- 27 Ocak 2017
- 831
- 2.279
- 28
- 39
- Konu Sahibi Gunel huseyinli
-
Lahana corbasi diyetimi yapiyorsun kuzum bende bu haftaici lahana corbasi yapmayi planliyorumOgle yeeyi lahana corbasi aksam ara oyun yesil elma
Canim lahana diyeti birde karabugaday yiyorumLahana corbasi diyetimi yapiyorsun kuzum bende bu haftaici lahana corbasi yapmayi planliyorum
Lahana corbasi diyetimi yapiyorsun kuzum bende bu haftaici lahana corbasi yapmayi planliyorum
Kiz bu gun yapacayim lahana corbasiniDaha lahana corbami yapamadim. Yarin yapmayi planliyorum. Sen ne yaptin lahana ise yariyormu?
Kiz bu gun yapacayim lahana corbasini
Beraber zayiflayalim ne dersin canim gundelik ne yediyimizi resimle burda paylasalim ne yapdigimizi da yazariz
Olur cnm eslik ederim sana. Cumartesi oglumun dogumgünü corbayi dogumgününden sonra yapayim ben. Sen yap deneyimlerinde görmüs olurum iyi olur.Kiz bu gun yapacayim lahana corbasini
Beraber zayiflayalim ne dersin canim gundelik ne yediyimizi resimle burda paylasalim ne yapdigimizi da yazariz
Tmm cnm deneyimlerinden faydalanmak isterim. Ne kdr sürede verdin 30 kiloyu.Kiz insallah beraber zayiflariz burda ben tam tamina 30 kilo zayiflamiw biri olarakdan yardimlarimi ederim zamanla yapdiklarim seyleri paylasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?