Yardımı gizli yapsa reytingi kim yapacak Yeşilim.Tabii ki hayır gizli olmalı.Hani derler ya:Sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek.Onlarınki zaten reklama giriyor.Bunun adı yardım değil.Kesinlikle de sevabı falan yok.Benim kızım 5 yıl okudu ilkokulda sınıfın fakiri kim bilmedik.Vardı ama yalnızca öğretmeni biliyordu.Toplanan paralardan her aktiviteye katıldılar.Ama biz sınıfın fakirini asla bilmedik.....
Sabah sabah her kanalda gözümüze, kulağımıza zorla sokulan haberler
Hepsinin tuzu kuru. sunucusu, habercisi.... Haber yapılması gerekir bazı yardımlara ulaşmak için, ancak bu kadar da aleni, aşağılayarak yardım yapılmaz ki.
Eskiden yapılan yardımları açıklamak ayıptı, gizli yapılırdı....Usul öyledir.
Şükürler olsun herşey yolunda gitti babam iyi, şimdi hastanede yatıyor.
Ne zor şeydir ameliyattan çıkmayı beklemek. Aman Allahım dakikalar, saatler geçmek bilmez
ta ki odasına gelene kadar
İlginize teşekkürler, sağlık, huzurlar ve neşe diliyorum. Hepinizi kucaklar öperim
Yeşilim tekrar geçmiş olsun
Bende sizi öpüyorum
İyi geceler
Babana acil şifalar diliyorum yeşilim senide çok öpüyorum. geçmiş olsun
canim yesilim..babanin ameliyatinin basarili gecmesine sagligina kavusmasina gercekten cok sevindim..seni özledim.hem de cokk.
Teşekkürler canım.Sen de benim için öylesin.Okadar çok konuda aynı fikirdeyiz ki sanki ruh ikizimmişcesine!.....
Realist, babam şimdi iyi, tüm dileklerin için sağol canım benim. Sen sitede benim ilk göz ağrımsın biliyorsun:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?