- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
- Konu Sahibi TamBirRabia
Biliyorum cnm. .Iskenderun da da var edem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum cnm. .Iskenderun da da var edem
Teşekkürler. .Bende yaparım cnim çok güzel görünüyor ellerine sağlık
Iskenderun da da var edem
Evet.. dikkat etmedin mi masalarda 46 yazıyo..Edem eregli 'de de var hatayda da var oranın sahibi aslen konya/eregliliymiş çok şaşırmıştm duyunca![]()
Burger da yedikten sonra bana yaz yine oldu mi canim yorumunu bekliyorum :)Avm de de var ama petiğin sırasında. .
Ilk fırsatta.Burger da yedikten sonra bana yaz yine oldu mi canim yorumunu bekliyorum :)
Bende çok yapiyorum sini kebabini çok lezzetliÖnceki konuma bak.. hatay mutfağından sini kebabı yaptım..
10 günde bir yapıyorum ben kısır bol ekşili marullaBende hatay mutfağından kısır yapmistim:) önceki konuma bakarsan görürsün yavrusum T TamBirRabia
Evet.. dikkat etmedin mi masalarda 46 yazıyo..
Sohbete daldım mercimekleri yaktım..
Yenisini yapıyorum. .Ayyy tüh ya![]()
Evet canım bende antakyali mi acaba dedim geçen yarismada künefe yapti ya :) ama emin olamadim.belki antakya mutfagindan yapmistir dedim.oralı olduğuna emin degildim. T TamBirRabia bakMunzevi Zencefil te antakyaliymis :)) birgün hepimiz tanışırız belki
Ben Hataylıyım:) Hassalıyım aslen Antakya 'lı değil :) . Tabi dışardan sorunca direk Hatay diyorum ama Hassa ilçesindenim. İnşallah @CocoChanelmademoiselle tanışmak nasip olur. Ellerinize sağlık @Mrs Rabia enfes görünüyor. Başarılar dilerim :) künefe her türlü enfes zaten:)
Ben Hataylıyım:) Hassalıyım aslen Antakya 'lı değil :) . Tabi dışardan sorunca direk Hatay diyorum ama Hassa ilçesindenim. İnşallah @CocoChanelmademoiselle tanışmak nasip olur. Ellerinize sağlık @Mrs Rabia enfes görünüyor. Başarılar dilerim :) künefe her türlü enfes zaten:)
bulgur pilavı zaten favorimdir her zaman, çok güzel görünüyor ellerine sağlık
başarılar dilerim![]()
Aksaray mı? NeresindenAksaraylıyım kızlar![]()