Yeşil kahveyle bera ber zayifliyalim 80 kilodan 60 inelim

Gunaydin gununuz o kadar guzel kecsin ki tum dileklerim sizinle olsun.
Ben gune super uyandim ilik sirkeli suyumu icdim ardindan 20 dak kecdi yesil kahvemi icdim30 daka daha kecdi sofgan kurumu icdim.
Simdi birazdam kahvalti yapcam .kizlar dun aksam yatmadan once acik havada 2 tur yapdik yarsin kosduk yarsinda yuruduk hava da mis kimi idi cigerlerimiz acildi sanki sonra geldik eve yogurt kurumu yedim icine ekstradan sumakda koydum

Bu aralar farkli seyler deniyorum vicudum sassin deye durakliyan kilom yerinden oynasin deye netden arasdirdim yeni bir sey kesv etdim 15 gun hergun saat4
5 gibi duzenli olarak 1 tatli kasik sumak 1tatli k pul biber yogur yeyecem netcesin sizlerle paylasirim takibde ka

Gunaydin.
Ben gune ilik sirkeli suyla uyandim
Sonra sogan kurumu icdim.
Yatdim simdi uyandim yesil kahvemi iciyorum.
Yahu artik cekili bir bennmiyim neden kimsecikler benim topige ugramiyor aa kizlar naz yapmayin gelin beraber zayifloyalim bak sonra demedi demeyin haaaaaa yaza incecik olcam ben siz sisman kalicaksiniz

Bugun 8 km yurudum 8 defa 4 kata indim kalkdim apartman merdiveninde 2 L su tamamladim.
Sumakli yogurtumu yedim pul biberde katdim bitgi cayimida icdim.
Ciha tohmumuda sabah ve oglenen sonra tuketiyorum.
Bugunluk bu kadar

Gunlugum merhaba yenedemi hic kimse ugrammas olsun canim biz bize yeteeriz.
Bu sabah uyandim ilik limon sirkeli suyumu icdim ardindan 20 daka kecdi sogan kurumu icdim yesil kahvemi hazirladim amma icmedim biraz kecsin icerim.
Bahardan dolayi yatak gordumu saatlerce yatasim geliyor.

Sabah kahvaltim.
2 yumurta
Pul biber serpdim
1 domates
1d kepek ekmek
Demli cay.
Meyve marmelati.
Ciya tohumu yulafla yogurtla.
Marul.
Maydonuz
Yesil siyah zeytin.

Oglende..
Çorba.
Qirecka sumak serpdim
Kuru sogan.
Oglenen sonra

Turk kahvesi..
Lokum

6 da sumak pul biber yogurt kurunu yedim.
Bugunki sporum 30 dakka yurus
40 dakka pilates karin kol bacak calisdim agirlik calisdim.
Simdi forum cayi icecem demledim hazirdi onumde duruyo aslinda boyle caylara karsiyim amma kilom gitsin deye her yola bas vuruyorum.

Merhaba gununuz aydin konlunuz xoş olsun.
Gune sirkeli ilik suyla acdim
20 daka sonra sogan kuru.
1 saat sonra yesil kahve.
Yarimsaat sonra.kahvaltim.
2 yumurta uzeri pul biber sumak.
4 yeşil 4 siyah zeytin.
1 t kaşik keciboynuzu pekmezi.
Ciha yogurt keten tohmu karisimim
Marul ve dereotu kişniş maydonuz.
Siyah cay.
1 d kepek ekmek.

Kizlar kepek ekmeyin yarsini anca yedim.
.
Bugun neler yapsam geler yazarim size.

Ara ogun rezene pepetya cayi demledim
Birazcik sinirliyim sinirlerim yatşsin deye hala regil olmadim onun etgisinden birazcik morel

Kizlar merhba hava yagmurludur hic keyfim yokdu amma sukur regil oldum insllah regil qurtarsin geen sali cekilcem tartida surpiriz bekliyorum bol eski gormeyi nasib etsin rabbim.
Diyet ve sporum yolundadi amma arada kacamak yapiyorum da insallah gedecek bu kilocuklar bir agzimi temmeli kapata bilsim daha cok gidecekde ehhh neyse artik dikkat edcem

Gunaydin kacamaksiz bir gun olsun insallah gune ilik sirkeli suyla basladim daha sonra sogan kurumu icdim.
Dun memumu yazamadim firsatin bulamadim.dunki menum.
Sabah kahvaltida
Bir kac tane pohca 2 dilim borek.
Cay.
Oglende lahana corbasi icdim.
Ara ogun olarakda ilkindi vaxtlarinda yogurta ciha katdim yedim birazda ketentohmu da koydum icine.
Akşam lahana corbasi icdim boyuk bir tabakda yeşil salata .
Yesil salatamin terkimi
KIVIRCIK
Ispanak kişniş maydonuz havuc sogan cig kabak limon azacik tuz azacikda sumak yarim limon suyu .
Hic yağ koymadim.
2L suyum tamamlandi gun icindede bitgi cayimdan icdim ve kahve bu kadar

Merhaba gunlugum dun ugrayamadim amma cok guzel bol sporlu gun kecirdim.
Dun sabah ilik su icdim sogan cayimi icdim daha sonra ciha keten tohmu tarcin zencefil zerdecal katdimyogurtla onu yedim 55 daka yurudum tam 6 km oldu kahvaltimi yapdim kahvaltim.
1yumurta
1 d kepek ekmek.
Cay
Yesil siyah zeytin.
Oglen balik.
Oglrden sonra 10 kez apartmanda 4 katdan 1 kata indim kalktim.
Daha sonra cikdim kosu bandina devamin orda yapdim kosumu tam 8 km yurudum.
Aksama amma ev yapimi 1 dilim pizza.
3L su bitdi ve bigi caylarim

Bugun sabah ilik su
Sonra 3 birinde kahve.
bir catal tatli yedim daha sonra kahvalti yapdim 2 yumurta zeytin kepek ekmek cay meyve marmalati dusuk kalorili.
Acik havada 2 km yurus.
Oglen corba 1 d kepek ekmek 1 d pizza
Simdi turk kqhvesi yaninda bir parca bittder cikolata 1 lokum bol su

Kizlar gun aydin butun sabahlariniz ugur olsun evlerinize gunes nur sacsin ruzu bereketiniz artsin.
Gune limon sirke ilik suyla basladim.
Yesil kahvemi icdim.
Dun 7 km acik havada yurus yapdim cigerlerim acildi sanki.
Yende merdiven sporumu yapdim indim kalkdim 10 defa.
Amma bu aralar kacamak yapiyorum.
Insallah sali gunu tartilcam tartidan artik surpiriz bekliyorum .insallah
Ben ken kendime inaniyorum yenede kilolarim gidicek gorduyum her gomlegi pantalaonu rahatlikla giyine bilccem

Sabah yesil kahvemi icdim daha sonra 4 km yurudum kahvaltimi yapdim ev isleri gordu anlayacaginiz haraketlilik devam ediyor.
oglene karabugday hasladim onu yogurtla yerim

Gunaydin.
Bugun sabah diyet fitness pirogramin okudum bir motive oldum oz guvenim dahada artdi inacim artdi zayiflayacagima dahada inandim diyetime ve sporuma iki elle sarildim sanki.
Gelelim bu gune.
Sabah detoxss yapdim maydonuz limon sirke Su.
Bilendirden kecirdib icdim
Yarim saat sonra yesil kahvemi ardindan 1 bardak su.
1 saat pilates ayrobik haraketler karin kol bacak basen calisdim.

Gelelim kahvaltima degisiklik yapdim.
Bugun.
3 kasyesil mercimek haslanmis
3 kas yogurt
1 t k ciha tohmu ekledim karisdirdim.
2 d kucuk cavdar ekmek tots makinasinda kizrdim suyun cekdi
1 t k nurtella.
8 zeytin
1 yesil elme.
Cayimida 1 rulo tarcin kaynatdim yesilcay da atdim demlendi 1 bardak da cayimdan

Sabah sporu iyi geldi cok sukur allahima yedim doydum hatda ekmeyimin 1 d kaldi diyettde azim irade direnc diyetin finisine hedeflediyin rakamla catmakdir.insllah ilk hedefim 70 daha sonrada 60 rakamidir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…