seni de burda gormek çok gzl doğru adrestesincanım bize bu paylaşımlarını yazan ellerine sağlık okuduklarımda riyasız hayat gördüm içimi huzur kapladı dünyada sen gibi iyi insanların olduğunu bilmek bir nebze rahatlattı umut var inşallah milyonlarca yeşilim vardır dedim kendime ALLAH ım karşıma her zaman senin gibi insanlar çıkarmasını diledim sayfanı okumayı bitirince
sana ve ailene huzurlu günler diliyorum
Hepinize güzel bir hafta daha diliyorum
Hayat acımasız birçok insana
Henüz parmaklarım direksiyonu kavrayamadığından minibüsle gittim hastaneye üç durak var aramız da yürünecek gibi değil hava o kadar nemli ve sıcak ki ...
Dönüşte yanımda eliyle ağzını tülbentle kapatmış zor nefes alan bir kızcağızla tesadüfen durağa ve minibüse bindik.
Zor nefes alıyor, ona nasıl baktıysam nemli gözlerle ” ablacığım ikinci temizlik işim. Porçöz ile Cifi karıştırınca boğuluyorum sandım. İş yarım kalınca, yarı paramı verip hastaneye yolladılar. Hangine yanayım bütün günüm gitti, yarı paramı alamadım, arabaları var beni öylece bıraktılar artık isyan ediyorum “ diye anlatıyor.
İnanın teselli edecek söz bulamadım, sadece sırtını sıvazladım, zaten benim durağa gelmiştim bile. İndim ama içim burkuldu.
O cici kız gibi, ona yandım... İnsanlık bitmiş kimilerince
Yeşilimin gözlemleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?