Yeşil kahveyle bera ber zayifliyalim 80 kilodan 60 inelim

Kahvalti menum
Gec oldu amma hafif yapdim
2 ceviz ici yedim
2 kasik yulaf kaynar suda islatdim icinede keten tohmu atdim bir tatli kasigida bal onu yedim doydum cok sukur az oldu amma eses niyyetmis vallahi doydum

Zerdeçal toz zerdeçal olacak ve o da rezene gibi 1 tatlı kaşığı olacak değil mi ?Su ne kadar koyuyorsunuz ? Tesekkur ederim tarifinizi paylaştığınız için. Sizi takip edicem. Bogazimi tutamıyorum ben ve çok misafir geliyor. Kendime vakit kalmıyor,sıkı bir diyet yapamiyorum. Bu tarif belki bir başına ise yarar. sağolun

Canim zerdacalda tatli kasigi atsan yeterlidi muhakak dene amma tavsiyem devamli yap faydasini gorursun zencefil basdan basa bir yag dusmanidir yaglari parcalar yok eder

Merhaba gunlugum .
Hic kimse olmasada ben yenede yazayim ve eminem ki muhakak bir gun bu gunlukde şikir şikir dolacakdi arkadaslarla.
Sabah oyanar oyanmaz ilik sirke limon suyumu icdim simdide yesil kahvemi iciyorum bir saat sonrda kahvaltimi yaparim yenede menumu yazarim ne olur ne olmaz belki kimlerse okudu en azindan faydasi olur belki

Merhaba gunlugum
Ara ogun yapiyorum super oldu irmik sutle pisirdim kaba qoyarken bol tarcin koydum simdi uzerinide hindistan cevizi serpisdirdim yedim afiyet olsun bana tatli niyyetine oldu icine seker koymadim

Gunaydin gunlugum .
Bugun sabah ilik suyumu icdim bir bardakda siyah cay
Yatiyorum yeniden kalkinca ilik sirke limonlu suyumu icerim kahvemide icerim inaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…