Yeşilim'in günlüğü

Huzur buluyorum sitede ...Bazı şeylere karışmıyor, karışmakta istemiyorum ..Bu beni ilgilendirmiyor anlamına gelmez ...İlgilendiriyor ama bir yere kadar.

Bu sanal ortamda ne kadar tartışabilinir, isterim ki karşılıklı fikir alışverişleri olsun, seviyeli ... yeni bilgiler öğreneyim, yaşım kaç olursa olsun, karşımdaki de benden bir şeyler alıyorsa değmeyin keyfime.

Yıllar içinde az mı fikir ayrılıkları yaşadık kimileriyle, en yakınlarımızla. Eşimiz, çocuklarımız, akrabalar, komşular vs...vs....Ne değişti koca bir hiç. kimsenin fikirleri değiştirmiyor.Ne benim, ne onun, ne bunun..

Sanal ortamda bırakın tartışmayı, kavgaya dönüyor bazı fikirler. Üzülmemek için karışmamayı yeğliyorum. Kim ne düşünürse düşünsün ...

Bana sunulan şu güzel ortamda, bir hoş seda kalırsa benden....O bana yeter

Hepinize iyi pazarlar

Halam artık sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı için kalkıyor yataktan...Sohbetler bitti sanırım. Akılda kalan sadece anılar ve bazı fotoğraflar ...
Babam uğradı zor tanıdı ve bozuntuya vermemek için " geçenlerde düştüm, galiba ondan görmüyor, zor duyuyorum " diyor.
Aslında o kadar komik anıları var ki gülelim mi üzülelim mi bilemedim ...
Canım benim son dışarı çıktığındaki halsiz fotoğrafı Zor oturuyor elini başına destek yapıyor
Hepimize hayırlı, sağlıklı günler

gecmis olsun öncelikle cok samimi bir kisligin var güzel duygularini biizmle paylasitgin icin cok tesekürler..okudum yazilarini cok samimi ve yüregime bir kivilcim verdin..hayat diyoruzya degisti degisen bizleriz ortam sanirim..yinede bakinca herkesin kalbinde bir güzellik vardir hani diyoruz ya herkes ben ben der olmuş..kalbimizdeki güzellikleri kullanmadigimiz sürece pas tutar ..masallah senin kalbin piril piril ..kizina tebrikler allah daima yüzünü güldürsün ve tüm bekarlara allah hayirli birer yuva nasip etsin insallah..

saygilarla

Hani çocuklara sorarlar,büyüdüğünde ne olacaksın diye,,ya Anne yada gelin derler,,Ablacım ben büyüdüğümde senin gibi olacağım,,,:1hug:
sıcacık yüreğin merhametin insanları ,doğayı her yeri her kesi seviyorsun,Allahım yeşilimin içine bol bol sevgi ver oda bizlere versin..hep diliyorum sevdiğin kadar sevil emi,,
ablacım ,dün yaptığın sürpriz beni çok mutlu etti ,birazda mahcup oldum benim seni aramam gerekiyorduki sen aradın ,:1hug:
yazılarını heyecanla okudum,halana sağlıklı ömürler kardeşinede acil şifalar diliyorum...
resimlerin bir harika,,,
kendime kızıyorum burnumun dibindeki bu güzelim şehri hakkıyla doya doya gezemiyorum dünya hasta bu ülkeye bu şehre,,
her defasında kendime söz veriyorum kızım birazda kendini düşün kendine zaman ayır diye olmuyor olmuyor işte,, yazılarında herkes gibi bende kendimi buluyorum ,, senin bakışın anlatışın bir başka güzel ablacım...
dün yağmur nasıldı ama ,oh serinledik...:teytey:
ablacım sağlıkla kal seni seviyorummm...Şeniz

Güzelliklerin zaten farkında olan sizlere bu güzel temennilere, beni anlayan yorumlarınıza teşekkürler ediyorum.
Siz olmasanız benim yazmamın ne manası olur ki.

:1hug:

İçindeki karmaşanın durduramadığı fırtınanın anlaşılmasını istemediğinden, uzak durur iyilerden kucak açılmışlıklardan
Siz kucak açtıkça kaçar, anlamazsınız önceleri yeni yeni arkdaşlar arayışına girer
Kısa sürer çünkü ruhundaki çelişkileri anlamalarına fırsat vermeden bitirir yeni arayışlara doğru.
Yırtık, pırtık yamalamayı bile çok görür yüreciğine

Kendi yaptıklarının hep doğru olduğunu sananlardan korkarım. Kendini tanımazken bizi nasıl tanısın
Her daim kendi haklıdır. Her şey kendi ekseninde dönsün ister.Neden ki ?
Hepimizin birer hayatı, inişleri çıkışları var.

Ben ben ben olmaz arkadaşım.
Biz de varız... Bizim de ben...liğimiz var ama kimseyi kırmadan, yormadan...Unutma.

İyi günler

valla ilk defa bir yazını beğenerek okuyamadım yeşilim beni kastetmediğine emin olsamda
ben bana kucak açan insanların samimiyetine inanmazsam onlardan kaçarım herkesin ayrı bir kişiliği ve hayat görüşü vardır hayat görüşü ve kişiliği bana en uygun kimse onunla görüşürüm çünkü insanların ailesini seçme şansı yoktur ama arkadaşını ve dostunu seçme şansı vardır ben bu hakkımı sonuna kadar kullanma taraftarıyım dediğim gibi bana hitaben yazılmasada bu yazıyı baştan sona onaylıyamıyorum

Son düzenleme:
Sevgili Barçman ..Zaman içerisinde ayıkladık pirinçlerin taşını da, öyle kopmaz bağlar var ki kimileriyle, mümkün olmuyor. İstediğin kadar doğruları anlat göster ne kopuluyor, ne atılıyor, ne de anlıyor.
Yazarak, o, onun gibiler belki okur da kendine gelir.... Gibilerden, bu yazı :):):)

Çok bencilim sanırım yeşilim hep huzur aradığımda geliyorum ve çalıyorum bir parça huzurundan. Yine yeni yeniden öyle yaptım. Kendi derinlikliklerime o kadar daldım ki başımı bile çıkartamıyorum yada istemiyorum bunu bilmiyorum.
Ama senin anılarının içine girerek biraz sıyrılıyorum kendimden.

Abimle yaşadığınız ormantik park yürüyüşleri kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 Anılarından süzülen cümleler iyi geliyor bana :))

Halacığımıza ve ablana sağlık sıhhat diliyorum.

Bu arada birşey itiraf edeyim yeşilim, benim lakabım "kaktüs"
Ama kaktüslerde iyidir be yeşilim en azından kendini belli eder dimi ?
Ona göre yaklaşırsın :) Sen şimdi ne saçmalıyor (tabii sen kibarsın saçmalıyor kelimesini kullanmassın) diyorsundur kaydirigubbakcemile3
İşte eleee
Mucukssss

keşke o insanlarla karşılıklı oturup bunları yüzlerine söyleyebilsen kopup atamadığın kişiler olduğuna göre en doğrusu budur imalar sadece seni rahatlatır o dediğin kişiler üstünde hiçbir fayda sağlamazhatta işleri dahada karmaşık bir hale sokabilir ama karşılıklı konuşmayla bazı şeyler çözülebilir en azından ben böyle düşünüyorum tabiki sen bilirsin senin anılarını okumak çok zevkliydi son yazıların hep imalarla dolu

Son düzenleme:
Yukarıda yazmışım ya Barçman. Her zaman karşılıklı konuşurum. İstediğin kadar karşılıklı konuş, anlat ...Elde var sıfır bazıları için
Yazılarım bu ara imalı olabilir .Hayat , inişli çıkışlı. Bu gün ima, yarın gerçek, öbür gün gülümseme

Evet Camdankalbim demişim ki kaktüslere dikkat..... O kadar sevimlileri var ki, bilmeden tutmak, sevmek gelir içinden... Dikkar batar ....Senin lakabının da kaktüs olması tesadüf .
Ben o canım çiçeklere göre kaktüsü dikkat çekmişim.

Barçman sağol canım ama herkes bilir ki hiç imalarım yoktur. ilk başlardan beri kendimle, gözlemlerimle paylaşımlar yapıyorum. bundan daha açık ne söyleyebilirim ki zaten ima olsa bana ikaz gelir beni düşündüğün için teşekkürler

Merhaba,

isterseniz sanal halaniz olurum, yabancilik cekmezsiniz :)

Yesilim saat kac ?

(bu arada yasadiklarinizi paylasmaya devam edin lütfen, bana bunlari okumak iyi geldi sanki)

Batinca yanlış anlamadım hatta gülümsememe sebep oldunuz çok hoşuma gitti

İsuwaelis,teşekkürler canım

Kitabımı okurken, gece yarısını epey geçmiş, balkona çıktım güzel bir hava var. Şurada bir sedir olsa yatarım vallahi.
Serinlik, göller bölgesinde yağış varsa geceleri hissediyoruz, yoksa yanıyoruz gece de olsa.

Pastaneden nefis kokular geliyor sabaha hazırlık o mis kokular acıktırdı beni. Bu saatte yersem...

Bu geç saatlerde deniz kıyısı keyfinden dönenler, sıcağı oralarda geçirmişler belli. Arabadan onlarca piknik malzemeleri iniyor. Uyuyan çocuğu kucaklamış anne, ıvır zıvırı toplayan baba kız.

Yürüyüşten dönenler, köşe başlarında sohbet eden gençler, bisikletle dolaşanlar ama trafik azalmış, hoş bir gece.... Mehtap küçülüyor...Bir bardak süt içiyorum iyi geliyor.
Sabah kahvaltısını hazırlıyorum halam için, onu kontrol edip,iki satır karalayıp uykuya yatıyorum.
Bu gün yine anormal sıcak ve nem var

Hepinize iyi günler

Denizde yüzerken.... İşte böyle Mavi görünür Antalya'da dağlar.
Denizin ve dağların yansımasıdır ne muhteşem değil mi ?
Bu gün denizde aklıma geldi, o doyulmaz manzarayı sizlerle paylaşmak benim fotolar çok bulanık çıkmış şimdilik alıntı

Alıntı

canım sürükleyici bir roman gibisin seni okudukça daha çok merakla takip ediyorum roman az oldu ansiklopedi desem daha iyiydi.
okyanus kadar sonsuz
sıra dağlar kadar erişilmez kar tanesi gibisin
ne desem az hayranınım
resimde ki kristal gül gibisin zarif ve ince
örnek insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…