak flörtleşmek kaçak oynamak hoşuna gidiyor işin ciddiye binmesini istemiyor bence

Açık aöık flört de denmez aslında. Ya bunu anlamak istiyorum aslında, ben o bakarken yakalayınca direkt gözünü kaçırıyor, benle ilgili bi konu olunca bana dikkatli dinliyor vsvsvs bu tarz bissürü şey oluyo gün içinde. Ama eğer dediğiniz gibiyse net olmaktan yanayım böyle dengem şaşacağına reddedilip üzülürüm daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…