- 30 Ocak 2013
- 29.419
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi TamBirRabia
ellerine sağlık çok güzel görünüyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iskenderunda burger Quin deki tavuk döner bambaşka yedin mi hic?Iskenderunu biliyosundur kesin
Çok seviyorum yaa Iskenderunu sahili orda doğup büyüyünce ne kadar 1 saatlik mesafede de olsa çok özlüyorum
Önceki konuma bak.. hatay mutfağından sini kebabı yaptım..Teşekkürler canım![]()
Iskenderunda burger Quin deki tavuk döner bambaşka yedin mi hic?gerci.sordugum soruya bak sen 1000 kere yemissindir orda kuzum
![]()
Vaayyy sende gelinimizsinŞaka.. ben şu anda mercimekli bulgur pilavı yapıyorum. . Evet hataya gelin geldim :))
Evet cok güzel gercekten.doyurucu da ayni zamanda.iskenderunda hemen hemen heryerde döner yedim.ama burger quin deki tavuk döner bambaşka :)) petek var oranın kunefesi de paha bicilemezyani en en en sevdiğim valla her hafta 1 gün mutlaka yenilir bizde döner oğlum da eşimde bende bayiliyoruz
5 aydır diyetteyim tek vazgeçemediğim tavuk döner onun icin akşama kadar aç kalabilirim![]()
Şaka.. ben şu anda mercimekli bulgur pilavı yapıyorum. . Evet hataya gelin geldim :))
Önceki konuma bak.. hatay mutfağından sini kebabı yaptım..
Kırmızı nın tavuk döneri de süper.. burger Quinn de hiç yemedim.. ama petek favorim..Evet cok güzel gercekten.doyurucu da ayni zamanda.iskenderunda hemen hemen heryerde döner yedim.ama burger quin deki tavuk döner bambaşka :)) petek var oranın kunefesi de paha bicilemez
Petegin herşeyi başka güzel biz hep ordan alırdık ama buraya tasininca sadece gezmeye gittigimizde alıyoruz birşeylerEvet cok güzel gercekten.doyurucu da ayni zamanda.iskenderunda hemen hemen heryerde döner yedim.ama burger quin deki tavuk döner bambaşka :)) petek var oranın kunefesi de paha bicilemez
Bak cnm. . Çok pratikafiyet olsun
Eşim bayılıyo ona ya bakayım hemen :)
Ooo burger quin de yemen lazim mutlaka.icine sarimsakli mayonez falan koyuyorlar efsane bisey ordaki.kırmızıyı hatirlamiyorum yedim mi yemedim mi.mavi köşenin doneri de guzel.ama burgere mutlaka gitmelisin canim :)Kırmızı nın tavuk döneri de süper.. burger Quinn de hiç yemedim.. ama petek favorim..
Antakya da edem var çok güzel. . Bide emmoğlu yok mu?? Baklavası mükemmel. .Petegin herşeyi başka güzel biz hep ordan alırdık ama buraya tasininca sadece gezmeye gittigimizde alıyoruz birşeyler
Evet bende seviyorum kırmızının donerini orası iskenderide çok güzel yapıyorKırmızı nın tavuk döneri de süper.. burger Quinn de hiç yemedim.. ama petek favorim..
Iskenderun da da var edemAntakya da edem var çok güzel. . Bide emmoğlu yok mu?? Baklavası mükemmel. .
Avm de de var ama petiğin sırasında. .Ooo burger quin de yemen lazim mutlaka.icine sarimsakli mayonez falan koyuyorlar efsane bisey ordaki.kırmızıyı hatirlamiyorum yedim mi yemedim mi.mavi köşenin doneri de guzel.ama burgere mutlaka gitmelisin canim :)
Bak cnm. . Çok pratik
Iskenderunda da var canım ikiside edemin dondurması süperAntakya da edem var çok güzel. . Bide emmoğlu yok mu?? Baklavası mükemmel. .