Ank teşekkürler canım, her gelişin için ayrı ayrı teşekkürler.:1hug:
Şöyle bakıyorum da etrafıma, herkes herkese dostum diyor kolayca, şaşıyorum. Ucuzlamış dostluk lafı öylesine ağızlarda sakız...
Ucuzluk başlamış, almış başını gidiyor, hiç inmiyor vitrinlerden, ne yaz ne kış. Alıcı yok ne yapacaklar, indirim diye satacaklar. Alan alacak kalan pazarlara düşecek.
Giysilerin ilk vitrin serüvenleri 10 taksit peşin fiyatına..Cazip tabi ki öde öde aylar geçmez gene de alırız...
Ona rağmen, hemen indirim günleri başlar. Elde kalanlar ucuzluğa, oradan pazarlara..Kalanlar çoğu kez 32-34 beden...Sen ara dur pazarda bol beden...Ama ucuz, çok ucuz. Alayım da zayıflar giyerim...Zayıflamak mı??? Hiç giyilmez birikir durur dolapta...
Sebze torbalarından çok kendimize, çoluk çocuğa, hatta eşe dosta. Ucuz ya, bir sürü giysi torbaları...Uysa da uymasa da...Hatta sebze meyveden kısıp almaz mıydık ? ıvır zıvır..
Bahane de hazır, çocuğun yediği helal, giydiği haram...Vitrin parasına yazık, pazarlar ne güne duruyor...Kendimize aldıklarımızın da modası geçecek, ucuz olunca giy at...Gözümüz doymazdı bir tishirt daha ay! bu da güzelmiş...
Artık almıyorum pazarlardan yıllardır...
Şimdilerde vitrinler yaz, kış daimi indirimde...Pazar fiyatına 2 alana bir bedava..Dahası da var 10 ay taksitle ...
Çok ucuzluk var çok...Ucuzluk her yerde..
Ama herkese dostum deme....Dostluk o kadar ucuz değil.
İyi, güzel, sağlıklı haftalar diliyorum :Saruboceq: