• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilav Tarifleri Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı-Torku Tereyağı Sponsorluğunda

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil te Antakyalı.Gerçi O Hataylıyım diyor ama aynı kapıya çıkar.:KK53:

Evet canım bende antakyali mi acaba dedim geçen yarismada künefe yapti ya :) ama emin olamadim.belki antakya mutfagindan yapmistir dedim.oralı olduğuna emin degildim. T TamBirRabia bak Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil te antakyaliymis :)) birgün hepimiz tanışırız belki

Künefeyi görmedim ya bilseydim rakip olarak foto atardim hemen :KK70:
Eki Görüntüle 1991441
Ben Hataylıyım:) Hassalıyım aslen Antakya 'lı değil :) . Tabi dışardan sorunca direk Hatay diyorum ama Hassa ilçesindenim. İnşallah @CocoChanelmademoiselle tanışmak nasip olur. Ellerinize sağlık @Mrs Rabia enfes görünüyor. Başarılar dilerim :) künefe her türlü enfes zaten:)

Ben Hataylıyım:) Hassalıyım aslen Antakya 'lı değil :) . Tabi dışardan sorunca direk Hatay diyorum ama Hassa ilçesindenim. İnşallah @CocoChanelmademoiselle tanışmak nasip olur. Ellerinize sağlık @Mrs Rabia enfes görünüyor. Başarılar dilerim :) künefe her türlü enfes zaten:)

Çok teşekkürler canmcm ;) hassa'da arkadaşlarım var benim de :) aynı yöreden insanlarla görüşmek çok hoş gerçekten inşallah bigün tanışmak nasib olur ;)

Back
X