- 27 Ocak 2017
- 831
- 2.279
- 28
- 39
- Konu Sahibi Gunel huseyinli
-
Zerdeçal toz zerdeçal olacak ve o da rezene gibi 1 tatlı kaşığı olacak değil mi ?Su ne kadar koyuyorsunuz ? Tesekkur ederim tarifinizi paylaştığınız için. Sizi takip edicem. Bogazimi tutamıyorum ben ve çok misafir geliyor. Kendime vakit kalmıyor,sıkı bir diyet yapamiyorum. Bu tarif belki bir başına ise yarar. sağolunYarim limon suyu
Iki dilim zencefil
8 adet karanfil
Zerdacal
Kara biber tanesi 6 adet
Rezene tohmu
Yapilisi bir kucuk kavanoza limonu sikdikdan kabugunuda icine koyorum
Ustune bir tatli kasiki rezene ve zerdecali ilave ediyorum ustune karanfil ve kara biberi dea atiyorum kaynayan suyuda uzerine kapakin ortub dem almasini bekliyorum her yemekten once bir bardak iciyorum 1 saat sonra yemeyimi yiyorum.
Hem istah kapatiyor metrobslizmani hizlandiriyorda yag yakici ozeliyide var ayricada kyemeklerden sonra karinda yaranan siskinliyi goturuyor.
Canim zerdacalda tatli kasigi atsan yeterlidi muhakak dene amma tavsiyem devamli yap faydasini gorursun zencefil basdan basa bir yag dusmanidir yaglari parcalar yok ederZerdeçal toz zerdeçal olacak ve o da rezene gibi 1 tatlı kaşığı olacak değil mi ?Su ne kadar koyuyorsunuz ? Tesekkur ederim tarifinizi paylaştığınız için. Sizi takip edicem. Bogazimi tutamıyorum ben ve çok misafir geliyor. Kendime vakit kalmıyor,sıkı bir diyet yapamiyorum. Bu tarif belki bir başına ise yarar. sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?