• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilav Tarifleri Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı-Torku Tereyağı Sponsorluğunda

Ellerine sağlık canım benim favori yemeğim sık yaparım pilavı.
Sonradan üstüne yağ dökmeden yoğurt katarakta deneyin derim kuru naneli çok lezzetli oluyor eşimin en sevdiği yemek.

Cococum gelinimiz ben iskenderunluyum burda doğup büyüdüm antakyaya gezmeye gidiyoruz genellikle :))
Şuan yine hataya bağlı Dörtyolda oturuyorum eşimin işi dolayısıyla.
Yoksa iskenderunum bitane

Ikiside aynı kızzzz: ))
Biliyorum kız .:KK48:

Sonradan üstüne yağ dökmeden yoğurt katarakta deneyin derim kuru naneli çok lezzetli oluyor eşimin en sevdiği yemek.

Cococum gelinimiz ben iskenderunluyum burda doğup büyüdüm antakyaya gezmeye gidiyoruz genellikle :))

Bilindik bi yemekmiş ya ben kimse pek yapmaz etmez sanıyordum burda çevremde pek bilen yok çünkü; ) ;)
Kardesim de yoğurt olmazsa yemez bu pilavı hiç :D

Bilindik bi yemekmiş ya ben kimse pek yapmaz etmez sanıyordum burda çevremde pek bilen yok çünkü; ) :KK66:
Kardesim de yoğurt olmazsa yemez bu pilavı hiç :KK70:
Ben yoğurtlu sevmiyorum sade yanında salata turşu ayran offf bugün yemeğim var yarın yapayim yaa canım istedi :))

kuzum dörtyol da herkesi tanır mısın sen.bende bir gorumce var aman yarabbi düşman başına. Konu bilem açtım valla.oda dortyolda oturuyor.adı cemile :)

kuzum dörtyol da herkesi tanır mısın sen.bende bir gorumce var aman yarabbi düşman başına. Konu bilem açtım valla.oda dortyolda oturuyor.adı cemile :)

Kız isminden nasıl taniyim öyle :KK70: ama dörtyolda tanıdık- akraba çok her sene giderdik normalde evlendim geldim gidemiyorum iki yıldır :)

Beni alıntıladın sandım kuzum çok pardon ya :D

Aynen ya çok sevindim hakkaten ben koca kk.da yalnızm sanıyodum bide nasıl sevindim anlatamam :KK70:
Bende çok sevindim canım :KK200:
Isimden nasıl tanıyalım kuzum :KK48:
Hahaha bu gorumcelerde fena hee:sinirli:

Biz buraya 5 ay oldu taşınali canim

Back
X