Yeşilim'in günlüğü

Yesil boncuk,

duygulanmak güzeldir bazen icindeki karamsarliklar gider en azindan bende öyle oluyor.
ama aslinda niyetim neselendirmek:) yeterince aglayip sizlayip duygulanmiyormuyuz?
en iyisiiiiiiiiiiiiiii, cik basa cikabilirrrrrrrrrrrseeeeeeeeeeen benimle dünyaaaa :) demek,

sen güclü bir kisilige sahipsin bunu görebiliyorum....

Yesilim saaat kac?

uyudumu o ninossss öpdün dimi yerime, bu arada dododa öpüyor onu,
benim oglusum bayiliyorrr ninelere yaa:))) ayni bana cekmisss sokakda hep nineler seviyor onu oda gülüyor.:))))
bi gülüsü var böyle piskin piskin:)))))) tam firlatma:))))))
oda uyudu artik arada onada bakiyorum.
babamizda tv izliyor.
arada bana kadinlar kulübü nerdesinnnnnnnn diyor:))))))))))))))) neyse tabi arada onada görünüyorum cay kahve soruyorum sonra yanlis anlar sen beni kk kadar sevmiyorsun der....:)

ya boncuk seni böyleeeeee sarasim geliyor kanim isindi akrabalik felanmi var ne:))))))
ilk defa böyle hissettim.....

Batınca,Canım benim ne güzel şeyler yazmışsın ...alışıveriyor insan, gözlerim arar oldu ..birkaç kişi var ki asla onlarsız yapamam burada, bak sen de katıldın gönlüme aniden..
insanların birbirini bulmaları, anlaşmaları tesadüf değil kendini bulmak galiba...
oğluşunu öpüüyorum, annesi gibi sevecen,yaşlıları biliyor o da duygusal mı olacak ki
baban seninlemi yaşıyor sende uzun uzun paylaş serek okurum canım.kolum iyi ama ellerimi avucuma kavuşturamıyorum henüz ....

halam seslendi şu an "yeşilim saat kaç "diye inan.:):) sevgilerimle

Son düzenleme:
Hani bazı günler vardır neşeniz, huzurunuz tavan yapar, işte bu gün mutluyum çünkü torunum mutlu, istediği yeditepe üniversitesi inşaat mühendisliğini bölümünü yarı burslu kazanmış.
Istanbul da eve yakın oluşu da ayrı güzel. Az önce paylaştık bu haberi bende sizlerle ...Biliyorum, güzel şeyleri paylaşmak da var hayatın içinde

Allah tüm evlatlarımızın yollarını açık etsin, zihin açıklığı versin inşallah

Son düzenleme:
Teomanın doğumgünü parçası çalıyor
Kandilleşiyoruz, az sonra giyinmiş, taranmış, lavantasını sürmüş mis gibi misafir odasında oturuyor.

" Hayrola halacığım bu ne hazırlığı "

" Gelen giden olur eşinin doğum günüymüş "

Bayılıyorum şu halama hani duymuyordun, hani hiç halin yoktu, hep uzanmak istiyordun ...Şimdi ben ne yapacağım o bir şarkıydı desem çok bozulacak, sesimi çıkarmasam öyle bekleyecek.

"Bu gün kandil dışarısı anormal sıcak hiç kimse gelmez, sadece telefonla ararlar. Sen uzan merak etme gelen olursa seni kaldırırım"

Eşimin olmayan doğum gününü kutluyor odasına geçip uzanıyor.
Ona gelen kandil telefonlarını cevaplıyor, unuttu bile doğum gününü.

Kandiliniz mübarek olsun.

Kayıp bir bavul gibiyim havaalanında
Ya da boş bir yüzme havuzu sonbaharda.....
Çok mu ayıp hala mutluluk istemek
Neyse zaten hiç halim yok.......

............................

bu sarkıyı her dınledıgımde halamız gelır artık aklıma:)

gecmıs olaun canım .....ellerın dert gormesın....kolun bır an once ıyılessın....

bende kutluyorum hepınızın kandılını...

senın...
bu gunlukde bulusanların....
kk dekı dostların ...
ve halamızın....[ en son onu kutladım en gencımız o ya....)
hepımıze hayırlı beratlar dılıyorum...hakkımızda en hayırlısını....

ayrıca torununuzu da tebrık edıyorum...annesını ve sızıde ...benım kızımda marmara unv nı kazandı ....

Son düzenleme:

torununu önce kutluyorum, sonrada öpüyorum
ben erkek evlatlarımı çok istediğim halde üniversite
okutamadım (maddiyat engelledi) inşallah 2 kızım var
ilköğretim 3ve 8 onları okuturum darısı isteyen herkesin başına ...
her zaman aklımdasın
K K açınca ilk sana bakıyorum
iyiki varsın

Son düzenleme:
canim yesilim,

senin yazilarini okumayi okadar özledimki.
iki gündür hastayim biliyormusun giremedim kkya birden bire bademciklerim sisti ve atesim cikti niye anlamadim. oglusumla zor ilgileniyordum. sagolsun esim yardim ediyor ama nereye kadar oda calisiyor.
simdi girdim yazdiklarini okudum icim rahatladi. inanmicaksin ama gün icinde aklima geliyosun. acaba birseyler yazmismidir diye. giremiyorum ya kk ya icim pir pir ediyor:))))
torunun icin coooooooooooooook sevindim canimm benim.
halamida öpüyorum. gecmis kandilinizde mübarek olsun. keske yakin olsanizda cidden halami ve seni alip bi yemege götürebilsem ne güzel olurdu:)

bu arada simdi iyiyim baya baya atlattim hastaligimi sükürler olsun. pek basimi kaldiramiyordum.
sen nasilsin?

sevgilerimleeee....... öptüm halamida senide....

(ah onun saati soran dillerini yerim ben:)))) )

Benan,Teh... O güzel temennilerinize teşekkürler
Benan kızına, başarılarının daim olmasını,Teh sanada kızlarının yüzünü güldürmesini diliyorum. Oğlların için üzülme, her şey bizim dışımızda oluşuyor yaşanıyor.Benim oğlumda sağlık nedenleriyle okuyamadı şimdi iyi.Sağlıkları yerinde olsun gerisi boş canım sevgilerimle

Bir cümle, sadece bir cümle beni düşündürdü. Dertleşirken sanalda, bana söylenen
“ Üzülme..... Affet Sonra çok üzülürsün “ sözü...

Tabi ki afettim, kin tutmadım ama asla unutmadım. Unutmadım çünkü aynı şeyleri yapacağını biliyorum.

Madam için, 19 sene bizi görmeden nasıl dayanabildiğini üzülerek yazmıştım

Fakat bize ayaklarımızın üzerinde durmayı öğretti..... Bilmeden.

Çocukken güzel yetiştirdi..... Bilerek.... Ona çok minnettarım.

Kendi farklılıklarının, bizde nasıl güzel farklılıklar yarattığı ise tartışılmaz.

Sağol Realist canım

Batınca, şimdi okudum yukarıda ki yazını demek ki aynı anlarda yazmışız. Şimdi iyi olmana çok sevindim oğluşunu ve seni öpüyorum. Buralara geldiğinde gideriz bir yerlere yeter ki sen gel

Hepinize güzel bir hafta daha diliyorum

Hayat acımasız birçok insana
Henüz parmaklarım direksiyonu kavrayamadığından minibüsle gittim hastaneye üç durak var aramız da yürünecek gibi değil hava o kadar nemli ve sıcak ki ...

Dönüşte yanımda eliyle ağzını tülbentle kapatmış zor nefes alan bir kızcağızla tesadüfen durağa ve minibüse bindik.
Zor nefes alıyor, ona nasıl baktıysam nemli gözlerle ” ablacığım ikinci temizlik işim. Porçöz ile Cifi karıştırınca boğuluyorum sandım. İş yarım kalınca, yarı paramı verip hastaneye yolladılar. Hangine yanayım bütün günüm gitti, yarı paramı alamadım, arabaları var beni öylece bıraktılar artık isyan ediyorum “ diye anlatıyor.

İnanın teselli edecek söz bulamadım, sadece sırtını sıvazladım, zaten benim durağa gelmiştim bile. İndim ama içim burkuldu.
O cici kız gibi, ona yandım... İnsanlık bitmiş kimilerince

Yeşilimin gözlemleri

Ben yesilimin gunlugunu okumadan asla kk dan cikmiyorum..hucrelerime isik veriyorsun...
Bugun hic bir iş yapmiyorum..sanirim kendime HUZUR GUNU hediyesi vermisim farkinda olmadan..
eh! bir de huzur burada yesilimin kaleme aldigi duygular..bugun GUZEL BIR GUN

tesekkurler YESILIM

Teşekkürler Minasera, bana moral oluyor bu tatlı sözler .
Bu gün güzel bir gün. Her gününüzün, her günümüzün böyle geçmesini dilerim.

Yıllar önce kardeşimle beraber oğlunu doktora götürdük. Kulak ağrısı ve kabızlık çekiyordu çocuk

Doktor “ neyimiz var küçük bey” diye sorunca

“ Kulağımız ağrıyor ve çok kabızız doktor bey” diyor kardeşim

“ İkinizin de mi kulağı ağrıyor ve ikiniz demi kabızsınız “ diyor doktor
Kardeşim bozuluyor kem küm ediyor “ Yok yok oğlum hasta, lâfın gelişi öyle dedim doktor bey “ diyor

Biz günlerce gülmüştük kardeşim utancından bir daha aynı doktora gitmedi ama burası küçük yerdi gittiğimiz her yerde karşılaşıyor, selâmlaşıyorduk doktorla. Kardeşimin surat ifadesi kabız olmuş gibi isteksiz selâm verirdi. O haline daha çok gülerdik

Sitedeki bir yazı üzerine bu anımız aklıma geldi...

Hepinize iyi akşamlar

canım bize bu paylaşımlarını yazan ellerine sağlık okuduklarımda riyasız hayat gördüm içimi huzur kapladı dünyada sen gibi iyi insanların olduğunu bilmek bir nebze rahatlattı umut var inşallah milyonlarca yeşilim vardır dedim kendime ALLAH ım karşıma her zaman senin gibi insanlar çıkarmasını diledim sayfanı okumayı bitirince
sana ve ailene huzurlu günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…