• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilav Tarifleri Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı-Torku Tereyağı Sponsorluğunda

Iskenderunu biliyosundur kesin
Çok seviyorum yaa Iskenderunu sahili orda doğup büyüyünce ne kadar 1 saatlik mesafede de olsa çok özlüyorum
Iskenderunda burger Quin deki tavuk döner bambaşka yedin mi hic? :KK72:gerci.sordugum soruya bak sen 1000 kere yemissindir orda kuzum :D

Iskenderunda burger Quin deki tavuk döner bambaşka yedin mi hic? :KK72:gerci.sordugum soruya bak sen 1000 kere yemissindir orda kuzum :KK70:
:KK70: yani en en en sevdiğim valla her hafta 1 gün mutlaka yenilir bizde döner oğlum da eşimde bende bayiliyoruz :confused::kk77:
5 aydır diyetteyim tek vazgeçemediğim tavuk döner onun icin akşama kadar aç kalabilirim:olamaz:

:KK70: yani en en en sevdiğim valla her hafta 1 gün mutlaka yenilir bizde döner oğlum da eşimde bende bayiliyoruz :confused::kk77:
5 aydır diyetteyim tek vazgeçemediğim tavuk döner onun icin akşama kadar aç kalabilirim:olamaz:
Evet cok güzel gercekten.doyurucu da ayni zamanda.iskenderunda hemen hemen heryerde döner yedim.ama burger quin deki tavuk döner bambaşka :)) petek var oranın kunefesi de paha bicilemez

Evet cok güzel gercekten.doyurucu da ayni zamanda.iskenderunda hemen hemen heryerde döner yedim.ama burger quin deki tavuk döner bambaşka :)) petek var oranın kunefesi de paha bicilemez
Kırmızı nın tavuk döneri de süper.. burger Quinn de hiç yemedim.. ama petek favorim..

Petegin herşeyi başka güzel biz hep ordan alırdık ama buraya tasininca sadece gezmeye gittigimizde alıyoruz birşeyler

Kırmızı nın tavuk döneri de süper.. burger Quinn de hiç yemedim.. ama petek favorim..
Ooo burger quin de yemen lazim mutlaka.icine sarimsakli mayonez falan koyuyorlar efsane bisey ordaki.kırmızıyı hatirlamiyorum yedim mi yemedim mi.mavi köşenin doneri de guzel.ama burgere mutlaka gitmelisin canim :)

Evet bende seviyorum kırmızının donerini orası iskenderide çok güzel yapıyor :kk77:
Allahım ne konuşuyoruz bizzz :confused: kızlar evde yemeğim var simdi masrafa sokmayın beni offf canım nasıl çekti halbuki 2 gün önce yemiştim :KK70:

Ooo burger quin de yemen lazim mutlaka.icine sarimsakli mayonez falan koyuyorlar efsane bisey ordaki.kırmızıyı hatirlamiyorum yedim mi yemedim mi.mavi köşenin doneri de guzel.ama burgere mutlaka gitmelisin canim :)
Avm de de var ama petiğin sırasında. .

Back
X