- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi Gunel huseyinli
-
Selam canim evet azeriyim.Merhaba gunelilk kez gordum sayfani,azerisin sanirim,ilgimi cektin,basarilar diliyorum ciktigin yolda
Azerbaycan kulturune bir sempatim var,nereden kaynaklandigini bilmedigim
Buyur canim arkadas olalim bu sayfalara bakmakda bencede diyetle elakali bir konu axtarirmissindirBahtiyar vahabzade ve resim sanati geliyor aklima azerbaycan denilince,konunusa okuyacagim,merak ettim
Oku canim buyurBahtiyar vahabzade ve resim sanati geliyor aklima azerbaycan denilince,konunusa okuyacagim,merak ettim
Hergun ne yeyip ne icdiyimizi paylasalim istersenize resimlerle fark etmez canim ..iyi aksamlar canim.sana eslik etmek istiyorum :) boyum 1.66 guncel kilom 63. evliyim 1kizim var yasim 24. hergun yediklerimi yazicam. sporda yapabilirsem super olur.sporsuz gitmiyor benim kilolar
Canim hos geldin sayfama buyur ne lazim olursa ben hazirim sora bilirsin cevaplarim .Gunel ne sırkesı kullanıyorsun,mıdene dokunmuyormu?Benım normalde mıde
sorunum yok ama,sırkelı su rahatsız edıyor.
Ustelık kendı yaptıgım elma sırkesı,acaba az koysam sırkeyı,yıne etkısı olurmu?
Valla ustadı olmussun bu ısın,senden ogrenecegım seyler var
Elma sirkesi dogal olmasi lap superdi ben marketden aliyorum belke sen canim cok koyorsunderGunel ne sırkesı kullanıyorsun,mıdene dokunmuyormu?Benım normalde mıde
sorunum yok ama,sırkelı su rahatsız edıyor.
Ustelık kendı yaptıgım elma sırkesı,acaba az koysam sırkeyı,yıne etkısı olurmu?
Valla ustadı olmussun bu ısın,senden ogrenecegım seyler var
aşkolsunn canım, biz mi ısınamadık sanaGunydin herkese ohhh kizlar supersiz insallah motive oluruzda guzelce zayiflariz.
Isin asli budur ki baska topiklerde yaziyorum yeniyim deye cokda kizlar bana isinamadi bende karar verdim kendime sayfa acayim.
Hos geldiniz sayfama .canlarim.
Bak canim ustune alinma canim benim ben sonradan katildum araniza sen haric kizlarla o kadar sohbetesenmirik bir arada cilekli turtamla yazisirizaşkolsunn canım, biz mi ısınamadık sanaüzüldüm bak şimdi...hiç yalnız bıraktık mı seni
tatlım olur mu hiç öyle şey, ne yazsan herkes cevaplıyor, sana mesajlar yazıyorlar, acaba yeni olduğun için sana yazılan mesajları mı atlıyorsun? görmüyor musun acaba? ben de çok yazıyorum sana, etiket atıyorum çoğunu cevaplamıyorsun, görmediğini düşünüyorum..Alınganlık yapma lütfen, seviyoruz seniBak canim ustune alinma canim benim ben sonradan katildum araniza sen haric kizlarla o kadar sohbetesenmirik bir arada cilekli turtamla yazisiriz
Bitananem olar ki mesjalari tam anlayamamdan dakaynaklana biler yenede kalbini kirdiysam ozur dilerim bitanemtatlım olur mu hiç öyle şey, ne yazsan herkes cevaplıyor, sana mesajlar yazıyorlar, acaba yeni olduğun için sana yazılan mesajları mı atlıyorsun? görmüyor musun acaba? ben de çok yazıyorum sana, etiket atıyorum çoğunu cevaplamıyorsun, görmediğini düşünüyorum..Alınganlık yapma lütfen, seviyoruz seni
Gun icinde 2 lt oluyo bazende 3 lt yaklasiyor su icmem aslinda suyu yadima dusmuyorda telden su hatraltici indirmisim bir yildi o hatirlatiyor ben iciyorum.Gunaydin gunel,bana deniz diyebilirsin,burasi sanal alem,sende beni oyle tani,rapor veriyorum,2 bardak normal cay ictimyesil kahvemi,diger malzemelerimi alayim,oyle katilacagim sana,gerci kendimi hicte hazir hissetmiyorum ama gunde kac bardak su iciyorsun,bana basit bir liste lazim,kolay vazgecmemem icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?