Yeşil Işık mı Yakmış Oluyor Şimdi

Söylediğiniz çoğu şeyde haklısınız ama az biraz güveni sağlayıp, şiddete meyilli olmadığını anladıktan sonra kendimi kalıba sokmak engellemek yerine akışına bırakmaktan yanayım :))

Söylediğiniz çoğu şeyde haklısınız ama az biraz güveni sağlayıp, şiddete meyilli olmadığını anladıktan sonra kendimi kalıba sokmak engellemek yerine akışına bırakmaktan yanayım :))
Aynı iş yerindesiniz

Cinsellik olunca tedirgin olmanızdan korkuyorum

Bide bazı erkekler yakın olduktan sonra soğuyor

Aynı iş yerindesiniz

Cinsellik olunca tedirgin olmanızdan korkuyorum

Bide bazı erkekler yakın olduktan sonra soğuyor

Aynı işyerinde olmak bana da kötü geliyor ama zaten tanımadan iyice anlamadan olay cinsrllik boyutuna gelmez :))

Aynı işyerinde olmak bana da kötü geliyor ama zaten tanımadan iyice anlamadan olay cinsrllik boyutuna gelmez :))
Erkekler 5 dk arabaya binice bile sarılırken öpüşmeye geçip elleme faslına geçiyor

Ustaca taktikleri var kadınları kullanma adına

Sizi ovmus ama arkadasin konusiyim mi diyince olmaz demis bence siz umitlenmeyin. Bu arada bir sene birinden hoslanmak icin baya uzun bir süre.

Sizi ovmus ama arkadasin konusiyim mi diyince olmaz demis bence siz umitlenmeyin. Bu arada bir sene birinden hoslanmak icin baya uzun bir süre.

Yok dediği şey araya başkasını sokmak. Öyle bi şey olsa ben konuşurum gibi bi şey demiş. Ama yine de fazla umutlanıp, abartmamak lazım :)

Çocuğun ben düşünürsem kendim konuşurum demesi hoşuma gitti.Arkadaşın da meraklı gibi hemen konuşayım mı demiş.Çok seviyor herhalde böyle işleri.

GÜNCELLEME

hiçbir şey olmadı kızlar. Hiç hem de. Eskisi gibi gelip yanımıza sohbet ediyoruz, gülüşüyoruz bakarken yakalıyorum ama olmuyor. Arkadaşım istersem jehan'la konuşayım demiş o "konuşsan nolacak ya hayır derse aynı iş yerindeyiz dedikodu olur riskli" demiş.

Hiç kahve içecek bir mekan ortam yok işyerinde kahve için davet etsem, üstelik erkekler genelde birlikte takılıyor. Of ben adım atmak istiyorum, ama nasıl atacağımı bilmiyorum. Olumlu ya da olumsuz bi sonuca varsın istiyorum çok belirsiz böyle.

Yani şimdi ben burdan beyefendinin de size karşı boş olmadığını ama olumsuz yanıt almaktan korktuğu için adım atmaktan çekindiğini anladım doğru mu
Bilemedim gerçekten kafasına koyan biri illa bir adım atar gibime geliyor az cesaretli olsun.
Siz belirsizlik kalksın diye adım atmak isterseniz de öğle aralarında falan tek yakalamaya çalışın, baş başa bir muhabbet edin. Belirsizlik benim de canımı sıkar haklısınız.

Bir hikaye de mutlu sonla bitse şaşırıcam

Cık arkadaş o sırada onun da sana gönlü var git sor hayır demez dicekti

Aynı arkadaş konuyu yine çıtlatsın derim ama bu sefer senin de meraklı olduğunu söylesin aklıma böyle bir plan geldi nasıl

Aslında gördükçe konuşuyorum o da gördükçe gayet sıcak samimi şekilde konuşuyor. İşyerşnse bilen bi arkadaşım sen genelde herkese bu şekilde yaklaştığın için anlamıyordur dedi :/

Cık arkadaş o sırada onun da sana gönlü var git sor hayır demez dicekti

Aynı arkadaş konuyu yine çıtlatsın derim ama bu sefer senin de meraklı olduğunu söylesin aklıma böyle bir plan geldi nasıl

Benim de aklıma geldi mesela şey desin jeehan hayatında birisi olup olmadığını sordu gibi

Kadınların teklif etmesine sıcak bakan biriyim ama bu eleman iş yerinde dedikodu olur diye korkuyor sürekli. Belki de bu yüzden ilişkiye başlamak istemiyor. Bence kendisi size adım atmadan siz de atmayın hatta biraz uzak durun da kaybetme korkusu yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…